Mi Abonyunk - Itt tartanak jelenleg a mellnagyobbítás árak 2019-ben
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6917, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.06.28. 09:57

 

 

A mellnagyobbítás évek óta töretlen népszerűségnek örvend a nők körében. Nem véletlen, hiszen a telt keblek minden nő álmai között ott szerepelnek. Akikhez a természet nem volt túl bőkezű, ők gyakran szenvednek komplexusoktól és nehezen tudják megélni nőiességüket a hiányzó domborulatok miatt. A plasztikai sebészet ma már rutineljárás keretein belül végzi az implantátummal történő mellnagyobbítást, aminek köszönhetően elérhetőek a kívánt formák és méretek.

Nem csak a nagyobb mellekre vágyók fordulnak szakemberhez, hanem azok is gyakran keresik fel a területen tevékenykedő klinikákat, akiknek keblein nyomot hagyott az idő múlása, vagy éppen az aszimmetriákat szeretnék korrigáltatni. Természetesen az első kérdések között szerepel rendszerint az, hogy milyen összegre lehet számítani a beavatkozás kapcsán. Vannak olyan oldalak (mint például Dr. Falus György mellplasztikai szakértőé), ahol megnézheted, hogy milyen mellnagyobbítás árakra számíthatsz 2019-ben.

A napjainkban használatos korszerű implantátumok kohézív géllel töltöttek, melynek számos előnye van. Az ilyen implantátummal zajló mellnagyobbítás után a végeredmény természetes érzést és tapintást nyújt, ami sokak számára nem elhanyagolható szempont. Az implantátumot nem kell tízévenként cserélni, akár 15 évig is kifogástalan állapotban szolgálják a dögös formákat és a vonzó megjelenést. A strapabíró megoldás tehát kiemelt biztonsággal alkalmazható, és nem kelt „mű-érzést” sem.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mellnagyobbításnak köszönhetően teltebb, dúsabb keblek valósulnak meg. Az eljárás után a kívánt feszesség is kialakul, ami fiatalossá varázsolja a külsőt. Kisebb megereszkedések is gond nélkül korrigálhatóak egy megfelelő méretű implantátummal, de szükség esetén mellfelvarrás és mellbimbó udvar korrekció is társulhat a beavatkozáshoz, így bárki számára javasolható egyéni problémái megoldására.

A keblekkel való elégedettség az élet minden területén megmutatkozik majd. Nem csak a karrier és az önmegvalósítás terén tapasztalható nagyobb önbizalom, hanem természetesen a magánéletben is, Ismerkedés során, vagy a hálószobai intimitás megélésében központi szerep jut annak, hogy mennyire elégedett egy nő testével, melleinek méretével, állapotával. A mellplasztikára tehát tekinthetünk úgy is, mint egy hosszú távú befektetésre a jövőre nézve.


 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Figyelem! Munkalehetőség!

Régészeti lelőhely is... - Korrekt, gyors válasz Abony Város jegyzőjétől a Téglagyári tó ügyében

Ismét remekül sikerült az abonyi nyári horgásztábor

Megint fentről irtják a szúnyogokat Abonyban!

FIGYELEM! Remek tornák indulnak Abonyban!

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Idén februárban írta ki eladásra az önkormányzat a téglagyári tavat

Figyelem! Hőségriadó!

Áttervezték a forgalmat Abony központjában: Így még könnyebb lesz hülyén parkolni

Figyelem! Változik az ügyfélfogadási rend a Ceglédi Kormányhivatalban!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok