Mi Abonyunk - 70 éves a Tupperware: Én is elmentem egy termékbemutatóra
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.07.28. 17:27

 

Aki ismer, tudja pontosan, hogy ilyen helyekre én nem járok. Főként, ha főzéssel kapcsolatos dolgokat ajánlanak. Az ok prózai: Időm kevés a főzésre, de ennek ellenére gyakran örvendeztetem meg kis családomat finomságokal. Hagyományos étkekkel, melyek régi, jól bevált receptek alapján készülnek. Nincs időm új módszerek kipróbálására. Ennek ellenére engedtem kedves nagykőrösi ismerősöm csábításának és részt vettem egy termékbemutatóm, ahol nagy örömmel néztem meg a termékeket, illetve az azokban való ételkészítés egyszerű módozatait. Nagyon egyszerű, mégis rendkívül szép, ötletes, praktikus edényzetet és konyhai kiegészítő kellékeket kínálnak, melyek megkönnyítik a háziasszonyok mindennapjait.

 

 

Parányi csoda ez, és talán kevesen tudják, hogy a Tupperware idén 70 éves múlttal büszkélkedhet. Dénes Melinda tanácsadónő boldogan, felkészülten, kedvesen mesél, és elmondja, hogy már 20 éve foglalkozik ezzel. A Tupperware edények mintegy 24 éve vannak jelen a magyar piacon. Melinda mosolyog, meggyőz, látszik rajta, hogy szereti is azt, amit csinál. Sok- sok bemutatót, partyt szerveznek a háziasszonyok legnagyobb örömére. Nem bántam meg, hogy elmentem, ellenkezőleg. A kertben alkoholmentes csokilikőr, gyümölcsrizs és főtt kukorica is készült, persze mindez az érdekes Tupperware edényekben. Az elkészítés minden esetben egyszerűbb volt a hagyományos módszereknél és gyorsabb. Az íz pedig olyan, mintha a bevált módszerrel készítették volna az étkeket. Levonhatjuk a következtetést: A Tupper, az tényleg Tupper, ha hívják Önöket, ne mondjanak nemet. Menjenek, pihenjenek, csodálkozzanak a csodaedényeken. Érdemes!

De mi az a Tupperware?


1. Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Silas Tupper(1907-1983) kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál” elnevezésű edényt (csepp és légmentes tárolás). Ez a “Csodatál” mai napig forgalomban lévő edény.

 


Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több, mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár. A cég Tanácsadóinak és alkalmazottainak a száma meghaladja a 1.500.000-et. (forrás: tupperware.hu)


Forrás, folytatás IDE kattntva

Képgaléria Facebook oldalunkon a termékbemutatóról IDE kattintva

Lőrinczy Veronika

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok