Mi Abonyunk - Kik engedték el a magánállatkertet Abonyból?:
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.10.06. 21:34

 

Olvasónk tudni szeretné név szerint, hogy kik azok a képviselők, élén a polgármesterrel, akik támogatták asz abonyi magánállatkert elüldözését Abonyból! Íme, a levele:

Szia

Tudni szeretném Hivatalos Információ alapján és a köznek is tudnia kell,h személy szerint kik voltak azok, akik a bizonyos testületi ülésen megszavazták az állatkert kiűzését? Szóval az oldalon meglehetne oldani,hogy: Kérdezem: mely képviselők tették fel a kezüket (egyetemben a polgármesterrel) , amikor az állatkert területi bérbeadásáról volt szó?! Tehát lényegében kik űzték el innen őket? Kiknek köszönhető? Ezt az embereknek joguk van tudni.
 

Közélet:
 4 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Edzőtáboroztak a DALMA-sok

Hírek a négyes autópályáról

Csemegeuborkákat tesztelt a NÉBIH

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Megszűnik a nyugdíjasok idősávja, de marad a kötelező maszkhasználat

Tesztelték: Ez a mosogatószer tisztít legjobban

Abony- Cegléd szakasz: azt mondják, hogy hamarosan átadják

Csakis a PURINA!

Pest megye szépe választás

Továbbra is az INNOVEN főz az abonyi menzán

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Van remény !!!!!!

ours -

2019.10.12. 06:38:38

Mihez írod ha a mocsok nyer visszajössz na de hová. A lakosság örült az elköltözéshez mert megúszták a veszélyt a mocskot a bűzt és a legyeket. Ahoz, hogy visszatérj kell egy jegyzői jóváhagyott lakossági beleegyezési aláírás amit soha nem kapsz meg ha csak egy aztmondja nem akkor vége. Nem is beszélve komoly beruházás kell egy veszélyes állatkert üzemeltetéséhez legalább 3 m magas szilárd kerítés a tetején 1 m elktromos szöges drrót befelé hajólva na meg ott vannak az állatvédők és a NAV kik teljes körű felhatalmazással rendelkeznek na és TATU kinek ott a látlelet ki bármikor eljárást indíthat és rád szabadítja beosztottjait. Jobb ha lemondasz  az abonyi tevékenységedről mert nagyon sok az ellenzője. Maradj ott hol vagy.

 

A valódi ok ismeretlen.

TATU -

2019.10.10. 07:26:38

Mink és a környezet csak a madarak csiripelése alapján veszünk tudomást az eseményekröl, valójában mi is történt csak a bent fektesek ismerhetik Tibor talán többet tudna mondani de gondolom örül, hogy tul van rajta. Nekem egyszer volt vitám az is egy TV hír kapcsán de szerencsére lerendeztük sem előtte sem utána nem vitáztunk kedves P.M,

Szelektiv a memóriád TATU.

P.M. -

2019.10.09. 22:57:16

Mint igazi szomszéd te ágáltál legjoban a hajnali szamárbőgés ellen. Mi lesz ha kiszabadul az oroszlán? Van e engedély a veszélyes állatok tartására stb. Akkor még iritált a sok jármű jelenléte. Azt elfelejtetted leirni hogy 30 évre bérbe kapta teljesen DIJJMENTESEN. Lehethogy még iparűzési adót sem fizetet, ebben azért nem vagyok biztos. Az önkormányzat semmi mást nem kért, kizárólag a jogszabájban előirtakat az állatok tartásával kapcsolatban és a szakszerű erdőművelést. Az önkormányzat mint tulajdonos valóban nem akarta eladni 1, az-az egyforintos áron. Viszont hajlandó volt fenntartani az előző szerrződés további folytatását eredeti feltétellel. Ne felejtsük el, hogy az önkormányzat hűtlen kezelést követne el ha áron alul értékesit. Ezt minden esetben értékbecslő szakvéleményével kell alátámasztani. Ezen okok miatt állt el a másik szomszéd is a vételi szándékától. Habony képviselő Úr viszont eltudja mondani a történetet elejétől végéig.

Úgy tudom.

TATU -

2019.10.09. 03:24:51

Tibor szerette volna megvenni a területet, hogy szeretett állatai bíztonságba legyenek és tudja fejleszteni a területet. Minden tevékenységéhez önkormányzati engedély kellett. Sajnos nagyon durván és erőszakosan közbeléptek szinte elűldözték a város kárárra. Hatalmas látogatottsága volt hétvégeken az utcákba álltak az autók, buszok gyerekek láthattak oly állatokat miröl csak elképzelésük volt. Ez az intézkedés sajnos megkárosította városunkat.


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok