Mi Abonyunk - Vádemelés hamarosan a törteli halálos gázolás ügyében
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.04.24. 17:20

A képen látható kisfiú vesztette életét egy balesetben, mikor hajnalban egy abonyi fiatal férfi ittasan elgázolta őt. Ezzel kapcsolatban a későbbiekben olvasható írást jelentettük meg pár nappal ezelőtt. Valóban szabadlábon van az elkövető. Hozzátartozói lapunknak elmondták, hogy nem fogyasztott drogot az elkövetéskor, drogtesztje negatív volt. Annak jártam utána, hogy vajon miért van szabadlábon. Gondoltam, hogy nem ennyi a büntetése. Korábban háziőrizetben volt az elkövető, mejd elrendelték előzetes letartóztatását, március elején jött haza otthonába, jelenleg nincsen háziőrizetben sem. A rendőrség illetékese lapunknak elmondta, hogy:

" Ezen baleset kapcsán indított eljárást a rendőrség lezárta. Az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.Tekintettel a fentiekre az ügyről nem áll módunkban nyilatkozni, arra az eljárás jelenlegi szakaszában az ügyészség illetékes. " 

Tisztelettel:

Beluzsárné Belicza Andrea r. szds.
sajtószóvivő
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esetről megkrédeztem Dr. Gyugyi Csillát is, a Pest Megyei Főügyészség szóvivőjét, aki elmondta, hogy a Ceglédi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást. Az ügy iratai 2014. április elején vádemelési javaslattal érkeztek a Budakörnyéki Járási Ügyészségre, ahol jelenleg azok feldolgozása folyik. Az ügyésznek harminc napon belül kell dönteni a vádemelés kérdésében. Amennyiben vádirat benyújtására kerül sor, arról küldenek lapunknak tájékoztatást.

Korábbi cikkünk az alábbiakban olvasható:
 

Tavaly szeptemberben történt az eset. Egy út mellett kerékpárjával álló kisfiút halálra gázolt hajnalban egy személyautó, melynek sofőrje kiegyenesítette a kanyart. Nagykőrös felől érkezett nagy sebességgel, a gyermeknek esélye sem volt a túlélésre. Disznóvágásról ment volna haza, korán segített ott. Örök mementóként ott a koszorú a villanyoszlopon, ahol az eset történt. Ma kedves Olvasónk arra hívta fel figyelmemet, hogy a gázoló szabadlábon van, mert a 24 év körüli elkövető a facebookon zenélgetős képet osztott meg a nagyközönséggel. Igaz, álarc van rajta, de vélhetően ő lehet az. Ha ez így van, akkor nagyon érdekes, de sajnos a magyarországi joggyakorlatban szokásos esettel állunk szemben. Lapunk úgy tudja, hogy a gázoló alkoholtesztje pozitív volt az elkövetéskor, és jóval a megengedett sebességnél gyorsabban haladt.

Vélhetően már idén március elején itthon volt, mert ekkor változtatta meg profilképét, és a háttér egy otthoni környezetre utal, de a mostani, tegnapi képen barátjával zenél, igaz álarcban, de minden valószínűség szerint ő látható a képen.  Olvasónk arról is beszámolt, hogy az elkövetőt látta Abonyban az egyik gyorsbüfében. Az eset tavaly szeptember elején történt, nem hiszem, hogy az elkövető már letöltötte volna büntetését.

Alaphír: Egy kerékpározó 10 éves kisfiút halálra gázolt egy személyautó szombaton, kora reggel a Pest megyei Törtelen. A gépkocsit vezető 24 éves férfit őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a sofőrt vér- és vizeletminta-vételre előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd ezt követően őrizetbe vették. Hozzátette: a baleset körülményeit szakértők bevonásával még vizsgálja a Ceglédi Rendőrkapitányság.

Az elkövető egyébként először háziőrizetbe került. Hír minderről:
http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=12940

Utána mégis előzetes letartóztatásba került az abonyi féri, az alábbi linken van erről a hír:
http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=12995


A kisfiú temetéséről az alábbi linken olvasható az írás:
http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=13068

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok