Mi Abonyunk - Válaszol a kivitelező: Itt az igazság közvilágítás ügyben!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.06.24. 18:23

Olvasóink nevében köszönjük a tájékoztatást! Íme, teljes terjedelmében, változtatás nélkül teszem közzé!- Tájékoztatás az abonyi közvilágítás korszerűsítésének kivitelezésével kapcsolatban.  Cégünk az Optimum Solar Kft. a szerződésének megfelelően határidőre 2015. május 29-re elvégezte a közvilágítási korszerűsítési kivitelezési feladatokat. Tárgyi munkát vállalkozásunk közbeszerzési eljáráson nyerte el és szerződött Abony Város Önkormányzatával. A munkálatokat az áramszolgáltató által jóváhagyott kiviteli tervek elfogadását követően kezdhettük meg. Munkaterületet 2015. április 20-án kaptunk és megkezdtük a lámpatestek cseréjét. Szerződésünk szigorúan rögzítette az elvégzendő feladatokat. Ennek tükrében a következő munkák elvégzésére került sor:

Korábbi cikkünk IDE kattintva elérhető

621 db világító test teljes cseréje és 1433 db lámpatest átszerelése úgynevezett maszkolással. Ebben az esetben az eredeti lámpatest külső burkolata megmaradt és csak a belső egységei kerültek kicserélésre. Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy cégünk kezdeményezte azt a lehetőséget, hogy lecseréli a teljes lámpatesteket és nem folytat maszkolási tevékenységet. Sajnos ajánlatkérő ehhez nem járult hozzá, mivel az általa beadott pályázat műszaki tartalma ezt nem tette lehetővé és esetleges eltérés a teljes támogatás visszavonását is eredményezhette volna.


A cikkben megjelent fotón rozsdafoltokat lehet felfedezni de az nem lehet az, hiszen a lámpatestek üvegszálas kemény műanyagból készültek. A műanyagra nem jellemző a rozsdásodás csak a rárakodott elszennyeződés. Természetesen a takarítása nem volt a feladatunk. Az általunk elvégzett munkára 5 év garanciát kellett vállalnunk. Vállalatunk filozófiája a pontos, precíz, minőségi munkavégzés és nem utolsó sorban a határidőre való teljesítés. Az ország más területén is végeztünk közvilágítás korszerűsítéssel kapcsolatos munkavégzést és mindenhol határidőre be tudtuk fejezni a munkálatokat. Az önkormányzatoknak a támogatási szerződés szerinti befejezési határideje 2015. május 30-ka volt. Bizonyára Önök is tapasztalják, hogy van olyan település ahol még tartanak a kivitelezési munkák.
Nem utolsó sorban kérem Tisztelt lakosságot, újságírókat hogy mielőtt véleményt nyilvánítanak, kérdezzenek bennünket. Cégünk mindent megtett a projekt sikeres lebonyolításával kapcsolatban, amivel a szakmán belül és Önök felé cégünk sikerességét tudjuk bizonyítani. Kérem Önöket legyenek ebben partnerek.

 

Tisztelettel
Lugos Roland
ügyvezető
info@optimumsolar.eu

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Közvilágítás!

S.pataki -

2015.06.26. 10:38:28

 

Első olvasatra az olvasói bejelentést úgy vettem tudomásul, látva az illusztrációt, hogy az a armatúra nem lett lecserélve. Az észrevételezőnek lecserélésre irányuló óhaját kellet volna publikálnia, mint ahogy az másesetben elő is adódott. A cégnek igaza van a műanyag nem rozsdásodik.

Ü:


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok