Mi Abonyunk - AZ ORSZÁG EGYIK LEGFORGALMASABB FŐÚTJÁN SZOLNOKNÁL, BURKOLATJAVÍTÁS MIATT TELJES ÚTZÁR LESZ EZEN A HÉTVÉGÉN
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.12. 12:57

 

 

Július 13-án és 14-én, szombaton és vasárnap Magyarország egyik legforgalmasabb főútját, a 4-es főút Szolnok elkerülő szakaszát teljes szélességében lezárják a szakemberek burkolatjavítási munkák miatt. A forgalmat Szolnok belterületére és a városi Tisza-hídra tereli át a kivitelező. A térségben a Tiszán csak ezen a hídon lehet majd átkelni a hétvégi munkálatok ideje alatt. A főúton jellemző jelentős nemzetközi, valamint Szolnokon a hétvégi városi járműforgalom miatt a lezárás ideje alatt a térségben torlódásokra kell számítani.


Július 13-án, szombaton reggel 6 órától július 14-e, vasárnap este 20 óráig a 4-es főutat teljes szélességében lezárják a szakemberek a Tószegi út és a Kertész úti különszintű csomópontok között, mely a Tiszán való átkelést is nagyban érinti. A tranzitforgalomban közlekedők az útzár ideje alatt a Tiszán a gyorsforgalmi hálózaton tudnak átkelni az M3-M35-42-es főút, az M5-44-47-42-es főút, valamint az M5-M43-as útvonalakat használva. Az útzárról az M0-ás autóút változtatható jelzésképű tábláin, valamint a román határállomáson, Ártánd közelében előzetesen tájékozódhatnak.


A terelő útvonalon, valamint az egyéb belvárosi helyi közúthálózaton forgalmi rend változásokra kell számítani. A közlekedők mindenképpen hosszabb menetidővel számoljanak, tekintettel arra, hogy hétköznapokon a 4-es főút félpályás korlátozással járó munkáinak idején is nagyobb torlódások alakultak ki Szolnok belterületén. Ezen a hétvégén, aki teheti, kerülje Szolnokon a gépjárművel közlekedést.


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lezárással járó útszakaszok környezetében fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá a társaság arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges kerülőútvonalakról a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.


Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Csakis a PURINA!

Még legalább két hétig tart a veszélyhelyzet

Tudta ezeket a pályázatfigyelő cégekről?

Pályázat vállalkozások részére

Las Vegas- bakancslistás hely

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

A kormány kedd délután nyújtja be a különleges jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot

Lesznek-e táborok és drágábbak lesznek-e?

JÖNNEK AZ ENYHÍTÉSEK MEGYÉNKBAN

Két tornyot épít a DIGI Abonyban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok