Mi Abonyunk - Egy használt Ford Transit még mindig jól szolgálja céljainkat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.03.11. 16:21

 

A Ford Motor Company egy amerikai multinacionális vállalat, amelyet még 1903-ban alapított Henry Ford 11 társával együtt. A minimális költségből indított vállalkozás mára az egész világ egyik legnagyobb ipari vállalatává nőtte ki magát és fontos szerepet vállalt a XX. századi ipari fejlődésben is. Még kezdetekben mindössze 10 fő alkalmazottal üzemelt az autógyártás és évente alig több, mint 1500 autó hagyta el a gyártósorokat, addig a 2012-es évben már több, mint 170.000 alkalmazottal, évi 135 milliárd amerikai dollár árbevételt termelt ugyanez a cég. A Ford mint konszern már több autómárkát is birtokolt a 116 éves fennállása alatt, így a Lincolnt, a Mercuryt, a Cougart, a Volvot, az Aszton Martint, a Jaguart, a Land Rovert, a GAZ-t és a Mazdát is.

A Ford igazi világforradalmat indított

Egyértelmű, hogy óriási forradalmat indított el a Ford, amikor az első Ford autók között megalkotta az N-modell és a T-modell nevű gépjárműit. Ez utóbbiból 15 millió darab talált gazdára, ami Amerikában elindította a városiasodást. Az első európai megjelenésre azonban 1931-ig várni kellett, ekkorra a Ford már uralta az autópiac minden szegmensét. Gyártottak bombázókat, repülőket, dzsipeket, tankokat és más háborús gépeket is a világháborúk idejében, amit aztán a békeidőben felváltottak a személygépjárművek. Bár a ford emblémája az elmúlt évek alatt sokat változott, a vállalat szellemisége és a mai napig megmaradt.

A leghíresebb Ford modellek még ma i kelendőek

Bár az amerikai és az európai piacon különböző néven vagy apróbb eltérésekkel forgalmazták a Ford járműveket, a legnépszerűbb modellek még a mai napig is gazdát cserélnek, attól függetlenül, hogy már régóta nem gyártják őket. Az ős modellek újabb változatai azonban a mai napig népszerűek és sokan már a szalonból megvásárolják azokat, mások pedig különböző használt autó adásvételi portálokon jutnak hozzá a kiszemelt példányokhoz. A legnépszerűbb Európában megjelenő járművek a Ford Ka+, a Ford Fiesta, a Ford, Focus, a Ford Mondeo, a Ford Mustang és a Ford Transit.

Használt Ford Transit már az internetről is rendelhető!

A Ford Transit is egyike azoknak a járműveknek, amire a Ford büszkén helyezte ki logóját. A már 1965 óta gyártott járművet hat generáció követte, amely büszkén mutatja be a márka és a modell sikerességét. A különböző méretekben, különböző kialakításokban és formákban gyártott kishaszongépjármű használt változatai mascus.hu internetes portálon. A használt Ford Transit járműveket Spanyolországból, Lengyelországból, Dániából, Hollandiából és Csehországból is beszerezhetjük. A portál segítségével pedig könnyen böngészhetünk a közel 1000 darabot számláló adatbázisból. Egye modellek már pár százezer forintért beszerezhetőek de vannak több, mint 10 milliós minibusz és transporter változatok is. A letisztult és könnyen kezelhető felületen szűrhetünk, képre, árra, gyártási évre és akár megtett kilométerre is. Az óriási kínálatban mindenki meg fogja találni a számára leginkább tetsző használt járművet.



Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok