Mi Abonyunk - Remek hangulatú testületi ülés Abonyban: Mindent egyhangú igennel fogadtak el a képviselők!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.11.21. 19:13

 

Abony Város képviselő- testülete november 21-én ülésezett, ahol a képviselő- testület tagjai, élén a polgármesterrel, Pető Zsolttal három napirendi pontot egyhangú igennel fogadtak el. Az ülésre a remek hangulat volt jellemző, az új polgármester nagy rutinnal, melyet 11 éves jegyzői gyakorlata során szerzett meg, vezette le az ülést. A rendkívüli képviselő- testületi ülésen a jelenlévők egyhangú igennel fogadták el azt, hogy legyen műjégpálya a Városháza előtti téren, a fenyőfánál.

 

 

Lapunk úgy tudja, hogy a remek hangulatot zene, és frissítő italok árusítása is szolgálja majd. Az abonyi iskolás gyerekeknek testnevelés órákon lehetőségük lesz ingyenesen használni a pályát. Az erre vonatkozó kérdést, mely szerint mennyibe kerül majd a helyi iskolásoknak a korcsolyázás, tanórán, Dévainé Kazinczy Sára képviselő tette fel. Az ingyenes használatra javaslatot tett dr Egedy Zsolt alpolgármester, és Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester, és ezt a javaslatot is elfogadta a testület.

 

Így az abonyi iskolások testnevelés órán térítésmentesen korcsolyázhatnak. A helyszínen lehetőség lesz korcsolyák bérlésére is. Az ülésen jelen volt az ABOKOM Nonprofit Kft vezérigazgatója, Gáspár Csaba is. Az ABOKOM munkatársai fogják üzemeltetni a jégpályát. A vezérigazgatóhoz kérdés nem érkezett. Pető Zsolt polgármester felszólalásában elmondta, hogy tárgyalásokat kezdeményezett már a tankerületi központ vezetőjével annak érdekében, hogy ők is adjanak hozzájárulást ahhoz, hogy az iskolásoknak tanóra keretében legyen lehetőségük ingyenesen korcsolyázni. Az ideiglenes műjégpályát az abonyiaknak a Mikulás hozza, december 6-tól január 6-ig lehet majd használni, mindenki örömére.

 

 

A második napirendi pont a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás Humán Szolgáltató Központ jutalom kifizetésre, valamint bérfejlesztésre vonatkozó kérelmének elbírálására volt. Ezt is egyhangú igennel fogadta el a képviselő- testület. Az előterjesztés IDE kattintva olvasható. 

A harmadik napirendi pontot Pető Zsolt polgármester javaslatára utólag vették fel napirendre. Ebben a polgármesteri hivatalban és intézményeinél mutatkozó bérmaradvány sorsáról döntöttek, egyhangú szavazással. Szűcs Sándor települési képviselő azt kérdezte, hogy mi az oka ennek a jelentős pénzmaradványnak. Kérdésére egzakt, részletes, mindenre kiterjedő választ a Pénzügyi Iroda vezetője adott, ezt a képviselő elfogadta.

 

 

Így Pető Zsolt polgármesternek lehetősége lesz a bérmaradvány sorsáról dönteni, azt még az ünnepek előtt tudják bérszámfejteni a dolgozóknak.

 

Következő ülését a képviselő- testület november 28-án tartja. Akkor lapinformációink szerint összesen mintegy 30 napirendi pontról döntenek a városvezetők.

 

Lőrinczy Veronika  

 

Közélet:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A FITYISZ-esek is?

buboDrr -

2019.11.21. 19:49:29

A FITYISZ-esek is?


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok