Mi Abonyunk - Abony nem tudott eléggé mozgósítani: Országos átlag alatt a Népszavazáson résztvevők száma
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.10.03. 08:58

 

Összesen  4 904 választópolgár járult Abonyban az urnákhoz, mely az összesennek csak  41,91 %-a. A helyi " új Fidesz " tehát nem tudott kellőképpen mozgósítani, mert ez a szám elmarad az országos átlagtól, mely 43,31 % volt. Összesen országosan az érvényesen szavazók 98,3 százaléka, 3 233 536 ember mondott nemet arra, hogy „az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését”. Az adatok 99,82 százalékos feldolgozottsága mellett igennel 1,7, érvénytelenül a résztvevők 6,33 százaléka szavazott. Az abonyiak közül 3,06 %, azaz 150 fő szavazott érvénytelenül, mely jóval az országos átlag alatti. Csupán 59-en voksoltak igennel, mely az összes szavazat 1,24 %-a.

 

Orbán Viktor miniszterelnök alkotmánymódosítási javaslatot terjeszt a parlament elé; "az emberek ma kinyilvánított akaratát meg kell jelenítenünk és rögzítenünk kell az alaptörvényünkben is" - jelentette be Orbán Viktor.

 


LŐVE- MTI, kép: MTI- Kosztics Szilárd

Politika:
Abony   
 10 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hapcika!

ortega -

2016.10.24. 14:44:21

A HAZA pénzért sem eladó!

Kedves Bugi!

ortega -

2016.10.24. 14:42:08

Életem meghatározó részét az un. "Kádár korban" éltem le. Számomra komolytalan Lázár kijelentése.

Pár éve készítettek felmérést - elég széles mintavételi alappal -, kiket tartanak Magyarország meghatározó történelmi személyiségeinek? 

Az első három helyezett : István király, Mátyás király és Kádár János. 

Kádár úgy került be ebbe az értékrendbe, hogy még szinte köztünk él. 

Egyébként ő az egyetlen vezető Magyarországon, aki nem kart az lenni. Ő egyfolytában hangsúlyozta első vezetésre való alkalmatlanságát. 

Lehet Tőle alázatot tanulni. 

Úgy került a történelem forgószelének középpontjába, hogy oda lökték. Ha Nagy Imre azt követően, hogy a szovjet csapatok kivonultak Budapestről, nagy mellénnyel - nem számolva a reálpolitikával -  kijelentette Magyarország kilépését a Varsói Szerződésből, mint a Forradalmat, mint Önmagát halálra ítélte. Történelem üzemi balesete. 

Münich Ferenc volt a veszett fejsze mentésének agytrösztje. Kádár kérlelte: vállalja el a feladatot. Münich közölte: olyan ember kell, aki ismeri a magyar emberek lelkét, közöttük élt. Ő világ életében emigrációban volt. A túloldalon Rákosi visszatérése reális valóság volt. Ezzel zsarolva tudták Kádárt meggyőzni.

A magyar - osztrák határt 1957 őszéig nem őrizték az oroszok, Kádár egyik alkujának köszönhetően. Azt mondta: "aki menni akar, menjen". Akiket megfogtak, azok a leszerelt AVO-sokba szaladtak. Akik viszont nem minden alap nélkül revansra törekedtek. 

Kádár Jánost egymilliós tömeg ünnepelte a Hősök terén au 1957 május 1-i nagygyűlésen. Ez szerintem mindent elárul. 

 

Kádárnak egy volt szent: a kisember érdeke.

Emberek ezt olvasta valaki?

Bugi -

2016.10.22. 20:00:22

Most olvastam http://24.hu/belfold/2016/10/22/lazar-kadar-janos-gyilkos-kollaborans-es-hazaarulo-volt/

Döntöttünk ha nem is voltunk elegen.

hapcika -

2016.10.10. 06:51:53

Mi magyarok ha nemis voltunk elegen a népszavazáson, de meghoztuk a döntést egyben küldjük is a fontos üzenetünket Brüsszelnek.Hozzátesszük viszont mégis jóval többen jöttek el szavazni erre a népszavazásra, mint pl. az Európai Unió csatlakozásakor kiírt referendumra! Ráadásul demokráciánkban egyedüli, hogy még soha ennyien nem álltak ki nemzeti összefogásként egy nemzeti ügyben! Soha nem adtak ennyire egyértelmű felhatalmazást még egy kormányfőnek sem fontos nemzeti ügyben!Orbán miniszterelnök úr ezt a felhatalmazást megkapta.

Gykiss57!

hapcika -

2016.10.10. 06:40:40

Ha egy balliberális nem tud érdemben cáfolni, akkor nemtelen eszközökhöz nyúl bátorságot merítve és állandóan lenácizza lefasisztázza a körülötte levőket!

 

"Egyébként láttál már 10 méternél közelebbről muszlimot?" - jómagam láttam a fővárosban tavaly ősszel és a vonaton is, amikor Budapestre mentem, kint álltunk a peronon, mert senki nem mert közéjük bemenni, uralták az ülőhelyeket sáros cipős lábbal.
Sőt amikor visszafelé jöttem, Cegléden ott ültek a földön a pályaudvaron, körülöttük mindenhol halom szemét volt!
HjaA, hogy vannak akik nem láttak migránsokat, azok kérlek szépen nem használták, nem használják a vasutat, mint jómagad sem!

Székely?

biga -

2016.10.08. 01:26:00

Csak a pontosság kedvéért, az orvos neve Dan Stamatiu, saját bevallása szerint is román.Ettől még persze a román orvosok se gyilkolásznak családokat.

Kedves gykiss57! Primitív antiklerikalizmus  süt a hozzászólásából,így sikerül alulmúlni az 50-es évek politikai brosúráinak színvonalát.Ha csak annyi telik öntől, hogy OV-t elmebetegezi és lenácizza a nemmel szavazókat, akkor nem fog senkit meggyőzni az igazságról.

Le merem fogadni, hogy előszeretettel cigányozza is OV-t, ami bizonyára jólesik önnek.Gondolom abba sose gondolt bele, hogy így semmiben sem különbözik a lenácizott ellenfeleitől.Javítson ki ha tévednék a cigányozásban...

 

Pedig_Lajos_jött_mind_a_80_as_IQ-jával!

gykiss57 -

2016.10.06. 05:44:08

Kedves TATU!

Látom neked is beégett a NÁCI MASZLAG. A világ lakosságának egy része büncselekményekre képes, ha muszlim, ha budhista, és ha kerestyén. Azért mert 1 székely ovos bekattant, és lemészárolt Nyíragyházán egy családot, még nem mondjuk azt, hogy a székely orvosok családokat gyilkolásznak. Egyébként láttál már 10 méternél közelebbről muszlimot? A kereszténységnél agresszívebb, militánsabb vallás nem nagyon van. Légyszives nézz utána, hogy mit műveltek a spanyolok a középkorban a MAGASZTOS krisztus nevében akár otthon, akár latinamerikában. Nem feltételezem rólad, hogy hallotad már azt a nevet, hogy Torquemada, pedig Hitleri magasságokhoz mérhető kerestény pszichopata elmebeteg volt.

Azért e kampány után Göbbels sikkongatva tapsikol örömében, hogy milyen sikeres orálisztáni követői vannak.

De egy jó hír van ebben a diliházban, hogy 5 millió magyar nem fasiszta.

20 milliárd Ft-ot ez a hülyének is megért, nem hogy a felcsúti skizofrénnek.

Erre varrjatok gombot!

ortega -

2016.10.04. 14:56:08

http://hvg.hu/itthon/20161004_kvotak_orban#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg 

Tévedés?!

napraforgo -

2016.10.04. 07:22:42

Kedves cikk író! Nagy a tévedés, mert ez nem pártkról szóló népszavazás volt, tehát a mozgósítás az állampolgér kötelessége volt. Ez a tévedés a hatalomra éhes pártocskák és híveik és távomaradók  mulasztása.

 

Itt nem a Fideszről van szó.

TATU -

2016.10.03. 11:22:39

Nem csak személyszerint de hivatásos társaim sem nagyon szinpatizálnak velük mivel tőrvényadta lehetőségünk volt korai nyugdíjazásra ezt a Fidesz lesöpőrte , sokunktól elvette megcsonkította vagy kényszerített +munkára. A szavazás most a honi védelemről szólt és nem politikai hanem kizárólag honvédelem. Kik nem mentek el szavzni nem is érdemlik meg, hogy itt éljenek köztünk. Anno ha nem mentél el szavazni kiment érted a hatóság ma szabadon dönthetsz de miért nem hazafiassági cselekedet. Ha feltettek volna egy Fidesz ellenes szavazást azon meg részt vettél volna. Ha majd leányaidon és asszonyaidon fog az iszlám szemed láttán gyakorólni mit fogsz majd mondani.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok