Mi Abonyunk - Mindenki szép! Kedden ismét Stílus Klub! Fedezd fel önmagad!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.05.08. 11:07

Stílus klub indult a művelődési házban


Nagy érdeklődés mellet indult útjára egy új közösség a művelődési ház berkein belül április 3-án, a STÍLUS KLUB. A klub havi rendszerességgel azért jött létre, hogy a hölgyeknek - de akár az uraknak is – tanácsokat adjon az öltözködésben, szépségápolásban, egészségmegőrzésben.

A stílus klub mottója:
A vonzerő az, amivel úgy kapunk pozitív választ, hogy nem is kérdeztünk semmit.
( Albert Camus )

A klub célja, hogy minden érdeklődő birtokolja a vonzerőt, megtalálja azt az információt ami építi a személyiségét és nagyobb önbizalomra tegyen szert ez által, továbbá helyi vállalkozók bemutatása, megismertetése.

STÍLUSOSAN ÖLTÖZKÖDNI NEM PÉNZ KÉRDÉSE, HANEM INFORMÁCIÓ. NEM CSAK A GAZDAGOK TUDNAK SZÉPEK LENNI!

 Az első összejövetelen Lőrinczyné Lukács Orsolya mesterfodrász,sminkes személyi styling arról beszélt, hogy mindenkinek van egy saját színvilága ami attól függ, hogy milyen színű a szeme és milyen tónusú a bőre. Akkor lesz valakinek harmonikus a megjelenése, ha ezeket figyelembe véve a rá jellemző színharmóniát és kontrasztot jeleníti meg az öltözködésében, hajviseletében és sminkelésében is. Ha valakinek sötét színű haja van, világos a bőre és sötét színű a szeme, akkor neki minden bizonnyal a sötét és kontrasztos színek állnak neki jól az öltözködésben is. Ha ezzel szemben világos színű a haja, világos a bőre és szem színe, akkor az öltözködésében is a visszafogottan kontrasztos, világos színek fognak harmonikus megjelenést biztosítani számára.
Mindenki szinte minden színt hordhat, csak nem mindegy, hogy milyen árnyalatban. Olykor nagyon finom árnyalatnyi különbségek nagyban befolyásolják a megjelenésünket. Erre kiváló lehetőséget biztosított a klub keretein belül az ott lévő divatruha, amit Szobonyáné Évi adott gyönyörű divatos táskákkal együtt. Így a résztvevők egyesével megláthatták, hogy míg az egyik árnyalat szépíti az arcukat, a hasonló színű, de más árnyalatú ruha mennyivel előnytelenebb.
Orsitól tanácsokat kaptak, hogy melyik hölgy milyen szín típusba tartozik, milyen színek állnak neki jól, melyik táska passzol az ő színvilágához. Az előadáson résztvevő közönség korosztálya nagyon széles skálán mozgott. A fiataltól az idősebbig minden korcsoport képviseltette magát. ( Megtudtam az előadótól, hogy nagyon örült ennek, mert szeretné, ha minél többen élnének ezzel a lehetőséggel ). Ez a téma ugyanis korosztálytól független, mert az önismeret bővítés, párkapcsolat ,- álláskeresés miatt fontos a külsővel való helyes kommunikálás.
A másfél – két óra nagyon kellemes oldott hangulatban telt és igen interaktívra sikerült. Orsi buzdítására mindenki elmondta a véleményét a vizsgált „modellről” és az éppen teszt alatt lévő színekről, mindenki színtanácsadónak érezhette magát mikor azt vizsgálták, hogy kinek melyik árnyalat áll jobban. Kérdeztek, érdeklődtek, rakosgatták a színeket, beszélgettek, véleményezték egymás viseletét.

ÖLTÖZKÖDÉS = ÖNKIFEJEZÉS

Orsi felhívta a figyelmünket arra nagyon fontos , hogy tudatosan viseljük azt ami rajtunk van, ugyanis egy idegen ember 10 másodperc alatt kialakít egy képet rólunk magában. Ennyi idő alatt nem tudunk elmondani magunkról semmi fontosat, tehát a megjelenésünk a leg gyorsabb kommunikációs eszközünk.
A számunkra előnytelen színekben sápadtabbnak, fáradtabbnak és morcosabbnak tűnünk még akkor is,ha nincs rá okunk vagy nem is ezt érezzük.

MIÉRT JÓ,HA TISZTÁBAN VAGYUNK VELE, HOGY MILYEN SZÍN, STÍLUS A HOZZÁNK LEG JOBBAN ILLŐ?

- Kevés darabból álló jól kombinálható, könnyen áttekinthető ruhatárunk lesz.
- Nincs állandó vásárlási kényszer mondván: „Nincs egy rongyom sem!”
- A kiegészítők száma minimális, ezért a mennyiség helyett a minőségre törekedhetünk. Nem kell órákat tölteni, mire összeválogatjuk a megfelelő ruhát a hozzá illő kiegészítőkkel.
- Magabiztosan vásárolunk, nem vagyunk állandóan más véleményére kényszerülve.
- Tisztában vagyunk vele, hogy mi áll jól, ezért a vásárlásra fordított idő lényegesen lerövidül, a költségeink töredékére csökkennek, mégis több pozitív megerősítést kapunk a megjelenésünkkel kapcsolatban.
- Nem érezzük azt az állandó bizonytalanságot ami akkor jelentkezik,ha több számunkra tetsző dolog közül kell választanunk. Csak azt vesszük meg amit TUDUNK ,hogy számunkra a leg előnyösebb.
- A színtanácsadás során kiderül, hogy milyen frizura és smink színek a leg előnyösebbek, így itt sem kell felesleges kiadásokba verni magunkat mire „talán” eltaláljuk mi a leg jobb a számunkra.
- Soha nem fogunk olyan ruhát megvásárolni ami csak a helyet /és a pénzünket/ foglalja, de nem vesszük fel.
- Menyasszonyoknak a tökéletes harmónia megteremtésére, a hozzá leg jobban illő ruha szín,- ehhez passzoló smink és csokor színének kiválasztására.
- Olyan egyedi stílust tudunk kialakítani magunknak, ami nem jön szembe velünk,soha nem megy ki a divatból,mert ez EGYEDÜL CSAK RÁNK JELLEMZŐ!

MIT KELL TENNI MID EZÉRT?

RÉSZT KELL VENNI EGY SZÍN ÉS STÍLUS TANÁCSADÁSON!

MIT NYERÜNK MIND EZZEL ?

- Szimpatikus, vonzó, harmonikus lesz a megjelenésünk.
- Több pénz marad a zsebünkben, mert kevesebbet vásárolunk.
- Kevesebb idő megy el a nézelődéssel egybe kötött vásárlásra, több marad egyéb tevékenységre.
- Kevesebb a felesleges holmi, kevesebb a szemét és kevésbé terheljük a föld légkörét, ökoszisztémáját.
- Magabiztossá és tudatossá válunk.
- Ezek hozzá segítenek bennünket, hogy sikeresebbek és boldogabbak legyünk az élet minden területén.

MENNYIBE KERÜL EGY SZÍN ÉS STÍLUS TANÁCSADÁS ?

Kiscsoportos szín tanácsadás indul 5 főtől, 2500 Ft / fő,
Kiscsoportos stílus tanácsadás indul 5 főtől, 2500 Ft / fő.
Érdeklődni és jelentkezni lehet a VÉNUSZ SZÉPSÉGSZALONBAN Abony Kossuth tér 11, tel.: 36 30 292 1058
Az előadás végén TÓTHNÉ BALATONI CSILLA virágkötő mondott ízelítőt az idei mennyasszonyi csokor divatról és adott tanácsot a személyre szabott menyasszonyi csokorról.

A klubvezető támogatókat is keresett az előadássorozat megvalósításához, így kerülhetett sor ajándékok átadására.
A z első előadáson részt vevők között kisorsolásra került egy műkörömépítés GRATZAG RITA manikűrös, pedikűrös, műköröm építő felajánlásából (VÉNUSZ SZÉPSÉGSZALON), egy 2000 Ft-os vásárlási utalvány SZOBONYÁNÉ ÉVA és egy 2000 Ft-os vásárlási utalvány a LILA ÜZLET jóvoltából. A húsvéti hangulatot a MÓNIKA VIRÁG ÉS AJÁNDÉK BOLT biztosította egy gyönyörű húsvéti asztaldísszel. Nyereményekkel és élményekkel gazdagon távoztak a résztvevők. ( Volt aki azt sérelmezte, hogy miért kell várni egy hónapot a következő alkalomra? )

Az első két előadáson részt vevők között kisorsolásra kerül majd egy

FŐDÍJ :TELJES ÁTVÁLTOZTATJUK SZOLGÁLTATÁS,
melyet a VÉNUSZ SZÉPSÉGSZALON ajánlott fel.

A következő alkalom május 8-án 17 órai kezdettel lesz a művelődési házban, (Báthory u. 2. ) melyre várják az újabb érdeklődőket is. Ekkor bemutatásra kerül egy komplex szín és stílus tanácsadás, divatruha, táska és ékszer - bemutatóval színesítve . Sok újabb felajánlás érkezett így a résztvevők között bőséges ajándék szoláltatás és vásárlási utalvány kerül újra átadásra.


MINDENKI SZÉP, CSAK NEM MINDENKI TUDJA MEGMUTATNI A BENNE REJLŐ SZÉPSÉGET. GYERE EL ÉS TUDJ MEG TÖBBET MAGADRÓL!

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok