Mi Abonyunk - Remek hangulatú testületi ülés Abonyban: Mindent egyhangú igennel fogadtak el a képviselők!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.11.21. 19:13

 

Abony Város képviselő- testülete november 21-én ülésezett, ahol a képviselő- testület tagjai, élén a polgármesterrel, Pető Zsolttal három napirendi pontot egyhangú igennel fogadtak el. Az ülésre a remek hangulat volt jellemző, az új polgármester nagy rutinnal, melyet 11 éves jegyzői gyakorlata során szerzett meg, vezette le az ülést. A rendkívüli képviselő- testületi ülésen a jelenlévők egyhangú igennel fogadták el azt, hogy legyen műjégpálya a Városháza előtti téren, a fenyőfánál.

 

 

Lapunk úgy tudja, hogy a remek hangulatot zene, és frissítő italok árusítása is szolgálja majd. Az abonyi iskolás gyerekeknek testnevelés órákon lehetőségük lesz ingyenesen használni a pályát. Az erre vonatkozó kérdést, mely szerint mennyibe kerül majd a helyi iskolásoknak a korcsolyázás, tanórán, Dévainé Kazinczy Sára képviselő tette fel. Az ingyenes használatra javaslatot tett dr Egedy Zsolt alpolgármester, és Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester, és ezt a javaslatot is elfogadta a testület.

 

Így az abonyi iskolások testnevelés órán térítésmentesen korcsolyázhatnak. A helyszínen lehetőség lesz korcsolyák bérlésére is. Az ülésen jelen volt az ABOKOM Nonprofit Kft vezérigazgatója, Gáspár Csaba is. Az ABOKOM munkatársai fogják üzemeltetni a jégpályát. A vezérigazgatóhoz kérdés nem érkezett. Pető Zsolt polgármester felszólalásában elmondta, hogy tárgyalásokat kezdeményezett már a tankerületi központ vezetőjével annak érdekében, hogy ők is adjanak hozzájárulást ahhoz, hogy az iskolásoknak tanóra keretében legyen lehetőségük ingyenesen korcsolyázni. Az ideiglenes műjégpályát az abonyiaknak a Mikulás hozza, december 6-tól január 6-ig lehet majd használni, mindenki örömére.

 

 

A második napirendi pont a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás Humán Szolgáltató Központ jutalom kifizetésre, valamint bérfejlesztésre vonatkozó kérelmének elbírálására volt. Ezt is egyhangú igennel fogadta el a képviselő- testület. Az előterjesztés IDE kattintva olvasható. 

A harmadik napirendi pontot Pető Zsolt polgármester javaslatára utólag vették fel napirendre. Ebben a polgármesteri hivatalban és intézményeinél mutatkozó bérmaradvány sorsáról döntöttek, egyhangú szavazással. Szűcs Sándor települési képviselő azt kérdezte, hogy mi az oka ennek a jelentős pénzmaradványnak. Kérdésére egzakt, részletes, mindenre kiterjedő választ a Pénzügyi Iroda vezetője adott, ezt a képviselő elfogadta.

 

 

Így Pető Zsolt polgármesternek lehetősége lesz a bérmaradvány sorsáról dönteni, azt még az ünnepek előtt tudják bérszámfejteni a dolgozóknak.

 

Következő ülését a képviselő- testület november 28-án tartja. Akkor lapinformációink szerint összesen mintegy 30 napirendi pontról döntenek a városvezetők.

 

Lőrinczy Veronika  

 

Közélet:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Abonyi galambtenyésztő hatalmas külföldi sikere

Pető Zsolt polgármester tagja lett annak a munkacsoportnak, mely a Modern Városok Programnak tesz szakmai javaslatokat

Pető Zsolt polgármesternél betelt a pohár: KI akarja harcolni a modern tüdőszűrést az abonyiaknak

Tuti jó sminkek!

Tippek a nagyobb gyermekek ajándékozására

Ilyen üvegezés árakra számíthat 2020-ban

DAKÖV KISOKOS- Telefonszámok, hibabejalntés, hasznos infok

Új utak váltak fizetőssé a nehézgépjárművek számára: Köztük a négyes egy szakasza is

Katonai konvojok lepik el az utakat a hétvégére: Mozgósítás van

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A FITYISZ-esek is?

buboDrr -

2019.11.21. 19:49:29

A FITYISZ-esek is?


Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok