Mi Abonyunk - Bécsbe utazott a hivatal
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.12.10. 09:11

Az abonyi polgármesteri hivatal dolgozói a mai napon Bécsben vannak jutalomúton, mert, mint Abony polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit fogalmazott, megérdemlik, hiszen nagyon jól dolgoztak. A kirándulást közpénzből, a hivatal költségvetéséből finanszírozták, az mintegy 200.000 forintba kerül mindösszesen, tehát azért nem luxusutazásról van szó.

 

 

 

 

 

A hivatali dolgozókkal együtt Balogh Edit, városunk polgármestere is felült a buszra és ő is Bécsben nézelődik a karácsonyi forgatagban. Felröppent a hír, mely szerint a pedagógusok is Bécsbe utaznak, de ez csak kósza pletyka. Gulykáné Gál Erzsébet, az Oktatási Bizottság elnöke lapunknak elmondta, hogy nincs tudomása arról, hogy a pedagógusok, vagy oktatási intézmények közpénzből, vagy magánforrásból bécsi kirándulást szerveznének.

A pletyka alapja valószínűleg az lehet, hogy az előző testületi ülésen ez a téma is porondon volt, és Romhányiné a képviselők kérdéseire válaszolva azt mondta, hogy nem kell a bécsi úton csodálkozni, hiszen az oktatási intézmények dolgozói is szoktak kirándulni…..

 24 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Engem az zargat, hogy....

Truckman -

2011.12.12. 09:37:23

...mennyi zsebpénzük van, kedves képviselőtestületi tagjainknak, hogy csak úgy kiruccantak Wienbe?!

 

HOLOTT AZ EURO ÁRA AZ EGEKET VERDESI!

 

 

{#emotions_dlg.facewithglasses}

Nagy dolog ám

Tárgyilagos -

2011.12.11. 19:39:36

Egy busznyi emberre beruháztak kétszázezret és máris megvan az irigyek ée nem irigyek tábora.Ha a dupláját költik akkor is ott vagyunk ahol most.

A cikkben...

Svoboda -

2011.12.11. 18:22:59

....200.000. HUF szerepel. Én és gondolom te is ebből indultál ki. És hogy mi közpénz, és mi az eltapsolás, arról leginkább kis hazánk egy bizonyos rétegének kellene elgondolkodnia szerintem....

Matek

száguldó -

2011.12.11. 18:16:38

Nemtudjuk  a pontos összeget, de gondolom voltál már bérelt járművel amihez tartozik egy vagy két sofőr + kaja + parkolás. Ha bővebb a program + üzemanyag is kell. vagy rosszul tudom ? Nefeledd  még mindíg a közpenz eltapsolásáról van szó!   

Összeg...

Svoboda -

2011.12.11. 18:03:06

Ha egy nap oda-vissza busszal 200.000.- , akkor 2 nap 400.000.- plusz szállás? Na ezt hogy számoltad ki kedves száguldó? Nincs kicsi baj a matematikával?????? Mert ha visszajönnek és újra mennek, akkor álla a 4 kiló....de nincs szállásköltség....ha meg van, akkor csak 2 kiló+szállásköltség....hangsúlyozom, szerintem....és lett volna, ha két napos a dolog....szóval hogy jött ki? Érdekelne...

Bécsikék

száguldó -

2011.12.11. 17:48:11

Remélem a polgiasszony férje is ott lesz a jutalomkiránduláson. Ki érdemelné meg, ha Ő nem. Azért amit letett az asztalra az elmúlt években az dicséretre és jutalomra méltó.No meg azokat is dicsérni kell, akik a "kis" piszkos ügyeit "tisztára" mossák. Ja igen! Jutalom és közpénz! A strandon ezeket túlóra formájában osztogatták nem is olyan rég mint hallhattuk az egyik testületi ülésen. Biztos emlékeznek rá, akik felvették a lovét, és azok is, akik ez felett szemet hunytak. Ha nem vitték a Zotyát, akkor biztos őrzi a "közvagyont" a strandi öltözőben  a másik ABOKOM-os kollégával. De hogy mit keresnek ott? Mondjuk van is látszata, csak be kell nézni a területre, és az épületek állapotára. De óvatosan bíráljunk, mert megkapjuk "férjem védelmében" című sorozat főhősnőjétől, hogy írígyek és összeférhetetlenek vagyunk. Juj!!!!!!!! Ők biztos jól összeférnek, ha mentek együtt kirándulni, ha nem. Amúgy Bécs nagyon szép, és nem elég egy nap arra a forgatagra, ami ilyenkor ott van. Ha két napra mennek akkor 400.000.- Ft + szállás. Még jól is jártunk Tisztelt Választópolgárok! Biztos, hogy a többség is ezt akarta volna, aki most lemaradt a buszról? Bugi, te biztos ott voltál a nagy asztalnál ahol osztogattak a nyereségekből, de tájékozódhatnál a jelenlegi állapotokról a városban.

Robinson és Jimm

Bugi -

2011.12.11. 17:18:48

És még sokan látják jól hogy nem ennyit érdemelnek az ott dolgozók és a máshol dolgozók is,sőt emlékeim vannak amikor a régi időkben szokás volt a jutalom ünnepek előtt vállalatoknál,Tsz eknél meg sok helyen.Sőt nem is kapott mindenki egyformán és mégis nyugalom volt.Most meg vannak semmirekellő írigyek akik szerintem sosem érdemlik ki a jutalmat,ezért kárognak ahol csak lehet.Az ügyintézőket meg nem irigylem mert van olyan osztály a hivatalban ahol csak hülyék meg ostobák töltik ki a napot mint ügyfelek.

Tegnap este....

Truckman -

2011.12.11. 07:39:14

...mi volt az a nagy népsereg a TÉRen, nagy vakuvillanásokkal, a Tanácsháza előtt, olyan 17 óra körül?

ezt akarta a többség nem?

Jimm -

2011.12.11. 00:17:27

Végül is ez teljesen rendben van. Hiszen, akik ott ülnek, azok azért ülnek ott mert meg lettek választva, azért mert a választópolgárok odaadták a bizalmukat effektive az irányítást. Innentől maximum magát okolhatja az ember.Az ő döntésük, a mi döntésünk.

Hogy a közpénzekkel hogy bánnak az innentől az ő dolguk, hiszen a többség akaratát képviselik. Őket akarták, most így ők döntenek tehát ez a helyes. Ha nagyon sértene valkit is akkor felállna és tenne ellene.(első magyar birka betegség lsd:kormány tettei és a lakosság nulla reakciója)

Én személy szerint soha nem sajnálom a másiktól ha kap valamit ( második nagy magyar betegség hogy szokták irigyelni a dolgokat) Akkor van baj ha valahonnan hiányzik az a pénz, érték, vagyon, odaadás...... és még folytathatnám.

Veszett itt már több mint 200 000 szerintem...Bécs meg egyébként is szép hely... hiszen majdnem minden korombeli arra felé készül--- élni :)

(remélem nem bántottam meg senkit, nem az a célom)

SZép estét!

 

Szerintem

ellike51 -

2011.12.10. 22:59:38

nem biztos, hogy ez így ebben a formában helyes döntés volt a szervező részéről.

- Mindenki akarta ezt a kiruccanást?

- minden hivatali dolgozó ott volt?

- aki nem tudott elmenni megkapta-e a ráeső buszkölséget kp?

- ki döntötte el, hogy kinek a hozzátartozója jöhet, és az is ingyen utazott?

Csak négy kérdés, amire nem tudjuk a választ.

 

Azért talán az lett volna a leghelyesebb, - ha már egyre nagyobb ellenszenvet váltanak ki az évvégi jutalmazások - ha az a 200 ezer Ft ki lett volna osztva az ötven dolgozó között.

Utána megkérdezte volna a szervező, hogy aki akar jönni Bécsbe fizesse ki a ráeső költséget, szerintem még egy kis busz is elég lett volna!

 

Így pedig az járt pórul, aki - valamilyen oknál fogva - nem tudott résztvenni az autóbuszos kiruccanáson.

Én irigy!

Egy kis figyelem -

2011.12.10. 22:01:08

Hát ez övön aluli volt!De most nincs kedvem a vitához zárjuk le!Ön így látja Én másképpen!Ennyi pont!

Egy kis figyelem

Robinson -

2011.12.10. 21:47:39

Nem vagyok hivatali dolgozó,bocsánat,ha bárkit is megbántottam,de néhányszor már voltam hivatalban,postán,orvosnál stb.és nagyon sokszor látom,hogy nem épp odaillő módon viselkednek az emberek.De szerintem sok helyen adnak a munkáltatók karácsonyi ajándékot a dolgozóinak ők most ezt az utazást kapták amit újra kihangsúlyoznék,hogy személyre lebontva kb. 4-5000 ft.Legyen tíz.ha esetleg vihettek magukkal utitársat.Azért mert Ön olyan helyen dolgozik,hogy nem adnak,attól még nem kéne írígykedni másokra.

Robinson!

Egy kis figyelem -

2011.12.10. 21:32:51

Ez már már bicska nyitogató stílus!Én sem férjem sem kap a munkahelyén ennyi jutalmat,sőt sokszor még a jogos fizetésem sem kapom meg!De így beszélni az ügyfelekről,hogy "hülyébbnél hülyébb ügyfelek"Hát köszönjük,most már értem miért nem szívesen mennek be a hivatalba bármi ügyet intézni!Tudom vannak értetlenek,de Önöknek az dolguk és ezért kapják a fizetést hogy ezen embereket,tudásuknak megfelelően segítség!Sajnálom hogy ide jutottunk hülyéknek lettünk titulálva!S ha Ön egy hivatali dolgozó akkor még jobban!

Szundi

Robinson -

2011.12.10. 20:44:31

200 ezer ft elosztva 50-nel(kb. ennyien férnek el egy buszban)ez fejenként 4000 ft.Ennyi jutalmat így,vagy úgy,mindannyian kapunk a munkahelyünkről.De nem mindannyian foglalkozunk nap mint nap a hülyébbnél hülyébb ügyfelekkel.

Kozpenz

Sovany -

2011.12.10. 19:48:54

{#emotions_dlg.beauty}Hat  nagyon elgondolkoztato, hogy  mik kerulnek napvilagra,  EGY ojan "SZEMEY"

Aki  Tajekoztatja,  ABONYT , a kornyezo ,falvakat , telepuleseket, az ORSZAGOT,  "MEG NEFELEJSUK EL, HOGY OJAN HOSSZU KARJAI VANNAK" "" HOGY AZ OCEAN TULOLDARA IS ELERNEK""

Ez a"SZUPPER" "SZEMEY" nem erdemelte volna meg, hogy az ABONYNAK, az  ELITJEI, MEGHIVTAK VOLNA, erre a"BUSZKIRANDULASRA"

VAGY TALAN , "ABONY VAROS"  LAKOINAK, nem szabad , megtudni, "MI ILLATOZIK A KULLISZAK MOGOTT:{#emotions_dlg.smiley119}

 

 

Nem vagyok

szundi -

2011.12.10. 19:34:55

irigy,csak simán bosszant a dolog! ÜvöltésErre költik a közpénzeket? Miért érdemlik meg,hisz a munkájukért megkapják a fizetésüket! Most már legalább tudom,hogy mire megy a kommunális adó! Utazás, jutalmak,a polgárőrség hiányának kifizetése stb. Ezeket az összegeket miért nem lehett volna értelmesebb dolgokra fordítani? Esetleg a redőrségnek egy új számítógép,az óvodákba karácsonyi ajándékok,esetleg tisztasági szerek,hogy ne a szülőknek kelljen mindent bevinni,! Vagy esetleg a nevelőszülőknek támogatás,akik késve kapják a pénzeket,de lehetne még sorolni!  Van akinek az Azori-szigetek,van akinek Ausztria,és van akinek csak a szája jár!

Gratulálok,csak így tovább!{#emotions_dlg.what}

 

 

a magyarázat

babai -

2011.12.10. 18:32:53

Miért irígykedtek? Lehet, hogy tanulmányi kiránduláson voltak! :)

Kirándulás

Panda -

2011.12.10. 18:25:44

Azok a pedagógusok akikkel én szorosabb kapcsolatban vagyok, kizárólag saját zsebből fizetve szoktak kirándulni. Nem tudom, hogy máshol hogy megy a tantestületi kirándulás, ezért no komment.

még egy adalék

veroniq -

2011.12.10. 15:26:11

A pedagógusok NEM kaptak pedagógus napi jutalmat és év végén sem fognak kapni..... A kötzisztviselők kaptak a köztisztviselők napján pénzjutalmat és év végén is fognak kapni. Városunk polgármestere szerint ez így tökéletesen rendben van. Erről is szó volt ezen rendkívüli napirend kapcsán. Kovács László bizottsági elnök volt az egyik képviselő, akit eza  tény rendkívüli módon felháborított..... LŐVE

Félelem ?

Steve968 -

2011.12.10. 14:52:00

Hát ezzel azért szkeptikus lennék. Lehet néhány oka, hogy valaki nem ment; mert nem tud mozogni, vagy vizsgázik, én speciel egy elmaradt láthatást pótoltam. Nevetés

 

De a félelem, mint tényező ... Esetleg attól félhet, hogy nyakára hág a családi kasszának, mert elcsábul a karácsonyi forgatagban ... 

 

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

megható

veroniq -

2011.12.10. 11:14:32

Xavér! Ez nagyon szép volt, köszönöm szépen.... Meghatódtam magam is 

de abból

veroniq -

2011.12.10. 11:12:05

Közpénzből utaztak és ez elhangzott az előző testületi ülésen is... Pontosan tudom, nem egy érintettel beszéltem. Volt, aki el sem mert menni.... 

Mások is jártak Bécsben

Xavér -

2011.12.10. 10:13:11

Veronika!

ketila -

2011.12.10. 10:09:21

Nézz utána mert tudomásom szerint nem közpénzből utaztak.


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok