Mi Abonyunk - A Corvinnál is találhatsz búvóhelyet, ha épp ott lenne randid
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.02.05. 08:52

 

Egyedülálló vagy, és alig várod, hogy végre megtaláld a minden szempontból megfelelő partnert? Sokan járunk ebben a cipőben. Vannak, akik az online társkeresés előnyeit választják, de nem ritka, hogy munkahelyi ismeretségből alakul ki valami több. Egy közös vacsora vagy borozgatás, az egymásra hangolódás akár hamarabb eredményre vezethet, mint gondolnád. Ilyenkor kevés kellemetlenebb helyzet adódik, mintha nincs hol összehozni az este folytatását.

Valljuk be, sokan vannak, akik belecsapnak az éjszakába, és akár párkapcsolatban élve is szeretnék megtapasztalni a szingli lét minden előnyét, akár egy más partnerrel. Ilyenkor nyilvánvaló, hogy az otthon nem opció a szórakozás folytatására. Sose tudhatod, hogy milyen sikerese lehet egy randi, úgyhogy a biztonság kedvéért jobb, ha előre tervezel. Ebben remek segítőtársnak bizonyulnak a búvóhelyek, amelyek a város több pontján is megtalálhatóak.

De mégis mik azok a búvóhelyek? Ezek olyan lakások, apartmanok, vagy akár luxus ingatlanok, melyek akár rövid időre, néhány órára is igénybe vehetőek. Persze ha szeretnél elbújni partnereddel a világ elől, és több napig is maradnátok, erre előzetes egyeztetést követően természetesen akad lehetőség. Egyébként a búvóhelyek kialakítása, felszereltsége is tökéletesen alkalmas arra, hogy ott kényelmesen, otthonosan érezzétek magatokat, és ha esetleg kifáradnátok a lepedőcsatában, akkor egy gyors finomságot is összedobjatok.

S hogy miért választják minden korábbinál többen a búvóhelyeket? A hotelekkel szemben itt elsődleges a diszkréció. Tény az is, hogy a szállodákban nem igen akad lehetőség mindössze néhány óra erejéig szobát kapni, vagy ha mégis, akkor az alkalmazottak rosszalló pillantásaira mindenképpen számítani lehet. Pedig egyértelmű, hogy a férfi-nő kapcsolat sokat változott az elmúlt évtizedekben. A hűséghez sokan már egészen másként állnak, mint nagyanyáink idejében. Napjainkban, ami elromlott, azt nem feltétlen igyekszünk megjavítani.

Ha az ember tévúton jár, akkor elsődleges a biztonság és a diszkréció. Ez nem csak a házasságon, párkapcsolaton kívül választott személyiségére vonatkozik, hanem a találkozók helyszínére is. A fővárosban, és a ma már vidéken is szép számmal megtalálható búvóhelyek ezt teszik lehetővé.   

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok