Mi Abonyunk - Egy használt Ford Transit még mindig jól szolgálja céljainkat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6890, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.03.11. 16:21

 

A Ford Motor Company egy amerikai multinacionális vállalat, amelyet még 1903-ban alapított Henry Ford 11 társával együtt. A minimális költségből indított vállalkozás mára az egész világ egyik legnagyobb ipari vállalatává nőtte ki magát és fontos szerepet vállalt a XX. századi ipari fejlődésben is. Még kezdetekben mindössze 10 fő alkalmazottal üzemelt az autógyártás és évente alig több, mint 1500 autó hagyta el a gyártósorokat, addig a 2012-es évben már több, mint 170.000 alkalmazottal, évi 135 milliárd amerikai dollár árbevételt termelt ugyanez a cég. A Ford mint konszern már több autómárkát is birtokolt a 116 éves fennállása alatt, így a Lincolnt, a Mercuryt, a Cougart, a Volvot, az Aszton Martint, a Jaguart, a Land Rovert, a GAZ-t és a Mazdát is.

A Ford igazi világforradalmat indított

Egyértelmű, hogy óriási forradalmat indított el a Ford, amikor az első Ford autók között megalkotta az N-modell és a T-modell nevű gépjárműit. Ez utóbbiból 15 millió darab talált gazdára, ami Amerikában elindította a városiasodást. Az első európai megjelenésre azonban 1931-ig várni kellett, ekkorra a Ford már uralta az autópiac minden szegmensét. Gyártottak bombázókat, repülőket, dzsipeket, tankokat és más háborús gépeket is a világháborúk idejében, amit aztán a békeidőben felváltottak a személygépjárművek. Bár a ford emblémája az elmúlt évek alatt sokat változott, a vállalat szellemisége és a mai napig megmaradt.

A leghíresebb Ford modellek még ma i kelendőek

Bár az amerikai és az európai piacon különböző néven vagy apróbb eltérésekkel forgalmazták a Ford járműveket, a legnépszerűbb modellek még a mai napig is gazdát cserélnek, attól függetlenül, hogy már régóta nem gyártják őket. Az ős modellek újabb változatai azonban a mai napig népszerűek és sokan már a szalonból megvásárolják azokat, mások pedig különböző használt autó adásvételi portálokon jutnak hozzá a kiszemelt példányokhoz. A legnépszerűbb Európában megjelenő járművek a Ford Ka+, a Ford Fiesta, a Ford, Focus, a Ford Mondeo, a Ford Mustang és a Ford Transit.

Használt Ford Transit már az internetről is rendelhető!

A Ford Transit is egyike azoknak a járműveknek, amire a Ford büszkén helyezte ki logóját. A már 1965 óta gyártott járművet hat generáció követte, amely büszkén mutatja be a márka és a modell sikerességét. A különböző méretekben, különböző kialakításokban és formákban gyártott kishaszongépjármű használt változatai mascus.hu internetes portálon. A használt Ford Transit járműveket Spanyolországból, Lengyelországból, Dániából, Hollandiából és Csehországból is beszerezhetjük. A portál segítségével pedig könnyen böngészhetünk a közel 1000 darabot számláló adatbázisból. Egye modellek már pár százezer forintért beszerezhetőek de vannak több, mint 10 milliós minibusz és transporter változatok is. A letisztult és könnyen kezelhető felületen szűrhetünk, képre, árra, gyártási évre és akár megtett kilométerre is. Az óriási kínálatban mindenki meg fogja találni a számára leginkább tetsző használt járművet.Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Figyelem! Munkalehetőség!

Az abonyi Gaál Tímea lett a szépségkirálynő első udvarhölgye

Halálos éjszakai gázolás volt Jászkarajenőn?

Jól haladnak a munkák az M 4-esen

Duguláselhárítás

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Figyelem! Durva bírságra számíthatnak azok, akik nem irtják a parlagfüvet

Isten éltesse erőben, egészségben a Varga Házaspárt!

A szám, ami életet menthet

Kedden, május 7-én kinyit végre az abonyi Kormányablak

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok