Mi Abonyunk - Abony legerősebb embere 2016: Jancsovics Tivadar- INTERJÚ
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.05.16. 21:52

 

A kézilabda közelében tevékenykedők jól ismerhetik Jancsovics Tivadarat. Egyszerúen a következő szóval jellemezhető: fanatikus. Most már elmondható róla, hogy nem csupán nézőként, hanem kiváló sportolóként is az, hiszen bizonyított. Szurkolóból sportoló? IGEN. Legyen példája követendő a fiatal generáció számára. Kitartásból, tenni akarásból mindenképpen. Tivadar idén megnyerte az Abonyi Pünkösdölő vasárnapján megrendezett Abony Legerősebb Embere címért folyó versengést. A versenyt a Városi Sportcsarnok szervezte, és Ulviczki Mihály mester bonyolította le. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a legerősebbnek, aki az idén Jancsovics Tivadar lett. Persze, a többieknek is, a példás helytállásért, versenyszám győzelmekért, elért helyezésekért, megszerzett érmekért. A legilletékesebbet, az általam is jól ismert Tivadart faggattam a történtekről.

 

Jancsivics Tivadar balról a második

 

 

Tivadar 1993.10.02 -én Budapesten született, 22 éves, tehát még nagyon fiatal. Elmondta, hogy 2012 nyarán, a nyári szünetben Dezső Martin barátojával határozták el, hogy lejárnak edzeni az Erzsébet Sport Klubb. „ Így is történt, akkor a nyarat végigedzettük, de kezdődött az iskola, és jött a fekete leves: tanulás érettségire, így edzés abba maradt.

 

 Pünkösdkor minden évben megrendezik az Erős Ember versenyt. Én ott voltam a nézők között, mindig izgalommal várva az eseményt. A versenyzők között felfedeztem jó pár ismerőst, így Kiss Gabi, Kosaras József, Habara Sándor. Így jött a szikra újra, hogy kezdjünk ismét neki az egésznek.

 

2014 novemberében így is történt, azóta heti négyszer rendszeresen járok edzeni. Sárban, vízben, hóban, fagyban: nincs kifogás. A versenyzést 2016- ban kezdtem el, még zöldfülűként. Áprilsiban Csárdaszálláson volt egy tehetségkutató erős ember verseny, Jelentkeztem, és elindultam rajta. A nyolc versenyzőből álló mezőnyben a 2. helyet sikerült megszereznem. Mindössze fél ponttal kikapva az első helyezettől.

 

Májusban pedig jött az idei abonyi Erős Ember verseny, ahol sikerült jó eredményt elérnem, sőt megnyerni a versenyt. Igaz, a mezőnyből hiányzott két igazi nagyágyú: Kosaras József, és Kiss Gábor, akik országos versenyre készülnek.

 

Ezúttal is sok sikert szeretnék nekik kívánni, és sérülésmentes versenyzést.

 

Kedvenc számom a gumiforgatás és úgymond pakolós vegyes számok( zsák, hordó, súlypiramis, apolló). De itt nincs kedvenc, vagy nem kedvenc, ami van azt kell megcsinálni. 66 kilósan kezdtem lejárni edzeni, most 92 kg vagyok, a cél a 100 kg. Versenyen forgattam már 320 kilós gumit is sikeresen, amit sikerült megnyernem.

 

Hobbi szinten kezdtem csinálni ezt a sportot, de msot már versenyek felől is érdeklődök. Abonyban Kosaras Józsiék igazi páldaképek számomra, több országos versenyt is nyertek, de a határon túl is értek el szép elsőségeket. Így mondhatom, hogy ők számomra példaképek. Munka után 10-11 órát ledolgozva is szorgosan edzenek, készülnek a versenyekre. Nemzetközi mezőnyben Mariusz Pudzianowski , aki ötszörösen a Világ legerősebb embere, a legszimpatikusabb számomra. Az edzések folytatódnak, és tovább készülök a következő versenyekre. Szeretném még megköszönni Orján Attilának is az edzéslehetőséget! " - mondta el lapunknak Abony 2016-os legerősebb embere.

LŐVE
 

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok