Mi Abonyunk - Aki otthon marad, mindent kockára tesz
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.09.27. 10:20

 

Földi László országgyűlési képviselő a népszavazásról - Abony kormánypárti képviselője szerint Magyarország komoly veszélyben van, ezért október másodikán mindenkinek el kell mennie szavazni, és nemmel kell válaszolnia a feltett kérdésre. Földi László lapunknak elmondta: Európa összeomlik, ha megszállják a muszlimok.

Brüsszel továbbra is a magyar emberek megkérdezése nélkül akar veszélyes idegeneket betelepíteni hozzánk, ide, Abonyba is, ráadásul úgy, hogy ezeknek a bevándorlóknak nekünk kell segélyt, lakást, munkát adnunk. Úgyhogy a népszavazásnak csak most van igazán értelme. Amennyire nem egyértelmű Brüsszel, annyira egyértelműen kell nekünk nemet mondani a diktátumukra. Elég volt egy Trianon, nem kérünk többet.

- Ezervalahány migráns beköltöztetése Trianon lenne?

- Brüsszel sokkal több bevándorlót akar betelepíteni hozzánk. ugyanis számolni kell a családegyesítés jogával. Egy migráns 8-10 családtagját fogja idehozni. Egy évtizeden belül több ezren lesznek. Aztán sokasodni fognak, mert több gyereket vállalnak, mint mi, tehát több százezer olyan idegent kell majd eltűrnünk, sőt eltartanunk, aki nem tud és nem akar beilleszkedni közénk. Lesznek köztük vallási fanatikusok, nőket megerőszakoló, papok torkát átvágó bűnözők, munkára alkalmatlan analfabéták és terroristák is. Párhuzamos társadalmat és törvényen kívüli településrészeket fognak kialakítani maguknak, és azonnal azok szolgálatába állnak, akik a szabad demokráciákból álló, keresztény Európából egy véres iszlám kalifátust akarnak formálni. Hacsak október másodikán nem mondunk nemet Brüsszelnek.


- Mit szól azokhoz, akik nem mennek el a népszavazásra, vagy akik szándékosan érvénytelenül szavaznak?

- Az előbbieknek azt üzenem, hogy élni kell a demokrácia adta lehetőséggel, az utóbbiaknak pedig azt, hogy aki viccel a háborúval, az nem érdemli meg a békét.

- A baloldal szerint viszont ez a népszavazás Magyarország Európai Unióból való kilépését készíti elő.

- Ez akkora lódítás, hogy még tőlük is szánalmas, pedig alacsonyra rakták maguknak a lécet. Az emberek egy népszavazáson már döntöttek arról, hogy Magyarország az Európai Unió tagja. A kormányunk nem az unióval, hanem az unióért veszekszik. Nem ellene, hanem érte! Ezért az október másodikai népszavazás nem az Európai Unióról szól, és nem is arról, hogy ki mennyire szereti a kormányt, hiszen arra valók a választások. Ez a népszavazás arról szól, hogy Magyarország biztonságos hely marad-e, és hogy akarunk-e bevándorlókat, vagy nem.
 

Politika:
 12 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ortega!

hapcika -

2016.09.29. 21:01:50

Probléma az, hogy akiknek Magyarország elutasítja a belépését, de "az emberi jogi szervezetek Soros György pénzéből fizetett aktivistái" fellebbeznek ez ellen, azoknak Magyarország területén kell megvárniuk a bírósági döntést, és közben nem lehet őket zárt táborokban tartani.

Ha jobban belegondolunk a brüsszeli vezetés pontosabban az Európai Bizottság eleve azért hozott intézkedéseket a zárt menekülttáborokra nézve azaz, hogy meg kell szüntetni és nyitottá kell tenni, hogy megadja annak lehetőségét is a migránsoknak, hogy mindenáron el tudjanak jutni német földre! Ha hazánk elutasítja a belépést akkor a migráns egyből fellebezhet (?) és a bírósági döntésig nyitott táborban lehet, onnan viszont ahogy lehetősége adódik eltűnik nem várja meg a bírósági döntést, /főleg az olyan nem akinek takargatnivalója van/ a migráns mindég megtalálja az embercsempészeket mint zsák a foltját és már megy is német földre. Ki van ez jól találva ahhoz, hogy a migránsok német földre elérjenek mindenáron! Európai Bizottság és a brüsszeli vezetés teljesen gügyének nézi a tagországokat?

Aki nem ismeri, hogy lehet nagyítani a képernyőn l

ortega -

2016.09.28. 20:14:24

Ctrl gom lenyomása (jobb alsó sarok) mellet az egér görgető billenytyűjével nagytható - kicsinyíthető a képernyő tartalma.

Elmebetegség tünetei - első lépés az EU-ból kilépé

ortega -

2016.09.28. 20:10:30

Aki azt hiszi, hogy van klasszikus jobb avagy baloldal, hatalmasat téved. Még Orbán is kihátrálni kényszerült a Törökországi történések hatására a sok év alatt gondosan felépített illiberálsi ideológiája mögül Mosta nihilistákat kellene útálni, csak nekem még nem jött le, ezek kicsodák. 

Nem rendszer, hanem gengszter váltás történt itt harminc éve. És az EU először hagyta a mutyikat, remélte ebből felépül a nemzeti tőkésosztály. De nem történt meg. Megúnta a feneketlen zsákba önteni a lóvét, ahol a haverok széttapsolják. 

"Akkor leszek nyugodt, hogy ha a pályázatírói és projektmenedzsment kör, amely lényegében élősködőként 1500 milliárd forintot vett ki a rendszerből, az megszűnik létezni Magyarországon" - fejtette ki személyes véleményét az ATV ma reggeli adásában Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség miniszter-helyettese arra reagált, hogy a 168 órában újabb cikk jelent meg arról a több százmillió forintos uniós pénzlenyúlási előkészületről, amely ügyet a lap múlt héten robbantott ki" http://www.portfolio.hu/users/elofizetes_info.php?t=cikk&i=235913 

És az EU ehhez nem asszisztál. Nem haveri kapcsolatokon, hanem modern elveken működő országként szeretné Magyrországot. Na, ez nem tetszik a haveroknak. Hogy a hatalom megmaradjon, akár ki is vezetik az orszgot az EU-ból. Most énekel ez előkórus. Mert ez bizony nem a menekültekről, hanem a több mint kétbilliós EU támogatásról szól. 

Ki az a menekült, aki itt akar élni? Még hogy kényszerbetelepítés. A menekülttáborok is nyítottak. Akkor mennek el, amikor akarnak. Vegyük észre, a világ hányingerrel gondol ránk.

 

Tessék elolvasni a cikket - és aki érti, miről van szó, elgondolkodik. 

Bugi!

hapcika -

2016.09.28. 17:35:26

Viszont ellenben veled nagy szerencsének tartom, hogy nem a balliberálisok kormányoznak országunkban! Az is biztos, ha a balliberálisok kezébe lenne most a hatalom, akkor mi magyarok lehetőséget sem kapnánk arra hogy népszavazáson döntsünk jövőnket érintően e fontos ügyben, mert bizony a balliberálisok MEG SEM KÉRDEZNÉK A MAGYAR EMBEREKET A KÉNYSZERBETELEPÍTÉSRŐL! Ahogy napjainkban is láthatjuk, hallhatjuk a balliberálisok meghajolva elfogadják a betelepítést, tehát simán a magyarokra zúdítanák a migránsokat kérdezés nélkül!
Úgyhogy, ha egy kormány pénzt költ népszavazásra, már az eleve értékelendő cselekedet, mert értünk magyar emberekért teszi! De sajnos ezt egy diktatúra éltetőiből demokráciába tévedt elvtársak nehezen értik meg.

TATU!

hapcika -

2016.09.28. 17:33:14

Egy érvényes és eredményes népszavazás egy az egyben megkötné a következő kormányok kezét is, és amennyiben bármely párt kerülne hatalom közelébe, ők sem mehetnének szembe a népakarattal és ez nagyon lényeges!
A magyar Parlament a népszavazás eredményének megfelelően fog eljárni, mivel a népszavazás eredménye kötelezőérvényű a magyar Országgyűlésre nézve.
Ha a "nem" szavazatok győznek akkor az azt jelentené, mi magyarok nem engedjük, hogy hazánkba az Unió migránsokat telepítsen és ez a népszavazási eredmény kötelezőérvényű lesz a magyar Parlamentre. De ugyanúgy kötelező érvényű a Parlamentre nézve, ha az igen szavazatok győznek, csak akkor az azt jelentené, hogy a magyarok elfogadják az Unió kényszerbetelepítését!

Ortega!

hapcika -

2016.09.28. 17:31:09

Konczer Erik nemzetellenességéről tesz tanubizonyságot. Jogában áll elhagyni Magyarországot, jogában áll bárhová letelepedni az Európai Unión belül, jogában áll külföldön dolgozni és mindezt megteheti szabadon európai polgárként.

De azt ne feledje, ha sikeres lesz a magyar népszavazás és a NEM szavazatok győznek, akkor Magyarországra az Unió nem telepíthet be migránsokat, ellenben az Unió többi tagországaiba igen.

Ortega!

hapcika -

2016.09.28. 17:29:15

Magyarország egy élhető ország, jobb ha tudjuk - éppen akkor lesz élhetetlen, ha ez a népszavazás eredménytelen lesz, vagy ha az igenek győznek, hiszen akkor a brüsszeli vezetés simán betelepítheti a migránsokat hazánkba!

Különben, bárkinek joga adta lehetősége unión belül dolgozni és ráadásul mindezt megteheti szabadon európai polgárként.
Ugyan miről beszélünk hiszen lassan ott fogunk tartani, ha ezt az elhibázott migránspolitikát folytatja a brüsszeli vezetés, akkor a tagországok polgárai fognak elmenekülni saját hazájukból a migránsáradat miatt egy biztonságosabb országba. Elűzésről beszélve, éppen a brüsszeli vezetés kényszerítő kvóta csomagja fogja vezérelni Európa polgárait.

Mitől népszavazás?

Bugi -

2016.09.28. 17:05:01

Mitől népszavazás ez amikor politikai érdekcsoportok adják a nép szájába erőszakolva hogy mire szavazzon????

Látom az ország összes autóbusza körbe van plakátolva....ezt a nép csinálta?

Hú de szemét ez a politika! Majd elmegyek és szavazok egy érvénytelent....

Szavazás ?

TATU -

2016.09.28. 04:07:27

Ha IGEN elárulom hazámat s átadom az idegeneknek ha NEM visszavonhatatlan hatalmat adok a kormánynak és él vele. Mindkét esetben csak veszítünk. Sakk - matt helyzet.

Így látnak bennünket a Kanadában élő magyarok

ortega -

2016.09.27. 22:29:42

http://kanadaihirlap.com/2016/09/27/nemzeti-hagyomany-akinek-mas-a-velemenye-az-tunjon-el-magyarorszagrol 

 

"Nemzeti hagyomány – Akinek más a véleménye, az tünjön el Magyarországról!


2016 SZEPTEMBER 27 12:17 DU.13 COMMENTS


Konczer Erik, Komárom-Esztergom megyei közgyűlés tagja bejelentette: ha érvényes lesz a vasárnapi kvótaellenes népszavazás, akkor nem kívánja Magyarországon folytatni életét. Pontosabban ezt írja Konczer blog bejegyzésében, mely a konzervatív Mandiner című honlapon is megjelent:

„Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a »minden ember egyenlő« elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a legjobban elborzaszt, az az, hogy ez a gyűlölet később könnyedén átirányítható lesz másra: jöhetnek a zsidók, cigányok, melegek, »komcsik«, »libsik«, keresztények…Orbán új fajvédő mozgalma könnyedén teheti ezt, hiszen hívei körében keresztényebb a pápánál, népszerűbb Jézus Krisztusnál. Az a szentírás, amit ő mond – akkor is, ha hetente egymásnak ellentmondó dolgokat prédikál.

…És emberei, szavazói a más véleményt árulásnak tekintik, és ugyanolyan hévvel fogják támadni, mint a plakáttépő taxis. Egy erőszakos, buta ország leszünk.”

vélemény

október02 -

2016.09.27. 18:16:08

Tetszik "nyilasduma" hozzászólása, rátapintott a lényegre. Nem értem Veronikát! Miért kampányol a fidesznek? Egy újságírónak objektívnek, pártatlannak  kellene lennie!!!

nyilasduma

ortega -

2016.09.27. 11:17:49

A mai politikai olyanná tette az országot, hogy aki teheti, elmegy. Nem véletlen mondják, Mgyarország második legnagyobb városa London.

Még azok is elhúztak innen, akik pénzért vettek menedékjogot. Mit gondol, akit ide kényszertelepítenek, az itt fog maradni? Úgy húz nyugatra, mint a vadludak. Akinek eddig hivatalos menkült státuszt adtak, nem tudták átadni a végzést, mert valahol nyugaton van. 

Nem illik a kampányukba, hogy intézik a két- háromszázezer, oroszok elöl elmenekült ukrán betelepítését. Azok között nincs nemzetbiztonsági kockázat? 

Egy szó mint száz: élhetetlen országot csinált a politikai elit Magyarországból. Még a földönfutóvá tett arabok sem akarnak itt élni. Akkor miről szavazunk?

És mit keresnek katonánink Afganisztánban?


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok