Mi Abonyunk - Olvasónkkal szörnyű dolog történt az abonyi strandon: Meggyanúsították kislányát, hogy ellopta valakinek a papucsát
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.07.10. 11:07

 

 Olvasónk írja: Pénteken délután kimentem az abonyi strandra a két kislányommal. Fürdés közben elmentünk a büfébe inni egy kávét. Amíg ott várakoztunk odajött egy idős hölgy, aki itt lakik kabinban (ez onnan derült ki, hogy már a vízben is elég nagy hanggal voltak...). Odajött és rászólt (!) a nagyobbik lányomra, hogy azonnal adja vissza a papucsát! Szegény lányom meg sem tudott szólalni. Én udvariasan megkérdeztem, hogy mi a probléma. Mire ő: ellopta a papucsomat, ez az enyém. Én még mindig udvariasan mondtam, hogy nyilván összekeverte, mert tucatszámra van ilyen, de ő erősködött, hogy ilyen senkinek nincs (egyedi, kínai boltos....) és adja azonnal vissza.

 

És 36-os, tehát az övé (logikus). A lányom erre megmutatta a talpát a papucsnak, amit a hölgy le is ellenőrzött: a kislányom papucsa 37-es....erre sértetten elindult. Tény, hogy én még odaszóltam annyit, hogy egy elnézés azért kicsúszhatna....Pár perc múlva megérkezett a férje, aki folytatta emelt hangon, hogy az a papucs NEM LEHET a miénk, hiszen nagy a lányom lábára ő úgy látja....Itt azért már kezdett eldurrani az agyam, és megkértem, hogy távozzon. De ő tovább ordítozott, hogy felháborító. Hogy mi, azt nem tudom. Talán az, hogy az ember a saját papucsába ki mer menni a strandra, és ragaszkodik hozzá....

 

A szóváltás vége az lett, hogy nagy nehezen elment. De addigra a büfében már mindenki minket nézett-nyilván....és ki mit gondolt....nyilván. Egy fiatalember szólt csak, hogy fejezze be, és kérjen tőlünk elnézést. A lányom már majdnem sírt, és utólag mondta, hogy az járt a fejében, hogy akkor most oda kell adni a saját papucsát? Én odamentem azokhoz, akik a rendet felügyelik. Ők már tudtak az esetről (csak közhasznú volt köztük), és közölték, hogy semmi gond, mert a hölgy rájött, hogy papucs nélkül jött a medencéhez és most szégyenli magát....hát annyira nem, hogy amíg még ott voltunk odajött volna elnézést kérni.... Mélyen felháborított az eset, nehezen tettem túl magam rajta. Hogyan fordulhat elő ilyen? Hova jutunk? Ha valaki odajön normális hangnemben, hogy nem-e összekevertük, vagy valami-semmi gond. De egyszerűen megvádolták a kislányom, miközben én is ott voltam, de ez őket nem nagyon zavarta. És képesek lettek volna ők elvenni más papucsát. Akkor mezitláb és ruha nélkül menjünk, nehogy valaki azt mondja, ez az övé????

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok