Mi Abonyunk - Mit csináljunk, ha kinőtte a gyerekünk a babaruhát?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7006, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.02.26. 14:42

 

 

Gyarapodott a család, és lassan mindent a gyerekruhák lepnek el? A kilenc hónap alatt legtöbben igyekszünk felkészülni az ismeretlenre, ám hamar kiderül, hogy a babaruhákból és kiegészítőkből soha nem állhat elég rendelkezésre. Amint úgy érezzük, mindent beszereztünk, az apróság rohamos növekedésnek indul, és hamarosan újabb ruhácskák beszerzése válik aktuálissá. Itt merül fel a kérdés, hogy mi legyen a sokszor még alig használt babaruhákkal?


A maxapro.hu információi szerint egyre többen döntenek az értékesítés mellett, melynek céljából az apróhirdetések remek választásnak bizonyulnak. Lehetőség van képekkel és minden szükséges információval ellátott hirdetés feladására, és akár csomagban is eladhatóak a már nem használt babaruhák.


Szabadulj meg a feleslegtől!


Álljon bármennyi szekrény és tárolásra alkalmas hely is rendelkezésre, a használaton kívüli, már kinőtt babaruhákat senki nem szereti tárolni. Miért ne szabadulnál meg azoktól az online apróhirdetéseknek köszönhetően? Feladhatod egyesével a ruhákat hirdetésben, de ha nem bajlódnál ezzel, akkor csomagban is értékesíthetsz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyen úton gyorsan sikerülhet vevőt találnod, és biztos lehetsz abban, hogy jó kezekbe kerülnek az egykor használt ruhák, s a jövőben valaki másnak okoznak majd örömet.


A nem elhanyagolható anyagiak


A babaruhák értékesítésének van még egy, korántsem elhanyagolható előnye. Igen, nem más ez, mint az anyagiak. Kisbabával otthon lenni kétségkívül szívmelengető érzés, de amíg nem tudsz újra munkát vállalni, minden plusz pénz jól jöhet. A használt babaruhák mennyiségtől és minőségtől függően akár szép összeget hozhatnak, aminek garantáltan meg lesz a helye.


Eladók és vevők találkozásának helyszíne


Az apróhirdetési oldal remek választás annak érdekében, hogy mihamarabb rálelj a vevőkre. Hasonlóképpen érdemes vásárlóként is az ilyen portálokon nézelődni, hiszen a folyamatosan frissülő hirdetések között gyorsan rábukkanhatsz a méret, megjelenés és persze ár alapján is megfelelő babaruhákra, ruhacsomagokra. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a babaruha szaküzletekben gyakran meglepően magas áron lehet csak apró ruhácskákhoz hozzájutni. Ilyenkor kétségkívüli előnnyel indulnak a használt ruha hirdetések.


Elajándékozás vagy értékesítés?


Sokan úgy vannak vele, hogy tovább ajándékozzák a babaruhákat akár testvérnek, barátnőnek, vagy a következő apróságra várva tárolják azokat a szekrényekben. De mi a helyzet akkor, ha nincsenek ilyen lehetőségek? Vajon érdemes a szentimentális hozzáállásnál fogva csak gyűjteni és gyűjteni az apró ruhácskákat? Őrizz meg néhányat emlékbe, de a tartalékolásnak nem sok értelme van. Hirdesd inkább meg apróhirdetési oldalon a babaruhák legjavát, és így eredményesen megszabadulhatsz a csak helyet foglaló daraboktól, de kedvenceidet mégis elteheted emlékbe.


Az apróhirdetésekben az a legjobb, hogy az érdeklődők szűrhetnek a találatok között egyéni igényeik alapján. A ruhaméret elsődleges, de sokan szeretik azt is, ha lakóhelyükön, vagy annak közvetlen közelében találnak hirdetőt. Így nem csak a postaköltség spórolható meg, hanem személyesen is megtekinthetőek a vásárolni kívánt ruhadarabok. Miért ne használnád ki eladóként és vevőként is a használt babaruhák kínálta lehetőségeket? A használt ruhapiacot pedig a későbbiekben is megéri felkeresni, hiszen gyerekruhák is minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek a kínálatban.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Dubai és a Jövő Múzeum

Éjszakánként is dolgozik a Közút az autópályákon

A Corvinnál is találhatsz búvóhelyet, ha épp ott lenne randid

Elhunyt tagtársukra emlékeznek a Mozgáskorlátozottak- In memoriam Labanc Éva

Ma Bálint és Valentin nap van

Ez vad lesz! Itt a ciklon!

Átadták az M4-es autóút Üllő és Albertirsa közötti 30 kilométeres szakaszát

Elég volt az elhagyatott, elhanyagolt házakból és a gócpontokból!

Márciusban már emeletes vonattal mehetnek az abonyiak Budapestre

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok