Mi Abonyunk - AZ ORSZÁG EGYIK LEGFORGALMASABB FŐÚTJÁN SZOLNOKNÁL, BURKOLATJAVÍTÁS MIATT TELJES ÚTZÁR LESZ EZEN A HÉTVÉGÉN
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6917, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.12. 12:57

 

 

Július 13-án és 14-én, szombaton és vasárnap Magyarország egyik legforgalmasabb főútját, a 4-es főút Szolnok elkerülő szakaszát teljes szélességében lezárják a szakemberek burkolatjavítási munkák miatt. A forgalmat Szolnok belterületére és a városi Tisza-hídra tereli át a kivitelező. A térségben a Tiszán csak ezen a hídon lehet majd átkelni a hétvégi munkálatok ideje alatt. A főúton jellemző jelentős nemzetközi, valamint Szolnokon a hétvégi városi járműforgalom miatt a lezárás ideje alatt a térségben torlódásokra kell számítani.


Július 13-án, szombaton reggel 6 órától július 14-e, vasárnap este 20 óráig a 4-es főutat teljes szélességében lezárják a szakemberek a Tószegi út és a Kertész úti különszintű csomópontok között, mely a Tiszán való átkelést is nagyban érinti. A tranzitforgalomban közlekedők az útzár ideje alatt a Tiszán a gyorsforgalmi hálózaton tudnak átkelni az M3-M35-42-es főút, az M5-44-47-42-es főút, valamint az M5-M43-as útvonalakat használva. Az útzárról az M0-ás autóút változtatható jelzésképű tábláin, valamint a román határállomáson, Ártánd közelében előzetesen tájékozódhatnak.


A terelő útvonalon, valamint az egyéb belvárosi helyi közúthálózaton forgalmi rend változásokra kell számítani. A közlekedők mindenképpen hosszabb menetidővel számoljanak, tekintettel arra, hogy hétköznapokon a 4-es főút félpályás korlátozással járó munkáinak idején is nagyobb torlódások alakultak ki Szolnok belterületén. Ezen a hétvégén, aki teheti, kerülje Szolnokon a gépjárművel közlekedést.


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lezárással járó útszakaszok környezetében fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá a társaság arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges kerülőútvonalakról a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.


Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Figyelem! Munkalehetőség!

Régészeti lelőhely is... - Korrekt, gyors válasz Abony Város jegyzőjétől a Téglagyári tó ügyében

Ismét remekül sikerült az abonyi nyári horgásztábor

Megint fentről irtják a szúnyogokat Abonyban!

FIGYELEM! Remek tornák indulnak Abonyban!

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Idén februárban írta ki eladásra az önkormányzat a téglagyári tavat

Figyelem! Hőségriadó!

Áttervezték a forgalmat Abony központjában: Így még könnyebb lesz hülyén parkolni

Figyelem! Változik az ügyfélfogadási rend a Ceglédi Kormányhivatalban!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok