Mi Abonyunk - A kecske feladta: Megdöglött a Kapisztrán János úton!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.15. 15:32

Iszonyú, több hetes állatkínzásnak lehettek szem és fültanúi a Kapisztrán út lakói. Mint arról beszámoltunk Önöknek, a kecskét a lakók kikötve tartották, nagyon vékony láncon, enni nem igazán adtak neki, csak a pár négyzetméternyi fű volt az, melyet megehetett. Az esőben is ázott, fázott, menedéket nem talált. A kecskét elérte a szomorú végzete, szegény pára kimúlt. Mindez még szombatról vasárnapra virradó éjjel történt, azóta a DÖG ott fekszik.

Várom az ügy további fejleményeit, előző cikkünk a  témában IDE kattintva olvasható

Állatvilág:
Abony   
 9 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kollagén kutyáknak? Miért ne?

Otthonra lelt a kutyus, amely 40 kilométert utazott egy lökhárítóba szorulva

Végzetes áramütés érte a kocséri kis gólyát

Egyre több a túlsúlyos kutya- Te is túleteted?

Úgy saccolják, hogy már csak 84 él ebből a cuki állatból a Földön

TANÁCSOK ÁLLATTARTÓKNAK KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN

Kecskeméttől Szolnokig vonszolt egy elütött kutyát a lökhárítóján a szerb sofőr

Szegény eb... így éldegél, 15 éve láncra verve

Ezt a cicát nagyon várják haza!

Most a Kiskunságban hasít a maci

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
kecske

Nagy Tamás -

2014.09.18. 16:59:55

Edit !!!  Ásdel magad gyorsba !!!xd{#emotions_dlg.big} tudod miaz hogy Abonyban mással kéne foglalkozni !nem azzal hogy a kecske ozt pont az a szembe lévő szomszéd teszi fel a képet a ki végig nézte a kecske több hetes szevenvedését !!!! ismeritek az ott lakokat szerintem ha meg tudják akor nem igen lesz ilyen bátorságotok hogy ilyen ocsmányul beszélsz rájuk és itélkedel fölöttük !!!! ne álczázva írjatok a kép alá hanem nyilvánosan !!! rendes képel akkor el hiszem hogy van bennetek bátorság nem száj höskődni kell hanem az igazságot kell meg tudni oylan emberekröl van szó hogy szerintem nem igazán érdemes beléjük kötni ennyit róla !!!!És törvényesen léphetnek is mivel az igazság nem fedi ezt a dolgot !! nyugodtan beperelhetik a szembe lévö szomszédokat ennyit a dologról !!!!! mivel van tanújuk hogy állandó figyelés volt a kecskére .csak az nap volt hogy ha jól meg nézed a képet hogy a szölő lugasba fel akadt és meg fólytotta magát!! meg láncra volt téve asse igaz ember nézd mán meg a kecskét hogy mirre van kötver egy kötél a mi nem egy négyzet méter hanem több volt és ez mind véletlen során lett hogy a szölő lugasba fel akkadt te normálatlan barom ásd el magad jó mélyre te is meg a szembe lévö szomszédok is !!!!!!!

Nagy Tamás

Edit -

2014.09.18. 10:01:24

A helyesírásod egyenlő a semmivel...vagyis nulla....Másodsorban azt gondolom hogy vagy TE voltál a kecske gazdája és azért írsz ilyen emeletes baromságokat...vagy mint írtam már....agyilag teljesen leépült vagy....A szomszédok fellelőssége valóban vitatható....de nem Ők a hibásak a kecske haláláért ...hanem az a mocsok "gazdájának nevezett" kétlábú senkiházi aki így tartotta a szerencsétlen állatot. Ha normális körülmények között tartotta volna a kecskét nem irogatnánk itt..és nem történt volna meg ami megtörtént. Felfogod agyilag hogy mit írtam?...Hm...nem hinném...

Mi van?

kotivi -

2014.09.18. 09:56:12

"Elsőnek talán annyit, ha veszed a bátorságot"

Most már olvasni sem tudsz!!!

Kecske

Nagy Tamás -

2014.09.17. 22:59:51

Elsőnek talán annyit, ha (((vaszed)))) ! a bátorságot, hogy ide írsz (valószínű mobilról) megtanulhatnád a Magyar helyesírást és nem égetnéd magadat ilyen szöveggel! Én is elitélem, hogy aki látta a kecskét, nem jelezte megfelelő helyen, pl. közterület felügyeletnél.

(((vaszed ))szerintem te is tanulj meg kicsit helyesen írni xd :DDDDDD OSZT MÉG TE MONDOD XD !!! {#emotions_dlg.big}

Magyar nyelv

kotivi -

2014.09.17. 20:35:03

Elsőnek talán annyit, ha veszed a bátorságot, hogy ide írsz (valószínű mobilról) megtanulhatnád a Magyar helyesírást és nem égetnéd magadat ilyen szöveggel! Én is elitélem, hogy aki látta a kecskét, nem jelezte megfelelő helyen, pl. közterület felügyeletnél.

kecske

Nagy Tamás -

2014.09.17. 12:09:07

Mi van Edit miért te 1000vagy xd :DDDD 

Edit sose itélgez mások felett a hogy a szembe lévök szomszédok müvelnek az csak mind kamu és minden egyes fingásukat és levegö vételüket figyelik merd nem iagazán jönek ki velük !!!4 ennyit eről !!!!De mivel eszt csinálták igy meg is fogják nagyon a bokájukat ütni és azért mondom olyanokat írj a mi fedi a valoságot !!!!! szégyeldel magad nagyon és ásd el magad jó méjre !!!!! :DDD TE SZÉGYEN TELEN !!!!!! KUTYA!!!!! ÉS A KIK FEL TETÉK AZOK IS KUTYÁK MIND ÉS ÖK IS ÁSÁKEL MAGUKAT MÉJRE !!!!!!!!!!!!!!MIVEL EGY HAZUG ALAKOK EZ Abony egy foos talicsak népekel állátva sajna !!!! Ki vétel a kinek nem innge ne vegye magára xd !!!!!!!!!!!!!!!{#emotions_dlg.big}

Nagy Tamásnak

Edit -

2014.09.17. 09:57:45

Szerintem nagy Tamás TE nem vagy százas agyilag....!

kecske

Nagy Tamás -

2014.09.16. 21:22:06

Ez csak mind szinjáték !!!!!!!!!!!!!!!!!! {#emotions_dlg.rap}{#emotions_dlg.big} :DDDD ...... És még önök ellen mehet el járás mivel másokat vádolnak olyanal a mi nem fedi a valoságot . és ott a bízonyiték hogy a fényképet a szembe lévő szomszédok ha annak lehet öket nevezni xd .. :D Készitették .

El szégyelhetik magukat !!!!

kecske

Nagy Tamás -

2014.09.16. 18:39:31

{#emotions_dlg.smiley} Ez mind csak kamu !!!!!!!! Ezzel csak másokat akarnak beocsmárolni!!! . 

Ők HA HETEKEN KERESZTÜL VÉGIG NÉZTÉK AZ ÁLLAT SZENVEDÉSÉT MIÉRT NEM JELEZTÉK TÖRVÉNYES MODON !!!???? HOGY AZ ÁLLATTOT KINOZÁK ENNYI SZOVAL NINCS MIRÖL BESZÉLNI ÉS EZ MIND CSAK EGY HAZUGSÁG . ÉS MIVEL ESZT FEL TETTÉK IGY ÖNÖK ELEN LEHET EL JÁRÁST INDITANI HOGY AZ OTT ÉLÖ EMBEREKET ILYENNEL RÁGALMAZÁK ÉS MIVEL OTT A FÉNYKÉP A MI AZT ÁBRÁZOLJA HOGY A SZEMBE LÉVŐ ÉPÜLETBÖL KÉSZÜLTEK A KÉPEK ÉS EVVEL NYUGODTAN ÉLHETNEK A JOGUKKAL !!!! .Én magyar állam porgár vagyok és az ott élők embereket ismerem és  minden nap jártak a kecskét gondozni az hogy a kecske véletlen során fel akadt a szölő lugasba arról nem tehetnek szóval csak haragságbol csinálták önök ennyit rólla   !!!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok