Mi Abonyunk - Tüntetés a szólásszabadságért és a Klubrádióért
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

SkyT - 2012.01.23. 12:05

 


Másfél órán keresztül tartott a tüntetés a Klubrádióért a Batthyány-örökmécsesnél, ahol beszédet mondott Bolgár György újságíró és Dénes Balázs, a Társaság a Szabadságjogokért elnöke, és Bródy János is zenélt. Az [origo] tudósítója szerint a teret teljesen megtöltötte a több ezer demonstráló.

 

"A csend nem változtat az igazságon! Hadd szóljon!" címmel a szólás szabadságáért és a Klubrádióért tartottak tüntetést Budapesten, a Batthyány-örökmécses előtt. Az [origo] helyszínen lévő tudósítója szerint a tér teljesen megtelt, az örökmécsestől a Kossuth téri metrómegállóig álltak az emberek, tehát több ezren lehetnek.

 

A tüntetők olyan táblákkal érkeztek, amelyre azt írták: "El a kezekkel a Klubrádiótól, sötét Nagyúr!", "I love Klubrádió". A résztvevők között a táblák alapján ott voltak a Magyar Szolidaritás Mozgalom, illetve a Demokratikus Koalíció tagjai is.

 

A demonstráción felszólalt Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke, Bolgár György, a Klubrádió műsorvezetője, Závada Pál író és Dénes Balázs, a Társaság a Szabadságjogokért elnöke. Emellett Bródy János zenélt, és több közéleti személyiség videoüzenetét is megnézhették a tüntetők. Pikó András, a Klubrádió és a rendezvény műsorvezetője a színpadon úgy búcsúzott, hogy március 15-én ismét tüntetést tartanak majd.

 

Bolgár György szerint a médiatörvény miatt mindennapos veszélyben van Magyarországon a sajtószabadság. "Miután abba nem tudtak beleszólni, mit mondjunk, abba próbálnak beleszólni, hogy szólhatunk-e egyáltalán" - tette hozzá.Dénes Balázs azt mondta, a megmozdulás az egész országról szól, mert Magyarországon a sajtó szerinte már képtelen ellátni legfontosabb demokratikus funkcióját, a hatalom ellenőrzését.

 

Závada Pál szerint nem lehet sajtószabadságról beszélni ott, ahol félmillió ember rádióját hallgattatják el. "Tegnap tényleg nagyon sokan voltak az utcán, ezért nagyon kell bíznunk az otthon maradottakban" - utalt a szombati, kormány melletti demonstrációra az író. Galló Istvánné szerint a hatalom birtokosainak "olyan emberekre van szükségük, akiknek eszükbe sem jut, hogy másként gondolkodjanak". A rendezvény a Himnusz eléneklésével zárult.

 

"A médiatanács nem vette el a Klubrádió frekvenciáját, Magyarország jogállam, ahol nem lehet rádióállomásokat betiltani" - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szóvivője vasárnap az MTI-vel a Klubrádióért tartott demonstrációt követően. Kiricsi Karola azt mondta, hogy a médiatanács nem tiltotta be a Klubrádiót, és annak adása ma is hallható. Hozzátette, hogy a Klubrádiónak, és más rádióknak sincs saját frekvenciájuk, azok állami tulajdonban vannak, és a frekvenciák elnyeréséért pályázni kell.

 

A rádió frekvenciajogosultsága tavaly járt le, és azt pályáztatás után az Autórádió Kft.-nek ítélte decemberben a NMHH Médiatanácsa.

 

Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20120122-tuntetes-a-klubradioert-a-batthyanyorokmecsesnel.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek: SkyT

Politika:
Blogok   
 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csak 8 millió hiányzott!!

TATU -

2012.01.24. 13:39:11

Ha a Klubrádió többet igér övé lenne a frekvencia 53 millió éves díjáltalányban +40%-ot ajánlott a nyertes fél.Szerintem teljes tartalmában kellene a szerződéseket nyílvánosságra hozni,mert elképzelhető cslás van mögötte.Az EU bizottság vizsgáló csoportja nem fogadta el a magyar hatóság érveit.A csatornát üzemeltetői 120 millió forintot szedtek össze az elmúlt évben.Itt azon vitáztok kik is vannak mögötte,hát mutassatok ma médiát,legyen rádió TV,szinház és film netán müvészeti intézmények,balett és még sorólhatnám,parlament bíróság,ügyvédek kuratóriumok,alapítványok főiskolák egyetemek de teleírhatnám az oldalt,hogy mik is vannak a judeák kezébe ahova Magyarnak esélye sincs be jutni mert nem engedik az izraeliták.A háború borzalmai után 900 családot fogadtunk be ideiglenesen,az oroszok már elmentek Ők mikor? fognak végre haza menni.És békén hagyni minket,hogy igazi magyarok lehessünk saját hazánkban.

Jah, el!

Truckman -

2012.01.22. 20:06:20

Tudod napjával hallom bent! Bár nem én szólítom, csak  félfüllel áthallasccik a KINGSPAN fal elválasztókon!

 

Nincs nap, hogy vmi zsidő zene ne szólalna meg benne.

 

Jah, meg ezt itt lesd meg!

 

"Ezek" itt nem tesznek fel semmi mást, csak "kósert"!{#emotions_dlg.smiley119}

 

http://zsido.com/cikkek/klub_radio_jona_metzger_elegedetlen_a_magyar_helyzettel_(audio)/12/708

Truck Te ezt elhiszed?

tyb -

2012.01.22. 19:49:22

Márhogy a hazai zsidóság szócsöve volt a KLUB rádió? Megsúgom, hogy ha az lett volna, akkor ma is hallgathatnád! Ugyanis csak ha vak vagy, akkor nem látod, hogy ehhez a kormányhoz is olyan közel állnak, mint a korábbiakhoz... Miértis nem vonultak ki a bankok a fenébe a "nagy megadóztatás" elől? Egy nagy színjáték a "jut is marad is" elv mentén megkötött alku. Visszadobnak valamit az évtizedek alatt elsíbolt irtózatos vagyonból. Csak a nagyságrend érzékeltetésére... Minap született egy ítélet, hogy "tisztességtelen" - szerintem jogsértő - volt a deviza alapú hitelek kezelési költségeinek devizában történő felszámolása, valamint a vételi árfolyamon kihelyezett és az eladási árfolyamon meghatározott havi törlesztőrészletek megfizettettetése. Csak ezzel a két manőverrel, 500 (!) milliárd forint kárt okoztak a hiteleket felvevő polgártársainknak! Remélem másodfokon is megítélik...   

Drága Bolgár úr!

gandalf -

2012.01.22. 19:37:01

Azt tartják, hogy

Truckman -

2012.01.22. 18:31:48

az "izraeliták" félnek idehaza! Legalábbis a EP szerint odakint!

 

Igaz, most 1 rádiójuknak annyi, de ott lesz a másik helytte, a TILOS!{#emotions_dlg.boss}


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok