Mi Abonyunk - Tűzvonalban: Leégett abonyi ház testközelből
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.06.23. 14:08

 

Képgaléria IDE kattintva

A mai napon, a Kazinczy úton leégett egy melléképület, a lángok átterjedtek a főépületre is, mely lakhatatlanná vált a tetőszerkezet nagymérvű sérülése miatt. A benne lakó családnak számos értéke a tűzvész következtében megsemmisült. Segítségre lenne szükségük, aki teheti feleslegessé vált használati tárgyakkal segítse őket, minden felajánlást szívesen fogadnak. A helyszínen jártam és személyesen győződtem meg róla, hogy a lakóház valóban alkalmatlanná vált arra, hogy ott éjszakázzon a család. Lapinformációink szerint nem fognak ott éjszakázni, csak egyikük marad ott őrködni. Nem is ajánlatos, hiszen a katasztrófavédelem munkatársai is megmondták nekik, hogy az oltás következtében a tető több helyen annyira átázott, hogy az bármikor beszakadhat, akár teljes terjedelmében.

 

Szomorú látványt nyújt a ház kívül és belül. Megsemmisültek a ruhák, a mosógép oda lett.. Nem lesz könnyű. Az önkormányzat valóban megteszi azt, amit a jogszabályok ilyen esetben előírnak, felajánlanak nekik egy lakást a Nagykőrösi úton. Holnap mennek be a Hivatalba ügyet intézni. Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester lapunknak ezt megerősítette. Ugyanakkor hozzátette, hogy ilyen esetekben a család felelőssége is nagy, ezért tisztelettel kéri a családtagokat, hogy segítsenek a bajbajutottakon, hiszen nem csupán az önkormányzat feladata, hogy ezt a szükséghelyzetet megnyugtatóan megoldják.

 

Abony város polgármestere hozzátette, hogy természetesen a törvény adta lehetőségek szerinti mindennemű segítség mellett az ilyenkor járó segélyeket is megkapja a család, és felveszik a kapcsolatot a Családsegítő Szolgálattal és a helyi Karitász csoporttal is.

LŐVE
 

Korábbi híreink minderről:

A mai abonyi tűzeset miatt lakhatatlanná vált egy családi ház, mely a Kazniczy és a Nagysándor József út sarkán van. Az épületben összesen hatan laktak,köztük egy 33 éves férfi, 20 éves anyuka és egy 3 éves kisfiú is. Mivel gyakorlatilag fedél nélkülivé váltak a tűz miatt, a helyi önkormányzat gondokodik a család elhelyezéséről.

Egy melléképület gyulladt ki ma Abonyban, a Kazinczy úton! Utána a következő történt:


Sajnos a tűz a főépület tetőszerkezetére is átterjedt, az egy részen leégett. A hivatásos tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a tüzet, már az utómunkálatok is befejeződtek. Mondta el lapunknak Csámpai Attila, a Pest Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A házban öten élnek, igaz, hogy senki sem sérült meg a tűz miatt, azonban az egyik tulajdonos rosszul lett, mentálisan az eset nagyon megviselte. Hozzá ki kellett hívni az Országos Mentőszolgálat munkatársait, akik megvizsgálták, segítettek neki, azonban szerencsére kórházba szállítani nem kellett. A tűz keletkezésének oka ismeretlen. A házban egy gázpalack is volt, azt a tűzoltók kihozták, hőhatás nem érte, robbanásveszély nem fenyegetett. Olvasóink és Abony város lakossága nevében is kívánunk mielőbbi jobbulást, és minden jót a szerencsétlenül járt abonyi családnak! Vigyázzanak magukra és egymásra!


Korábbi, egy órával ezelőtti hírünk:


Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak elmondta, hogy éppen egy abonyi tűzesethez vonulnak a ceglédi és a szolnoki tűzoltók is. A tűz eddig ismeretlen okok miatt ütött ki, a Kazinczy úton, ahol egy 30 m 2-es melléképület ég teljes terjedelmében! Ebben bútorokat, ruhaneműket tároltak. A tűz veszélyezteti főépületet is! Kérem, ha tudják, kerüljék most el ezt a környéket! Személyi sérülésről egyelőre nincsen tudomásunk.

LŐVE
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok