Mi Abonyunk - Peti a Parkban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.26. 10:47:28

 

Galéria ITT Fotó: PETI

 

 Kedves Olvasónk, Peti most nem máshol, mint a Disneyland Parkban dolgozik. Innen küldött nekünk egy kis élménybeszámoló, bemutató anyagot. A cikk végén azt írta, ha kérdésem van, írjak, mert megválaszolja. Kérem Önöket, kedves Olvasók, hogy kérdezzenek bátran, helyettem is!

 

Szija Vera!

Csatolva és tömörítve küldök egy pár képet a Disneyland Parkról. Néhány info róla. Az egész Disneyland Paris 2000 hektáron fekszik, ami magában foglalja a Disneyland Parkot, a Disneland Studios Parkot, Disney Village (éjszakai szórakozóhelyek éttermek kávéházak, amik a parkok zárása után is nyitva vannak), az összes szállodát. A térképen ha megnézi az ember egy szabályos kör alakú területen fekszik az egész. Körülötte találhatóak a kimondottan a Disneyland miatt ideépült kis települések. Az egész környék idestova 20 éves sincs, mivel a park 1992. április 12-én nyitott meg. A parkban foglalkoztatottak száma kb. 14.000 fő. A parknak van saját RER és TGV állomása, valamint ezek mellett egy komplett buszpályaudvar. 


A park maga teljesen olyan mintha egy mesében lenne az ember. Minden csupa színes vidám. 5 részleg van a Disneyland parkon belül: Main Street (19. század végi Amerika), Discoveryland (jövőbe irányuló téma), Fantasyland (mesék világa), Adventureland (itt van a karib tenger kalózai, indiana jones, aladdin), és végül a Frontierland (amerikai vadnyugat). A parkon körül egy kisvasút van amit egy igazi gőzmozdony húz, csak hogy még érdekesebb legyen. A Frontierlandon van egy hatalmas tó ahol régi amerikai Missisippit idéző gőzhajó viszi körbe a látogatókat. 


A park a statisztikák szerint Franciaország leglátogatottabb látványossága évente 16 millió turistával, ezek közül 40% francia.


A másik park a Disneyland stúdiós, ami inkább egy hollywood-i filmgyár hangulatát idézi. Itt leginkább látványosságokat mutatnak be, hogy készült az Armageddon c. film MIR űrállomás jelenete (ahol persze a vendég maga a főszereplő a jelenetben), Autós motoros kaszkadőr show, ahol 45 perc alatt egy komplett filmbéli autós üldözős jelenetet forgatnak le. Persze a kötelező elemek is megtalálhatóak mint például hullámvasút rock & roll stílusban az Aerosmith közreműködésével, valamint egy Hollywood Tower Hotel nevű attrakció.

 

Ennek a hírhedtsége az hogy egy állítólagos szállodában egy lift leszakadt és 5 ember halt meg benne. Ide kívánják elvinni a halálfélelmet kívánókat azzal, hogy felviszik őket magasba egy lifttel (a vendéget csak egy sima autós biztonsági öv tartja) amikor felért kinyitják az ajtókat ahol az egész park látványa tárul elé, majd hirtelen a lift leszakad. :D Hát ember legyen a talpán, aki erre fel mer ülni.
 

Hirtelen most ennyit tudtam írni. Ha esetleg van valami kérdés írd meg és megpróbálok rá válaszolni.

 

Közélet:
Utazás   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csak egy kis kiegészítés

Egy kis figyelem -

2011.05.26. 12:15:30

Péter az Agrabah Cafe Restaurant-ban dolgozik,mint ital felszolgáló,mivel az étel az önkiszolgálló!S mint édesanyja nagyon büszke vagyok Rá!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok