Mi Abonyunk - Hamarosan kezdődnek az útépítések városszerte
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6816, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.09.05. 08:32

 

Csütörtökön, szeptember 6-án megkezdődhetnek a várva- várt útépítések városszerte. A projekt a dűlőutakat érinti. Egy komoly referenciákkal rendelkező, jelentős szakmai tapasztalatokat szerzett  helyi vállalkozás ( végre ! ) nyerte el a tendert. A Duna- Tisza Aszfalt Kft építhet Abonyban utakat, összesen 16-ot. Korábban számos probléma merült fel az útépítésekkel kapcsolatban, jelentős minőségi kifogásokat is emeltek, amikor ás vállalkozók dolgoztak. A Duna- Tisza Aszfalt Kft helyi vállalkozás garanciát jelenthet arra, hogy az utak a kért műszaki tartalomnak megfelelően jó minőségben épülhessenek meg. Innen is kívánunk jó munkát a cégnek, a lakóknak az útépítések idejére pedig kitartást, hiszen értük épül az út! Munkaterület átadás: szeptember 6, a munkálatok elvégzésére 250 nap áll rendelkezésre. Az építési program csakis dűlőutakra vonatkozik. 

 

Olvasónk tegnapi levele következik, amikor még nem tudta, hogy ma nekikezdenek az utak építésének:

Jónapot! Egy utcabeli vagyok,a képeket ma csináltam esö után a táborhegy dülöben. Ami álítólagosan ,,pályázatot nyert" felújításra,és hol van itt a felújítás?

 

A gyerekek eső után és persze hó olvadás után ebben a sárban mennek iskolába és meg annyi felnöt dolgozni,ki autóval ki pedig gyalog,és ugyan ez a gyerekek is gyalog és biciglivel. Lassan ott tartunk hogy a gyerek gumi csizmában mehet mert,az talán nem lesz tiszta víz.! Rengengeteg út és dülő utak ugyan így néznek ki. Lakosági forumok,területi képviselök is addig helyeselnek amíg ott vannak az emberek,így lesz persze jobb lesz...stb.lehetne sorolni az igéreteket,csak a fizetésuk meg legyen. De az hogy,dolgozanak is érte az már mellékes dolog.

Majd jönn az a válasz illetve kifogások hogy,, hideg van,nincs ember,a kedvencem nincs rá pénz,amit ugyan megnyertünk de eltünt.. De hova egy újabb relytéj mert az utak ugyan olyan roszak maradtak.. Igéretek voltak és lesznek is,de az hogy legyen is belöle azt már nem... szeretném ha ez az üzenete feltenéd a miabonyunk.hu-ra.. és nézd majd a reakciokat mert ha van az emberekben akkarat és nem félnek hozzászolni akkor leszrá hozzászolás,és hátha észbekap a táborhegy dülö terüketi képviselöje hogy,nem csak úgy kapja a fizetését és nem zsebre kell tenni a pályazati pénzt,ha nem vannak felöségei is ha már megszavazták,és bizalmat adtak neki.. Köszönöm hogy elolvastad és ha közéteszed...

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Duguláselhárítás

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Gázolás miatt késnek a vonatok!

Újabb szakasz készül el az M4-esen, így áll az építkezés

Cegléd lett Magyarország új pornófővárosa

Háztartási kisgép kölcsönző Abonyban! Ne vegyél! Bérelj!

Olvasónk Abonyban is látott nyest ürüléket

Egy használt Ford Transit még mindig jól szolgálja céljainkat

Különleges, egyedi tervek szerint épült meg a funkcionálisan is a kereskedők, őstermelők, vásárlók minden igényét kiszolgáló nagykőrösi piaccsarnok

Szeretettel kívánunk boldog Nőnapot!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ez nagyon jó hír.

TATU -

2018.09.06. 06:04:48

Egy szépséghibája van már nem hisznek az emberek semmibe, azt tudjuk a pénzt már átutalták de vajon valóban az utcáinkra sor fog kerűlni. Igéreteket már kaptunk sőtt volt oly területfelelős ki nyomtatványt szeretett volna aláíratni az utak építése miatt de az is elmaradtt. Hát hiszem ha látom.


Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok