Mi Abonyunk - Pontokat hagytunk Cegléden!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

admin - 2015.04.30. 13:49

 

 Az elmúlt hétvégén szomszédvárosunkban léptünk pályára, a Ceglédi KKSE U23 csapata ellen, ahol nagy várakozások előzték meg mérkőzésünket. Ősszel, hazai pályán egy szoros mérkőzésen, egygólos győzelmet ünnepelhettünk és számítuttonk rá, hogy ezúttal mindent megtesznek a ceglédi fiatalok a győzelemért. A rendezők is igen kietettek magukért, hiszen a velünk tartó szurkolókat és hozzátartozókat, 20-30 fős vendégsereget külön figyelem övezte a mérkőzés ideje alatt, őket erősen megkülönböztetve a többi mérkőzésre kilátogató nézővel szemben. Ez elismerés is lehet, hogy tekintélyt parancsoló a csapatunk és szurkolóink jelenléte. Természetesen a rendezői csoportnak nem volt dolga, hiszen nem történt különösebb rendbontás. Ugyanakkor a hazaiak edzője, féltve csapatát a hangos, külső hatásoktól, szóvá tette a játékvezetők felé a lelátói hangulatot.

 


A két csapat között ezúttal is egy szoros mérkőzés zajlott, de a hazai részről nagyobb elszántság látszott a pályán. Az első félidőben, egy gyors iramú játékot játszottak a csapatok, kisebb-nagyobb hibákkal mindkét oldalon. A félidőben nem is lehetett tudni, hogy ki nyeri ezt a presztízsmérkőzést, hiszen 12:12 lett a félidei eredmény.


A második félidő első 5 percében nálunk volt az előny (14:15). Aztán következő 5 percben jött egy rövidzárlat és máris futottunk az eredmény után. A Cegléd 4 góllal elugrott (19:15) és ez teljesen összezavarta csapatunkat. Nem volt irama támadójátékunknak, sok technikai hibát vétettünk, kihagytuk a helyzeteket és a védelem is teljesen szétesett. A hazai csapat még egy fokozattal feljebb tudott kapcsolni a mérkőzés végére. Mindent megpróbáltunk a hátrány ledolgozására, de sajnos a kivitelezésbe folyton hiba csúszott. A mérkőzés végeredménye 30:23 lett a Ceglédi KKSE U23 csapat javára.


Játékosok: Almási A., Bagi S., Bárány J. (2), Bárány N., Benkucs Z.(2), Bugyi M. (2), Juhász I., Matócsi I.(1), Mádi Cs.(3), Megyes J. (4), Nagy A. (4), Tóth Z.(4), Újhelyi T.(1)
Kapusok: Medgyes Gábor, Pál István
Köszönettel tartozunk ismét mindazon személyeknek, szurkolóinknak, akik ezúttal idegenben is bíztattak minket!

 

Ezen a hétvégén újra hazai pályán csapataink. Ellenfelünk a VSK Tököl csapati lesznek, akik felnőtt csapata, velünk azonos ponttal a 7. helyen áll, és aki legutóbb döntetlent játszott Cegléddel (29.29),valamint aki két gólos győzelmet szerzett ellenünk a 9. fordulóban.


A Tököl junior csapata jelenleg a 9 helyen áll 6 ponttal, kiket otthonukban magabiztosan győztük le.

 

Várunk minden kézilabda rajongót szombaton, hogy szurkolóinkkal együtt remek hangulat kerekedjen a mérkőzés mellé a Városi Sportcsarnokban.


Hajrá Abony!
 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok