Mi Abonyunk - Megmozdult a kistérség a borzasztó betegségben szenvedő sportolóért
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.08.21. 13:26

 

Cegléden a Gál József Sportcsarnok adott helyszínt annak a jótékonysági rendezvénynek augusztus 19-én, melyet a POWER SE borzasztó betegségben szenvedő sportolója tiszteletére rendeztek. Fehér Jutka és Fehér Tamás, a Tom White and Mad Circus vezetője a házigazda szerepét játszották. Ők jó ismerősei Fehér Zoltánnak, akinek betegsége miatt, gyógyítási körülményeinek javítása érdekében szervezték meg az eseményt.

Zoli fekete öves – 1 danos – karate mester. Ő az, aki még az acélt is meghajlította! …és most egy komolyabb betegség mégis térdre kényszerítette. 2015. júniusában került be Zoli először kórházba, csigolya összeroppanással. Sajnos hamar kiderült, hogy egy – az immunrendszer plazmasejtjeiből induló, és a csontokat támadó daganatos betegség áll a háttérben. Kemoterápia, novemberben őssejt beültetés, majd 3 hónap steril szoba következett.

 

 

 

Átmenetileg jobban lett, elkezdett egy ígéretesnek tűnő kísérleti gyógykezelést is, ám ez két hónappal ezelőtt megszakadt. Az alap betegségre jellemző kéz- és lábzsibbadás, majd elviselhetetlen izom és idegfájdalmai miatt ismét kórházba kényszerült. A gerincvelőt nyomó régebbi szövődményt, gócot nem tudják műteni, annak elhelyezkedése miatt, így egy 10 alkalmas sugárkezelést követően szállították a jelenlegi rehabilitációját biztosító Intézménybe, ahol mondhatni, szegényes körülmények között, napi 10-10 perc gyógytorna és masszázs áll a rendelkezésére. Sajnos sem komolyabb gyógytornászra, sem jobb, személyre szabottabb Intézményre nem telik Zolinak, havi rokkantjövedelme (még kimondani is szörnyű ezt a szót az esetében!!!) nem éri el az 50.000,- forintot sem. Azt gondolom, ezt nem kell tovább részleteznem… Lábra állni azóta sem tud, és sajnos a fájdalmai egyre erősödnek, már-már az elviselhetetlenségig, így az utolsó információm az, hogy ha a vérképe javul, ígérték, hogy megműtik, és behelyeznek a gerinc alá valamit, hogy ne nyomja az ideget a góc, és ezáltal csökkenjenek a fájdalmai.

A rendezvénynek sok támogatója volt, így a Gál József Sportcsarnok, a SANE-L Biztonsági Szolgálat, az Abonyi Gyermekekért Alapítvány, a Miabonyunk Internetes Portál, a Cegléd Rádió, a színpadot biztosító Cég.
Fehér Zoltán 1982. szeptemberétől igazolt Tag a POWER SE-nél. ’98-tól egy hosszú szünet után Babicz Laci barátja által újra visszatért, és 2014-ben vizsgázott barna övre. Ma pedig már 1 danos fekete övesként jegyzik.

 

 

Képgaléria IDE kattintva


A rendezvényen fellépett a POWER Karate SE, maly 1983. október 18-án alakult Cegléden, „sensei” Krupincza János 4 danos karate mester vezetésével. Az első edzések 16 fővel kezdődtek, majd a karate elterjedésével ez a létszám folyamatosan növekedett.
Munkáját ma már több településen segítik Mesterei: Babicz László, Gál Csaba, Orosz Zoltán, Szabó István - sok-sok lelkes gyermek és felnőtt örömére, egészségére! A Csoportoknál folyamatosak az övvizsgák, és számos országos és nemzetközi sikereket értek már el - kicsik, nagyok egyaránt. Ebből láthatunk némi ízelítőt Orosz Zoltán Tanítványaitól. Zoli a törtelieket 25 éve, a csemőieket lassan 10 éve edzi, mely két csoportban közel 50 fő jár 4 évestől egészen 60 éves korig. Fogadjátok szeretettel őket!

Bucsi Krisztina testépítő is elkápráztatta a lelkes nézőket, aki 10 éve natural testépítő, ami azt jelenti, hogy szteroid, és orvosi vízhajtók nélküli -, természetes úton való felkészüléssel érte el az izomtömeg genetikai maximumát. Négy éve versenyszerűen jelenik meg neves versenyeken. Eredményei: Országos 2. helyezés, Nemzetközi 3. hely. Idén a VB. 7. helyezését érte el „fizikum” kategóriában!
Azek után következtek a DIFANI Táncklub Táncosai, akik Magyar Diána Dóra táncpedagógus vezetésével – nem először állnak a Csarnok parkettáján, színpadán. Rajonganak a Hip-hop zenéért, és természetesen élvezettel vesznek részt minden órán, alig várják, hogy mehessenek. Történetük 9. éve – néhány kislánnyal – kezdődött, Törtelen. Ma már 4 csoportban, 40 fővel működnek, az óvodásoktól a fiatal felnőttekig bezárólag! 3 ève orszàgos versenyeken is részt vesznek, ahonnan minden alkalommal éremmel térnek haza!
Fellépett a jótékonysági gálán a „CsutkaZumba”, melyet 4 éve alapított Fehér Jutka 3 specifikációs, hivatalos Zumba® Fitness Oktató, aki tagja a Zumba Instruktor Network (ZIN) – nek. Ez idáig a környék 6 településén mozgatott meg már több száz embert, túl az 500 Zumba® Fitness órán. Rendszeresen jár Vendégoktatóként más Csoportok meghívására az ország több pontjára, így pl. Oktatója az idén már 2. alkalommal megrendezett „Zumba® Cruise Balaton” országos rendezvénynek is. Jelenleg 3 településen – Abonyban, Kocséron és Csemőben - heti 5 órában edzi a lányokat, asszonyokat! Legutóbb az abonyi Mikes tónál lépett fel a Csapat, de örömmel fűszereznek meg temperamentumos - túlnyomó részt - latin ritmusokkal, látványos koreográfiáikkal Egészség- és Sportnapokat, egyéb Rendezvényeket. A három település néhány Tagjától és Jutkától most egy rövid betekintést kaphatunk a „Zumba érzés” világába, milyen az, amikor ezen zenék táncai keverednek fitness mozdulatokkal…

Az estet a a Tom White and Mad Circus együttes fergeteges koncertje zárta.

LŐVE- JUTKA 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok