Mi Abonyunk - Parti Mihály, Városunk korábbi alpolgármesterének véleménye a mostani választásokról
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.10.11. 11:15

 

Az alábbiakban Abony Város korábbi fideszes alpolgármesterének írását olvashatják, melyet változtatás nélkül teszek közzé:

"Objektiven az "árulókról".


A mostani Fidesz csapat árulónak bélyegzi a két ősfideszes Képviselőt. A bűnük az volt, hogy nem voltak hajlandók részt vállalni abból a politikából amit a nagy Ő elvárt. Tizenhárom évvel ezelőt ezt a kabátot a polgármester nyakába akasztotta. Támogatásként megalapitotta az A.T.U.R.H. szervezetet. A Czira éra végével 180 fokos fordulat történt.

 

A kormány pártokhoz dörgölődzésként létre hozták a K.D.N.P. helyi szervezetét. Ezzel a csapattal lendültek neki 2010-es választásnak újabb arcokkal. Az eredmény ismert, a "nagyember" sem hozott várt sikert. Közben eljött az országgyűlési választás. Az akkori viszonylag nagy létszámú FIDESZ a képviselők vezetésével kemény munkával pajzsra emelte Földi képviselő urat Balogh Edittel szemben.

 

Természetesen a kdnp.- sek is kampányoltak Földi mellett. A befektetett munka kb. egy liba egy ló arányban történt. Közben kitalálták hogy egyesiteni kell a két pártot, kész helyzet elé állitva a fideszeseket. Elérkezett az önkormányzati választás. A jelölt állitás hasonlóan történt mint az előbb emlitett egy liba- egy ló szindróma. Annyi külőnbséggel hogy a kdnp -ből állitották a több jelöltet. Ugye mekkora a demokrácia? Polgármester jelöltjük második próbálkozása is kudarcba fúladt. Viszont már most egyenes volt az út hogy okot találjanak az "ÁRULÓK" kiutálására. Ez a két képviselő egyenként is nagyobb önkormányzati gyakorlattal rendelkezik mint a többi együttvéve. Az etikai különbség meg nem is mérhető.

 


Mit tett az előző Fidesz alapszervezet 2006-tól? Minden évben, tehát minden évben műsoros megemlékezés idősek napjáról. Minden évben szilveszteri vagy szüreti bál szervezése. minden évben husvéti és karácsonyi üdvözlőlap minden háztartáshoz személyesen kivive. Minden évben gyermeknap műsorral, paprikáskrumplifőzéssel. Minden évben majális szervezés. (birkapörkölt főzés, sörözés, egyszóval buli) Tőbb alkalommal csapatépités jegyében buszkirándulás Erdélybe. Minden központi fidesz rendezvényen képviselte az alapszervezetet az akkori tagság a képviselők szervezésével.(békemenet, márc 15, vizit dij elleni tüntetés, október 23. stb.) Az élelmiszerbank jóvoltából évente több alkalommal élelmiszercsomagosztás rászorulóknak. Minden évben szinvonalas egészségnap.


Azt, hogy 2006-2014 között milyen fejlődés volt a fidesz többségű testületben polgármester asszony részletesen leközölte a Kincskeresőben, el lehet olvasni. Mit tett a mostani FIDESZ a békétlenségen kivűl? Két héttel a választások előtt van ám dinom dánom. A kampányuk kizárólag a civilszervezet pocskondiázásáról szól. Ez a tisztesség?" 

 

Parti Mihály

Politika:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

Már több, mint minden 5. szavazó leadta a voksát Abonyban

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Abonyi választási eredmények, fehéren feketén

Választási kisokos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Bizony, bizony!

buboDrr -

2019.10.11. 12:13:58

Aki eladja magát a Felcsúti Pszichopatának, az néha így jár. Ha rángatod a pórázt, vagy csak nem nyalsz elég bő nyállal, a debill gazda megharagszik.


Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok