Mi Abonyunk - Abony KC, első hazai
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.03.03. 20:19

 

Parádés hangulat, remek játék és 4 pont!

A 2014/15 bajnokság tavaszi, első hazai mérkőzésen a Kecskeméti Főiskola csapatait láttuk vendégül.
Juniorjaink kissé hitet veszve játszottak a mérkőzés első 20 percében, ami csak a pillanatnyi döntetlen, 7:7-es álláshoz volt elegendő. Lassan azért belerázódtak a játékba és elkezdték a gólokat termelni és elhinni, hogy jobb csapat vagyunk, mint a kecskeméti juniorok. Így az első félidő végére 6 gólos előnyre tettünk szert (17:11).
A második játékrész elején a KEFO csapata fel tudott zárkózni a hibáinkból élve két gólra (19:17). Ez felemésztette energiájukat és a maradék játékrészben már csak mindösszesen 8 gól szerzésére volt erejük. Csapatunk pedig, elkezdett higgadt játékkal kézilabdázni, aminek főlényes győzelem lett a jutalma. A juniorok mérkőzésének végeredménye 39:25 lett. A mérkőzés pozitívuma, hogy remek kapusteljesítményünk volt, amit sajnálatosan, hosszú ideje nem lehetett megemlíteni az utánpótlás mérkőzések után.
Játékosok: Bagi N.(1), Bagi S. (3), Bakos I., Berkó T., Csizmadia B. (5), Duka K. (3), Komáromi Z.(2), Kovács A., Majoros L. (4), Újhelyi T. (5), Újhelyi Z. (1), Varga A.(1), Varga M.(4), Varga R. (10)
Kapus: Bugyi G.

A felnőtt mérkőzés „kisebb” késéssel, de annál nagyobb várakozással kezdődött. A KEFO csapatának rutinos vezetője, rutintalan hibát vétett a jegyzőkönyv megírásánál. Talán érezhette csapata vesztét, vagy éppen csapatának 50 perces bemelegítés szükséges.


Minket nem zavart meg a technikai fennakadás. Az első sípszó elhangzása után, beindult az abonyi gépezet. 4:1, majd 8:2-re alakult az állás a 10. percre. Az ellenfél időkérése sem törte meg lendületünket, akik kezdő kapusa már a 13. percben piroslappal mehetett zuhanyozni. Védekezésünk szinte hibátlan volt, de a megbeszéltek szerint működött. A KEFO csapatának beállósát – aki rendszerint a legeredményesebb játékosuk szokott lenni – még labdát sem tudott nagyon kapni. Lövőiket teljesen elbizonytalanítottuk, ad- hoc jelleggel lőttek csak kapura. Kapunkban „Jószág” ismét remekelt. Támadásainkat tudatosan építettük fel, figurákból tudtuk kidolgozni helyzeteinket, de leginkább a gyors, lendületes labda felvitelekből sikerült gólokat lőni. 16:8-as állással tudtunk a szünetre vonulni.
A második félidő első tíz percében még tartott a szünet a játékosok fejében. Időkérésre is szükség volt, ami után újra lendületbe jött a csapat és folytatta az első félidőben nyújtott teljesítményt. Kecskemét játékosain 40 perc után már látszott a fáradtság is, valamint már biztosan tudták, hogy Abonyban nem terem babér nekik.


60 perc elszánt, összeszedett, tudatos csapatjátékkal 36:25-re legyőztük a hazai fergeteges publikum előtt a Kecskeméti Főiskola Handball csapatát.
Játékosok: Almási A.(1), Bagi S., Bárány J., Bárány N., Benkucs Z., Bugyi M. (10), Juhász I., Matócsi I.(6), Mádi Cs.(4), Megyes J. (4), Mészáros L. (8), Nagy A., Tóth Z. (3), Újhelyi T.


Kapusok: Medgyes Gábor, Pál István

Ezúttal is köszönettel tartozunk szurkolótáborunknak, akik az eddiginél még parádésabb hangulatot teremtettek a Városi Sportcsarnokban a több mint 100 nézővel! A játékosoknak az általuk elhangzó bíztatás rengeteget jelent és remélik, hogy minden hazai bajnokit ilyen hangulatban tudják lejátszani.
Ezzel a győzelemmel, pontazonossággal állunk a 8. helyen, de amennyiben hétvégén győzelemmel térünk haza a 3. helyen álló Pénzügyőr SE otthonából, akár 2 helyet is feljebb ugorhatunk a tabellán.
Hajrá Abony!


13. ford. eredményei
VSK Tököl - MAFC ASI 29 : 34
Ercsi SE - BP. Honvéd SE 23 : 28
Szigetszentm. KSK - Ceglédi KKSE U23 32 : 21
XVI. Ker. KMSE - Pénzügyőr SE 24 : 40
FTC II Diagnosticum - Dunaújvárosi AC 37 : 22

 


 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok