Mi Abonyunk - Szőnyegcsere esetén válasszuk a shaggy szőnyeget!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.11.18. 11:56

Ma már számtalan fajta és féle szőnyeget kínálnak a szőnyegáruházak és online szőnyegdiszkontok. A szőnyegek is épp úgy cserére szorulnak, mint oly sok minden a lakásban. A szőnyegeket kell és lehet is tisztítani, azonban egy idő után már olyannyira elhasználódnak, hogy muszáj azokat kicserélni és újakat venni. Ez egyrészt az egészségünket is szolgálja, de a lakásunkat is új színekbe öltözteti, illetve otthonosabbá, komfortosabbá varázsolhatja azt. Természetesen, a szőnyegek sem örök életűek. Lehetnek rajtuk olyan foltok, amelyek nem jönnek ki belőlük, de a szőnyegek el is szakadhatnak, hiszen az idő ezeket a lakberendezési tárgyakat sem kíméli.


Mikor szükséges a szőnyeget kicserélni?


A szőnyeg legfőképpen azokban a lakásokban megy hamar tönkre, ahol gyerekek és háziállatok is élnek. A gyermek gyakran kiborít, kiönt ételeket, italokat és ez sok esetben foltot hagy, amelytől nem is olyan könnyű megszabadulni.


A háziállatok is összepiszkíthatják a szőnyeget, főként, ha egy váratlan betegség miatt az állat elfelejti, hogy a gazdái mire is tanították kölyökkorában. A szőnyegbe került, kiömlött ételek és italok és egyéb, állattól származó szagok olyannyira beleivódhatnak a szőnyeg rostjaiba, hogy szinte lehetetlen azoktól megszabadulni. Ebben az esetben is el lehet egy szőnyegcserén gondolkodni.


A lakásunkat néha úgy rendezzük be, hogy a szőnyegen mély nyomot hagynak egyes bútorok. A szőnyeg egyes részei besüppedhetnek egy szék, vagy ágylábtól, de a dohányzóasztal nyoma is meglátszik rajta. Aztán, ha át akarjuk rendezni a lakást, akkor sok esetben ezek a nyomok taratank vissza bennünket. Ilyenkor is szükség lehet a szőnyeg cseréjére.


A szőnyeg sem egy kortalan darab, a szőnyeg szálai, rostjai, színe és textúrája sokat változhat az idő folyamán. A szőnyeg állapotát ronthatja a sok mosás, a rajta végzett cselekmények és még az ablakon besütő napfény is ronthat a színén, az állapotán. A szőnyegcsere során felmerülhet bennünk, hogy mégis milyen szőnyeget válasszunk? Dönthet a shaggy szőnyeg mellett is, hiszen a lakás bármelyik helyiségét hangulatossá varázsolja és melegséget kölcsönöz bármely helyiségben.


Miért pont shaggy?


A shaggy szó azt jelenti, bolyhos, kusza, bozontos. Ezek a szőnyegek valóban bolyhosak, éppen ezért nagyon puhák is, amelyekre még mezítláb is élvezet rálépni. Akármilyen – selyem, nagyon puha, fényes szálú, hosszú szálú, luxus - shaggy szőnyeget is választunk, jól döntünk, hiszen teljesen más lesz a hangulata a lakásnak, mint korábban.


A shaggy szőnyegen öröm lépkedni, hiszen mezítelen talpunk belesüpped az anyag rostjaiba és úgy érezhetjük magunkat, mintha selymes füvön lépdelnénk. Mivel egy vastag szőnyegről van szó, így hihetetlenül meleg is. Ha ráterítjük a hideg járólapra, vagy padlóra, szinte öröm lesz azon járkálni.


A shaggy szőnyegen nem fogunk fázni, ha azon ülve, vagy fekve olvasunk, vagy televíziót nézünk. Nem csak kellemesem puha, hanem maga a szőnyeg is lágyságot kölcsönöz akármelyik helyiségnek.


A Shaggy szőnyeg luxust csempész az egyszerűbb otthonokba, a modernebb lakások fényét pedig tovább emeli. Sokféle színben és anyagból készül, így bárki megtalálhatja a kedvére valót, ha shaggy szőnyeget szeretne a lakásába vásárolni.


  

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

Egyre több fiatal fertőződik meg koronavírussal

Strand étlap!

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Újraindulnak a sulik, de a legkisebb tüneteket mutató gyerekeknek is otthon kell maradniuk

Figyelem! Munkalehetőség!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok