Mi Abonyunk - Földi László: A választás tétje biztonság vagy káosz!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.04.07. 17:38

 

„A Fidesz-KDNP biztonságot, fejlődést és nyugalmat garantál, az ellenzék viszont válságot, káoszt és ellenségeskedést ígér. A választás tétje tehát az, hogy a magyarok megtartják-e az országukat olyannak, amilyennek megismerték és megszerették, vagy hagyják elveszni a közös eredményeinket” – mondta ceglédi sajtótájékoztatóján a nemzeti oldal országgyűlési képviselő-jelöltje. Földi László szerint „nem hagyhatjuk, hogy mások döntsenek helyettünk az ország sorsáról és arról, hogy kivel éljünk együtt”. „Orbán Viktor kormánya megvédte Magyarországot az illegális migránsoktól és a terroristáktól. Mi még mindig a béke és a gyarapodás szigete vagyunk Európában. Ennek köszönhető, hogy a bérek és a családtámogatások növekednek, a munkanélküliség és az adók pedig csökkennek. Ezekre nem lesz pénz, ha a bevándorláspárti ellenzék győz, mert ők nem tudnának és nem is akarnának ellenállni a Soros-birodalom nyomásának, és beengednék a migránsokat, akiket nekünk kellene eltartanunk” – mondta Földi László. A cikk IDE kattintva folytatódik a Ceglédi Panoráma oldalán

Politika:
 11 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Megvesztegetés.

TATU -

2018.04.09. 07:50:32

Aljas hazugság lefizettétek az egész országot aljas egy húzás volt a nyugdíjat és a GDP vel arányos juttatást tőrvényírja elő semmi köze ehez a fityesznek. A becsapott és hiszékeny emberek zöme sajnos aluliskolázott a többi meg a kegyeltjeitek. Aáírtak egy szerződést Izrael és hazán köz amire senki nem adott felhatalmazást de sok másra sem korlátlan izraelitát fogadhatunk be de hiszen kishazánk Magyarország ráadásúl KERESZTÉNY mi a francot keresnének itt. Menekültek hazug aljas és rémísztő propaganda ha a 44-es és 56-os életükért menekülőket nem fogadta volna be külföld mind kivégzik. Ti ebben aljasok és népírtók vagytok kik az életükért menekülnek be kell fogadni a megélhetésieket nem.

 

Szavazzunk 2 X Fideszre!

hapcika -

2018.04.08. 17:14:20

Tatu! Úgy látom egyeseknek az is gond, hogy munkaalapú társadalmat épít Orbán kormány mindenki örömére és nem pedig segélyalapú társadalmat. Nem feledhetjük, míg 2010-ben 3,7 millió foglalkoztatott volt az országban, ma már 4,4 millióan dolgoznak Magyarországon, a munkanélküliségi ráta pedig a 2010-es 12 százalékról 3,8 százalékra csökkent. Magyarország ha nem válik bevándorlóországgá, akkor fejlődni fog, ellenkező esetben viszont „visszalépés, hanyatlás, megtorpanás” lesz az biztos.
Ha a Fidesz-KDNP marad hatalmon akkor elérhető marad minden évben a 4 százalékos gazdasági növekedés, 2022-re pedig a teljes foglalkoztatottság. Magyarország továbbá képes lehet arra, hogy évente emelkedjen a minimálbér, 4 százalékos bővüléssel pedig minden évben lehet nyugdíjemelés és nyugdíjprémium, és újra emelkedhet a családoknak járó adókedvezmény….stb.


Valamint tovább folytatódhat és bővülhet az ingyenes gyermekétkeztetés és ingyenes tankönyvek további kiterjesztése, valamint a bölcsődei és óvodai férőhelyek számának megnövelése is.
Mi a nemzeti oldalon állók, hiszünk a nemzetállamokban, a határok védelmében, a család és a munka értékében …stb. és akkor velünk szemben vannak a nemzetellenesek, akik a nyitott társadalmat határok és nemzetek nélküli világot, újfajta családokat, leértékelt munkát és olcsó munkaerőt …stb akarnak, akik felett uralkodni lehet és irányítgatni kedvük szerint.

Szavazzunk 2 X Fideszre!

hapcika -

2018.04.08. 17:12:54

Tatu! Pontosan a magyar nyugdíjasok azok akik érezhetően többször kaptak Erzsébet utalványt, ezt egyedüliként Orbán kormány hívta életre a nyugdíjas társadalom részére. Sőt először kaptak nyugdíjprémiumot is! Ez sem volt eddig, most viszont van és lesz, ha Orbán kormány marad nyugdíjemelésről nem is beszélve. Ez is mutatja, hogy meg vannak becsülve a magyar nyugdíjasok Orbán éra alatt. Magyar nyugdíjas éveken keresztül semmi juttatást nem kapott balliberális kormányoktól, sőt még nyugdíjemelés sem volt. Szóval nekem mondhat bárki bármit Orbán kormány sok juttatásban egyedüliként gondolkodott és adott is a magyar embereknek! Különben amikor Orbán kormány megállapodott a munkaadókkal és szakszervezetekkel, és így a minimálbér 2010-hez képest 90 százalékkal, a garantált bérminimum pedig a duplájára nőtt, megkétszereződött az egészségügyi szakdolgozók, szakorvosok bére, a pedagógusoké, rendőröké és katonáké pedig másfélszeresére emelkedett. Ez az igazság.

Mink nyugdíjasok.

TATU -

2018.04.08. 11:56:55

Rákosi korszak szülöttei majd a szocializmus megélői azon időszakban tanultunk szereztük diplomáinkat többen többet is ott jutottunk hozzá jelen vagyonainkhoz a mult tevékenységeinkből kapjuk nyugdíjainkat. Mit is adott a Fidesz mink hivatásosok éltünk a törvényi jogainkkal és igénybe vettük a korkedvezményt erre le kommunistáztatok minket és pont azok kik maguk is résztvettek benne, megcsonkítottátok megadóztattátok nyugdíjainkat sőtt még munkára is köteleztetek hát mit is adott e korosztálynak a Fidesz semmit csak elvett és teszi most is. Anno mikor az első Fideszkormány lelett váltva őrjöngtetek mikor ismét hatalomra kerűltetek elkezdtétek megtorló hadjárataitokat ami most is tart. Ügye fáj az igazság csak sokan nem merik elmondani mert félnek, na de kiafenétől kell rettegni csak nem tölletek ugyanmár.

Hogyan fizette.

TATU -

2018.04.08. 10:58:42

Erőszakkal elvette a magánnyugdíjakat drasztikus áremeléseket okozott, béremeélések papiron de nem a valóságban, hatalmas áremelések az aljasságaikat sikerként skandálja. EU-Orosz-Kina és kötvények hitelei, nincs kifizetve semmi ilyen helyzetbe még soha nem volt az ország. Skandálja idióta gazdasági növekedéseit az mind a multié a hasznot elviszi de idehozza a legnagyobb környezet szenyező gyárait, Autóipar, gumi és akkumulátor gyárak a leg károsabbak. A béka fenekénél is lejebb vagyunk környező országokhoz képest. A hazug ígéretei félrevezető borzalmas szónoklatai a pánik és félelemkeltés nagymesterei sajnos így lehet irányítani embereket ez pont Adolf bácsi trükkjei voltak szépen átvettétek na és ott a TEK a ti SS alakulatotok ez is ÁVH csak most más a neve de tevékenysége ugyan az. Halgass a szívedre s ne szavazz a FIDESZRE.

Szavazzunk 2 X Fideszre!

hapcika -

2018.04.08. 10:12:55

Tatu! 4 a magyar igazság!
Hogy lehet az, hogy Orbán kormány 5. éve alatt mégiscsak folyamatosan emelkedik a bérek vásárlóereje. 2010 óta volt itt egy 90%-os minimálbér növekedés és egy 50%-os reálbér növekedés, miközben az infláció (magyarul: a pénzromlás) messze 3% alatt van. És ha egyszer gyakorlatilag nincs infláció (ismétlem: pénzromlás), helyette inkább árstabilitás van, de az emberek meg többet keresnek közben, akkor hogyan lehet, hogy rosszabbul élnek?
Még érdekelne, hogy hogyan lehet összeomlóban az a magyar egészségügy, aminek a felhalmozódó tartozásait ma rendre kifizeti Orbán kormány (nyilván abból a pénzből, amit egyébként ellopott). Hogy lehet összeomlóban az az egészségügy, ahol a szakorvosok több mint 200 ezer forint béremelésben részesültek, ami mondjuk példátlan a rendszerváltás óta. Hogy lehet összeomlóban az az egészségügy, ahol olyan kórház-rekonstrukciós program van folyamatban (eddig 77 kórházat, 54 rendelőintézetet és 97 mentőállomást újítottak fel), ami szintén nem volt a rendszerváltás óta. Ahol a várólistákat – ha tetszik, ha nem – felére, 40 százalékára csökkentették?
Magyarázza el nekem valaki, mert nem értem ezt az érdekes liberális felfogást, hogy-hogy hátrébb való az én és családom biztonságos élethez való emberi joga, mint az illegális bevándorlók bevándorláshoz való joga? Ráadásul úgy, hogy a bevándorláshoz való jog amúgy egyáltalán nem is létezik az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában. Hogy van ez?!

 

Szavazzunk 2 X Fideszre!

hapcika -

2018.04.08. 10:11:43

Tatu! 3. Tovább kérdezősködnék mert érdekelne.
Tessék mondani, ha a jelenlegi gazdasági eredmények, kizárólag az EU-s pénzeknek köszönhetőek, akkor 2010 előtt mégis hogyan sikerült lepadlóztatni az országot? Akkoriban az EU-s pénzek hogy-hogy csak a 40 cm magas kilátók számában eredményeztek előrelépést?
EU-s pénzek is amiket ugye a ballibek szerint ellop a Fidesz, aztán mégiscsak messze az EU-s átlag fölött, 4%-kal növekedik a magyar gazdaság! Hogy van ez? Aztán mégiscsak visszaszereztük a pozícióinkat a balliberálisainknak oly fontos hitelminősítőknél, és mégsem 11,50%-os a jegybanki alapkamat, mint Simor elvtárs úr idejében, hanem csak 0,90%. És az hogy lehet, hogy a multikra és a bankokra kivetett különadók miatt még nem mentek tönkre se a multik, se a bankok? Nem arról volt szó, hogy ezzel tönkre teszi őket és velük együtt a magyar gazdaságot a kormány?

Szavazzunk 2 X Fideszre!

hapcika -

2018.04.08. 10:10:28

Tatu! 2. Továbbá, ha a Fidesz szétlopta az országot, akkor hogy-hogy nem hallottam a megszorítás szót 2010 óta? Hogy-hogy manapság nem a megszorítások, hanem például a rezsicsökkentés lett a fő téma? Igen, azon a rezsicsökkentésen tréningeznek a ballibek, ami tulajdonképpen szerintük nincs is. Kár nagy kár, hogy emlékszem a 2010 előtti időkre, amikor a két balliberális ciklus alatt pont 100%-kal emelkedtek a lassan mondott, de gyorsan megemelt gázárak!
Aztán, ha egyszer 2010-ben 115 Ft.- volt a gáz köbméterének az ára, 2018-ban pedig 99 Ft.-, az nekem rezsi csökkenésének tűnik. Persze lehetséges, hogy ebben a nagy felvilágosult liberalizmusban elavultak lettek időközben a matematikai ismereteim is?

Szavazzunk! 2 X Fideszre!

hapcika -

2018.04.08. 10:09:18

Tatu! Felvetésedre feltenném kérdéseimet. 1. Mond, érdekelne, ha a Fidesz szétlopta az országot, akkor hogyan fizette vissza az előző, üvegzsebű balliberális csapat által felvett IMF-hitelt? Azt a fránya 14,2 milliárd eurót (kb. 4000 milliárd forintot), ami ahhoz kellett, hogy ne omoljon össze a 2010-ig kicsit sem szétlopott magyar államháztartás! Tetszik tudni arról a 4000 milliárdról van itt szó, amely úgy tűnt el szőrén-szálán a nagyszerű balliberális kormányok lyukat-lyukkal betömő költségvetésében, hogy nem hogy stadion, de egy nyamvadt lélegeztetőgép sem épült belőle.

Voltam szavazni.

TATU -

2018.04.08. 09:15:15

Elvileg kötelesség lenne mindenkinek de sajnos sokak nem így vélik. Na nem rátok hiszen a mi korosztályunknak semmit nem adtatok amink van nem nektek köszönhetjük csak azt amit elvettetek. Azért van egy kívánságom felétek ha valamelyikötök közül beteg lesz netán valaki korházi kezelésre szorúl vagy menne érte a rohamkocsi csak stadionokba vigyenek, hogy megtudjátok nézni az utolsó mérközéseiteket.

A lét a tét.

TATU -

2018.04.08. 04:58:50

Tiétek az bíztos féltek, de bűneiteket miért nem soróljátok. Zónadíj saját hazánkba, rezsi hazugságok 800 Ft/hó volt a szemét nálatok 2900 de írod a számlámon dejól is jártunk, gáz anno fizettünk 11 hónapra ezt megemeltétek és ránk sóztátok a 12. hónapot is hazudva és oly végszámlákat kapunk sírnak az emberek. Áfa csökkentás 50%-os áremeléssel, üzemanyagra terhelt szuperbruttó, hamis és hazug beruházások, nyugdíj pénztár kifosztása a nyugdíjak törvény írja elő az inflációval arányos és a GDP vel a juttatásokat nem a ti döntésetek, a haverok milliárdossá tétele, soróljam még nap esti írhatnám. Igéreteitek át ment hazugságba és az ország kifosztásába, hatalmas adóság EU-Orosz-Kinai és a kötvények az mind adóság a Paksi tapsi nemlétező erőműnek már vannak dolgozói igazgatója hatalmas pénzeket használtok fel értelmetlenül. Egyszer valah a az életbe mondotok olyant, hogy végre de jól is járt a lakosság nem, mert évezredek ota a lakosság sorsa ugyan az a hatalom kiszolgálói és ti ki is használjátok élősködtök mint minden kormány bár ki is legyen az. Bevándorlás nem minket vagyonotaitokat féltitek kishazánkba naponta megőlnek embereket többet mint az EU területén a terroristák de azért itt is vannak kötvényes bevándorlók legalább 20 ezren élnek itt.


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok