Mi Abonyunk - Palya István: Nyertes csapaton ne változtass!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.04.18. 21:03

„ Nekünk hosszú távon tökéletes az a politika, amit az Orbán kormány folytat. „- mondta el lapunknak Jászkarajenő polgármestere, Palya István, aki örül az idei országgyűlési képviselő választás végeredményének. Véleménye szerint Orbán Viktor védi az átlagembert, a kis embert és ez tetszik az ország nagy többségének. „ Elhiszem, hogy ez viszont nem tetszik a bankárvilágnak, de meggyőződésem, hogy több dologban is mutatjuk az utat a többieknek. Ilyen a bankadó, vagy a rezsicsökkentés, nagyon úgy fest, hogy ezeket más országok is be kívánják vezetni.

 

Természetesen nagyon örülök, hogy ismét az Orbán kormány győzött, és a helyi eredménynek is, mert tudjuk folytatni Jászkarajenőn, amit elkezdtünk nyolc évvel ezelőtt.

Megmondom őszintén, hogy az első négy év nagy szenvedés volt az MSZP-s kormány alatt. A második négy évben azonban jól tudtunk haladni, rengeteg fejlesztést valósítottunk meg a településen. Sokkal több pályázati lehetőség volt, sokat nyertünk, befejeztünk, több kivitelezése folyamatban van és pályázunk tovább természetesen. Nagyon drukkoltam, hogy minden egybe essen, mert azt vallom, hogy azért, hogy a fejlődés töretlen legyen, egyet kell akarni. Az ellenzék kudarcát, azt gondolom, hogy elemezgessék saját maguk, nyilván oka van annak is, hogy viszonylag kevesen mentek el szavazni.

A Jobbik megerősödésének egyik fő oka a közbiztonság hiánya, elégtelen volta. Harcoltunk a rendőrőrsért, a kamerarendszerért harcolok. Polgármesterként minden tőlem telhetőt megteszek ez ügyben. Nagyon fontos, hogy sürgősen, haladéktalanul javítsunk a közbiztonságon. Az, akinek a tyúkjait elvitték, és lehet, hogy nem is először, nyilvánvaló, hogy behúzta a Jobbikot a választáson. Tenni kell tehát, le kell vonni a következtetéseket ezen a területen is, és óriási tempóban kell javítani a közbiztonságon! Először én is kicsit szkeptikus voltam a választás kimenetlét illetően, mert voltak már negatív tapasztalatok, de mi mindent megtettünk helyben az ügy érdekében. Éreztük, hogy nem lesz magas a részvételi arány, és még az utolsó pillanatokban is mozgósítottuk szavazóinkat. Most már megnyugodtam, hiszen a falu életében remek volt az elmúlt négy év, és ezt a szavazók is megköszönték a voksokkal. Jászkarajenő mindig is jobboldali település volt, ez megint bebizonyosodott. Köszönjük a lakosságnak Földi Lászlóra és a FIDESZ- KDNP listára leadott szavazatokat! „- mondta Palya István, Jászkarajenő Fideszes polgármestere

Lőrinczy Veronika
 

Politika:
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hogy mi van????

Bugi -

2014.04.29. 20:31:42

Hú,mennyi maszlag....pályázat pályázat hátán,mindet megnyertük közben töretlenül haladunk....mármint a vezetés,mert itt lent az elszegényedés folytatódik és nyolc év alatt nem sikerült egyetlen munkahelyet se létesíteni,amit már kár volna ráfogni az ellenzékre meg azt is hogy csak az szavazott a Jobbikra akinek a tyúkját ellopták....Persze lehet cáfolni ha azt munkahelynek lehet nevezni hogy munkabíró emberek ülnek a főtéri padokon és beszélgetnek meg néha kapirgálnak a templom körül...Talán illene már egy falugyűlést tartani ahol be tudnának számolni úgy mint annak idején a Tsz zárszámadásokon hogy a közmunkások mennyi kiadást és bevételt termeltek...(semmenyit).

Ne javítsunk már a közbiztonságon úgy hogy közben beigérjük a szavazatokért hogy kajd kimehetnek fát lopni mint eddig és nem szól érte senki....A bársonyszék be van biztosítva.....köszönjük a szavazóknak....nem ártana helyileg is békemenetet szervezni hogy lássuk kik azok jól élnek ebből a rendszerből.Gondolom vagy húsz résztvevő előre borítékolható.

igy van

veroniq -

2014.04.24. 06:52:03

Az ember számít nem a pártja. Minden oldalon vannak jok es rosszak, gyengék es erősek. Polgármester úr úriember. Nem egyszemélyben dönt, tenyleg demokrata. A falu érdekeit nézi.

polgármester úr egy tőröl metszett DEMOKRATA!

gykiss57 -

2014.04.23. 20:58:57

PM úr nem beteg! teljesen egészséges!

Kiss Gy.

Kábítószer márként.

TATU -

2014.04.20. 12:36:44

Bank adó vagy lankadó minegy a bankok rájuk kiszabott adókat ugyan úgy ráhárítják a lakosságra,egyszerüen megemelték a kártya éves díjat,rezsi nagyon szép és látványos semmi kifogás ellene csak,hogy miért nem veszik észre az emberek a jövedelmeiken,mert más források elviszik.Az egyik oldalon adunk a másikon többszörösét elvesszük.Orbán viszont csakis saját magát és a hatalmát védi,karhatalmi erőket nevez ki és hoz létre beágyazása érdekében,amit tesz és kijelent a lakosság felé csak porhintés kábulat aztán meg jön a fekete leves.Neki is csak a vagyonosodás az indokolatlan pénzpocsékolás a seggnyalóinak való juttatás a lényeg.Stadion minek,hogy egy toll vonással a sajátja legyen csak a bolondok nem látják.Nem kell úgy fényezni a FIDESZ tevékenységét mert nem minden az aminek látszik.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok