Mi Abonyunk - Budapesti társkeresés- 5 érv az online lehetőségek mellett
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.11.29. 10:07

 

Az internet nem csak munka, kikapcsolódás vagy vásárlás kapcsán bizonyul hasznos választásnak, hanem akkor is, ha ismerkedésről van szó. A társkeresés világa fordult egy nagyot az utóbbi években, s ma már szinte magától értetődő, hogy az online lehetőségeket választjuk társkeresés alkalmával. Vannak, akik egyéjszakás kalandokat keresnek, mások fenntartják az esélyt annak, hogy megtalálhatják akár a nagy Ő-t is a világhálón keresztül. Cikkünkben a cupydo.hu segítségével annak jártunk utána, hogy budapesti társkeresés alkalmával is miért választják egyre többen az online megoldást.

 

1. Bárhol elérhető ismerkedési felület

 

Az online ismerkedésben az a legjobb, hogy az internet ma már tulajdonképpen bárhol elérhető. Velünk van a táskában az okostelefonon, de a munkahelyen és az otthon nyugalmában is bármikor kiválaszthatjuk a nekünk szimpatikus ismerkedési platformot. Fontos tisztában lenni azonban azzal, hogy ha nem a megfelelő mellett döntünk, azzal saját magunktól vesszük el a lehetőséget, hogy valóban olyan partnerre leljünk, aki passzol elképzeléseinkhez.

 

2. Időhiányhoz is igazítható

 

Nem csak a fővárosban és környékén rohanóak a mindennapok. A hétköznapi elfoglaltságok után sokaknak sem kedvük, sem energiájuk arra, hogy belevessék magukat a szombat éjszakába. A tapasztalatok egyébként is azt mutatják, hogy a szórakozóhelyeken szerzett ismeretségek csak ritkán végződnek tartós párkapcsolattal. Ez utóbbihoz ugyanis nélkülözhetetlen a másik személyiségének jobb megismerése. Erre kínál lehetőséget az online társkeresés. Ugyan valóban nem lehetünk biztosak abban, hogy milyen ember is ül a monitor másik oldalán, de egy kis emberismerettel kiszűrhetőek azok a személyek, akik nem szimpatikusak már néhány mondatváltás után sem.

 

3. Új emberek, új lehetőségek

 

A legtöbben ugyanazokban a körökben mozgunk. Rendszerint nem váltogatjuk munkahelyünket és barátainkat havonta, így kevés az esély arra, hogy új emberek kerüljenek látószögünkbe. Az online ismerkedésben benne rejlik a lehetőség, hogy kicsit kimozduljunk e téren komfortzónánkból, így a sors olyan emberekkel hozhat össze, akikkel egyébként biztosan nem futnánk össze a hétköznapokban. Könnyen lehet, hogy a szomszédos városban, vagy Budapest távoli kerületében él az a személy, akivel kölcsönös lesz a szimpátia.

 

4. Célirányos keresés

 

Fontos, hogy célirányosan keressünk a társkeresők között. Nem sok értelme van az ország másik felében élő személlyel hosszasan kommunikálni, hiszen egy randit is igen nehéz lehet összehozni. Érdemes lakóhely, korosztály, esetleg érdeklődési kör alapján nézelődni. A külső jegyek ugyan egyfajta iránymutatóul szolgálnak, de már számtalanszor bebizonyosodott, hogy a szerelem nem válogat, és olyan ember is belophatja magát a szívünkbe, aki korábbi elképzeléseinknek nem felel meg.

 

5. Kellemetlen szituációk nélkül

 

Az online ismerkedés során egyfajta előzetes szűrőt használ az ember, és csak olyan személlyel beszél meg személyes találkozót, akiben legalább egy barátság benne rejlik. Ugyan előfordulhat, hogy személyesen hiányzik az a bizonyos kémia, de ez csak akkor derülhet ki, ha ténylegesen egymással szembekerültök.

Budapesti társkeresés során éppen úgy remek randi helyszínekkel lehet találkozni, mint vidéken. Az éttermek, kávézók mindig kitűnő választásnak bizonyulnak, ráadásul a nyilvános helyszínek biztonságát is adják akkor, mikor egy új emberrel először találkozol.  

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

Egyre több fiatal fertőződik meg koronavírussal

Strand étlap!

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Újraindulnak a sulik, de a legkisebb tüneteket mutató gyerekeknek is otthon kell maradniuk

Figyelem! Munkalehetőség!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok