Mi Abonyunk - Mi lesz véled Szebb Jövő?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.20. 14:37:07

Az alábbi hivatalos közleményt az abonyi alapszervezet vezetőjének külön kérésére teszem ki most a főoldalra:

 

 Egyesületünk továbbra is a magyar lakosság szolgálatában!

 

Bizonyára dicső kormányunk a sebtiben meghozott kormányrendeletek és törvénymódosítások után, bársonyszékében hátradőlve, elégedetten szemléli, hogy ezután még jobban retteg otthonában, az utcákon, a köztereken a magyar család, az idős, a gyermek, hiszen három újabb csapást mértek a kiszolgáltatott, félelemben élő magyar társadalomra - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elnöke, alább a folytatás.

 

Úgy sejtem, kormányunk tagjai tökéletesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a törvénymódosítások okán, amiknek a célkeresztjében leginkább egyesületünk ellehetetlenítése állt, még inkább felbátorodhatnak azok a bűnözői rétegek, akik már eddig is kellőképpen megkeserítették a - már nem csak a vidéken élő - magyar állampolgárok életét.

A közbiztonságérzetet nem hogy javítanák ezen új jogszabályok, hanem még azt a látszatot is keltik, hogy a magyar társadalom elvesztette egyik utolsó védőbástyáját, az egy év alatt példátlan módon, országos méretű szervezetté duzzadt, teljesen alulról szerveződő, lakossági önvédelmi közösségét, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet.

Ez okból kellett most billentyűzetet ragadnom, és közleményként eljuttatni a médiához, bízva abban, hogy közlésre érdemesnek tartják annak a ténynek a leközlését, miszerint egyesületünk továbbra is él.

Az alapszabályunkban meghatározott feladatainkat céljainknak megfelelően továbbra is végezzük, nem megkérdőjelezve az állami erőszak-monopólium kizárólagosságát (amit eddig sem tettünk) a rendvédelmi és honvédelmi szervekre nézve.

Egyúttal visszautasítjuk az egyenruhás bűnözői elnevezést, mivel egyesületünk tagjai csak és kizárólag büntetlen előéletű magyar, vagy Magyarországon letelepedett állampolgárok lehetnek.

Tudomásom szerint az egyesületünk tagjai polgárőri minőségben eddig semmilyen bűncselekményt nem követtek el. Minden esetben a rendőrséggel együttműködve, járőrszolgálatot bejelentve végezték a közbiztonságérzet javítása érdekében önkéntes tevékenységüket.

Természetesen azok a közéleti szereplők, politikusok, akik bizonyíthatóan ilyen minősítéssel illették egyesületünk tagjait, reményeink szerint bíróság előtt felelni fognak felelőtlen kijelentéseikért. Ígérem, ennek érdekében mindent megteszünk.

A kormányrendelettel kapcsolatban egyesületünk már az Alkotmánybíróságnál kifejtette aggályait, a Magyar Közlönyben történő megjelenése után erre a sorsra jut a Btk. és a polgárőr-törvény módosítása is.

Abban egyetértünk, hogy az egyenruhás bűnözés valóban létezik országunkban, de azok nem a mi egyesületünk tagjai. Véleményem szerint többek között 2006 rendőrterroristái, a saját zsebre bírságoló rendőrségi munkatársak, különböző korrupciós ügyek rendőri vezetői mellett a magyar állam tulajdonát képező, honvédségi felszereléseket, harcjárműveket jelentősen áron alul kiárusító, saját zsebre dolgozó katonatisztek mindenképpen jogosultak az egyenruhás bűnöző kifejezésre, a politikusi bűnözésről már nem is beszélek.

Végezetül, mivel egyesületünk a jelenleg hatályos törvények alapján és azok betartásával továbbra is működik, létszámilag folyamatosan gyarapszik, ezért a továbbiakban még inkább segítségére lesz a magyar társadalomnak, és állampolgárai önvédelmi törekvéseinek megvalósításában továbbra is segítséget, nyújt. A közbiztonság helyzete a mai Magyarországon napról napra folyamatosan romlik. Hol van a két hetes rend?

Az utcákon és köztereken továbbra is jelen leszünk azokon a településeken, ahol eddig is rendszeres volt a jelenlétünk, valamint újabb településeken is várható lesz egyesületi tagjaink felbukkanása. Tudomásom szerint még nincs törvénybe iktatva annak tiltása (bár kíváncsian várom az újabb három csapást), hogy két-három magyar állampolgár sétáljon az utcákon, tereken, és nyitva tartsa a szemét.

Bár kissé tartok tőle, hogy a nyári szünet előtt kormányunk rendeletet alkot, most már nyíltan egyesületünk tagjaira irányozva, amiben előírják utcára lépés esetében a fekete szemellenzőt.

Honlapunkon és központi telefonszámunkon továbbra is elérhetők vagyunk.

 

Szebb jövőt!

László Attila
Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület
elnök

Közélet:
 33 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ezt még nem is láttam!

Truckman -

2011.05.22. 18:50:18

Kösz!

 

De hogy kinyissam azt a vaksi szemed:

 

"Ricsi", 1 hete sincs, hogy gépmadárra ült!  Elment, ahogy mondták (fizették) neki produkcijóját!KirĂĄly

Színház, az egész világ!

 

hehehe

trucmadár -

2011.05.22. 18:35:18

http://www.youtube.com/watch?v=YOMvhGL_Dj8&feature=related

 

azért van aki melletünk van

hehhehe

trucmadár -

2011.05.22. 18:26:25

trucki

KI kiváncsi arra hogy te látol engem vagy sem !

öntelt barom vagy komám

Hehh...

Truckman -

2011.05.22. 17:59:46

...szerntem kreálj még pár nicknevet! A gáz az, hogy nekem tökmindegy mennyi is van belőled! Látlak!Ártatlan

TATU

ketila -

2011.05.22. 16:31:40

Sajnos nincs igazad. Nem igaz a 8000 év mert sajnos "Kór"-mányaink tettek róla hogy a 8000 év lerövidüljön 40-50 évrs!

Veronika ezt a "romanounion"-ot pedig gyorsan ki kellene irtani mielőtt tovább növelné a feszültséget!

hahahahhaa

romanounion -

2011.05.22. 16:08:13

kik ezek a csicskák heeee

 

provokáció?

cigánybáro itt a leginteligensebb a hozzászólok küzül.

mocskos banda

 

Nem akartam,

TATU -

2011.05.22. 14:34:55

provokálni senkit,mondj igazat s betörik fejed,de nekik mindent szabad,mivel még nem hevertem ki kutyám megmérgezését így jobban él bennem az agresszívítás,na és a garázs,egyszer csak elszakad az a cérna és akkor nincs vissza út.Nem vagyok rasszista Magyar vagyok saját hazámba,s nem bevándorló kissebség.Ki megyek én magam a honlapból nem kell megalázni,igazamért.

 

Maradok tisztelettel TATU

De ez Mo. , te hal!

Truckman -

2011.05.22. 13:11:34

Te , én, Tatu, tuti hogy így tenne! Kematoxot nekik! De nem te, nem én, nem Tatu irányítja, az országot! Ezért jár itt az ország már a szakadékban! Nem a szélén, hanem már zuhan lefelé! Úgyhogy itt azt kell likvidálni, ki tenne az 1xű megoldás ellenében valamit!Zavart

 

Itt a szemetet szeded, a szemetelő után, s VÉLETLENÜL SEM AZT FOGOD MEG, KI ELDOBÁLJA!

"...az okot kell kiirtani és nem az okozatot...."

 

Bingo!KirĂĄly

 

Úgyhogy vigyázz, ne rasszistázz, mert kiqrnqak téged is mint a szél! Egyenlőre csak a MIA.-ról! Bleeee

Veroniq...

Süllő -

2011.05.22. 13:02:37

Te ugrottál be a legjobban e ennek a romagibbonnnak...Király Ha őt likvidáltad volna azonnal, nem szakadt volna el Tatunál, vagy bárkinél is a cérna, hiszen ennek a tetűnek ez volt a célja...Nevetős A provokáció az olvasóknál kiverte a biztosítékot, tehát, az okot kell kiirtani és nem az okozatot...Mosoly

20-30 év

Truckman -

2011.05.22. 12:42:58

Haver, azaz Cigánybáró? Te hol leszel 20-30 év múlva, avagy az utónemzet? Hm?Öööö

...mint a szél!

Truckman -

2011.05.22. 12:37:52

Tatu?!

Btörték a fejed! Ismered a mondást nem?KirĂĄly

Tégy úgy mint én! Próbálj kedves "lenni" velük, ne legyenek rasszista megnyilvánulásaid!

Jegyzetelj! Én is azt teszem.Mosoly

 

Aztán ha majd itt az idő (mert itt lesz, ha titkolják, ha nem, de eljön ezért, magy másért), elkezded mondani, hogy -Ezt azért mert... Ezt meg azért mert ott... Ez meg azért mert ezt tettétek velem... Ezt meg amiért belőlünk... Ezt meg az országért, mert ezzé tettétek ami... Vehee!

Nem szeretném, ha kiqrnának pusztán azért, mert igazul megnyilvánulsz!

 

 

rasszista

veroniq -

2011.05.22. 11:06:37

Tatukám! Ez volt az utolsó rasszista megnyilvánulásod és kimoderállak, mint a szél! Elég legyen! Báró! te meg ne provolkálj, kérlek. LŐVE, főszerk.

Miért veszitek komolyan ?

TATU -

2011.05.22. 10:44:34

Egy tény a romák 1000 éve élnek velünk és vannak 1 millióan,szaporodnak,mint a patkányok vagy egerek,de a halandóság ugyan olyan nagy,ha 1000 év alatt erre futotta még van 8000 évük,hogy legalább annyian legyenek mint mink.A sorstársaik még jobban undorodnak tőlük.Nincs ok az aggodalomra,viszont a baj ezek a paraziták több kárt okoznak kis létszámuk ellenére mint a föld népessége.Nézz meg egy 50 éves romát meg egy Magyart az elöző öreg aggastyán mig a másik élete delén,mit akarnak ezek.

semmi baj

Tárgyilagos -

2011.05.21. 15:57:53

Semmi baj ezzel ha mindnyájan el tudjátok magatokat tartani tisztességes munkával.

szebb jövöt mindenkinek

cigánybáró -

2011.05.21. 14:35:04

Nagyon szép napunk van, itt a tavasz lehet szaporodni .10 éve csak 50 tagú volt a családunk ,mamár ez 130 .Akkor hogy is van ez ? még 20-30 év?

littlespy és cigánybáró

tomsojer -

2011.05.21. 09:47:06

Cigánybáró mint írtad az izraeliták veletek vannak, de meddig? Addig mig el nem végzitek a feladatot, azaz parazita módjára megölitek a gazdatestet. Arra viszont vigyázni fognak hogy a parazita pusztuljon a gazdatesttesttel együtt. A palesztinok sorsára fogtok jutni cigánybáró! Miért is vagytok "romának" nevezve újonnan már 20 éve? Mert ott lesz nektek a getto. Miért is van-volt arról szó, hogy romaniszán lesz az új neve Romániának?

Minap az angliai Dewsburyban kellett töltenem egy éjszakát rakodásra várakozva. Az iparterület mellett, igen kevés fehérbőrű lakik. Egyszer csak magyarul szólítanak ismerős akcentussal cigit tarhálva. Egy tesvíred volt akit a vajda csábított ki Angolba, most egy szemétgyűjtőben dolgoztatja őket. Szállást az állam biztosítja a vajda pedig az étkezést, de pénzt alig ad a kezükbe.

Úgyhogy  a tesód jönne haza, mert büdös a munka rádaásul a saját fajtársa a "tartó"! Hogy is van ez cigánybáró? Mi is várható nektek ha az izraelita batátaitok lesznek a helytartók?

Littlespy, te meg nem veszed észre hogy az a cél, hogy húzz ell innen vagy dögölj meg!?

Miért is van az hogy a Német Pennyben 66Ft a liszt és 180Ft a cukor és szinte minden olcsóbb mint itt itthon?

Jusson eszedbe néhány versünk! "Sehonnai bitang ember, ki ha halni kell nem mer!" és a Szózat utosó sorai!

és..

littlespy -

2011.05.21. 00:31:55

<<""majd ha a lányaitok cigánytól esnek teherbe és az unokátok cigány lesz akkor nyíljon meg alattatok a föld:) Lehet hogy a ti ereitekben is csorgásozik egy vonóval ki tudja:)"">>

Sajnos ez a jellemző manapság, hogy keveredik a cigány a magyarral. Övék lesz az ország, majd figyeljétek meg. De én megyek innen az országból el, nem várom meg azt.  A Ti gyerekeitek az ő gyerekeikkel fognak felnőni. 

cigánybáró

littlespy -

2011.05.21. 00:21:06

Már várod, hogy ne Magyarország legyen a neve? Hanem , mi?? Hm? Cigányország esetleg? Az tetszene mi?

2 napja...

Truckman -

2011.05.20. 23:05:04

...betértem pöstre 1 súlyponti kórház mögötti uccácskába péksütit venni 1 kisbótba! Benyitok, még be se lépek:

-JÓ NAPOT KÍVÁNOK!  ... köszönt valaki!

-Jó napot! ...válaszoltam!

 

Aztán mikor bejjebb léptem, azthittem hogy a táliboknál vagyok, de mint kiderült nem! Csak 1 onnan jött "nő" volt egyes egyedül a boltban a pult mögött, fejétől a talpáig fekete hacukában, épp hogy az arca látszott!

 

-Kérek 10dkg. Pizzás sütit!  ...mondtam neki.

-TESSÉK! PONT TÍZ DEKA! 160 FORINTOT KÉREK!

-Parancsoljon, és köszönöm szépen!  ...válaszoltam rá!

-A MINDEN JÓT, SZÉP NAPOT, A VISZONT LÁTÁSRA! ...búcsúzott el tőlem kedvesen.

 

Aztán mikor kiléptem a boltból, némi méreg öntött el! De korántsem rasszista érzés, hanem valami más! Aztán ez az érzés elszállt belőlem, mikor visszajácva aa z agyamban a boltban történteket, rájöttem, hogy egy számomra idegen lény szolgált ki! Iledelmesen! Ki próbál beilleszkedi ebbe az országba! Próbál dolgozni a megélhetéséjért!

Nem gondoltam már arra, mint előtte, hogy 1 Magyartól veszi el a munkát! Rájöttem, hogy csak élni akar itt, és dolgozni!

 

Jövőhét kedden ismét arra visz utam! És ismét veszek majd ott, abban a kisboltban Pizza ízű sütit!

 

Rájöttem, hogy bennem csak 1 tűz ég, de az már már szétvet! A cigányellenesség!

 

 

Ez nem magyar - roma ellentét

Steve968 -

2011.05.20. 22:39:01

Magyarországon él még néhány kisebbség. Én nem emlékszem, hogy más kisebbséggel lettek volna összetűzések. Bár azokat is simán lemagyarozzák. Voltam már egy-néhány sváb faluban, egyik-másikban még a környéken sem lakott roma ember. Biztosan megvan az oka.

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

PROVOKATŐR

matek -

2011.05.20. 22:19:45

jajjjj, gondoltuk egyből, de hagytunk kibontakozni báró....Király

"100 cigány tuti magával vinne 40 gárdistát "

Truckman -

2011.05.20. 22:19:23

Ez tetszett tőled! Ărtatlan 

köszönöm

cigánybáró -

2011.05.20. 22:15:38

Nagyon köszönöm hogy így osszátok nekem az eszet:)

Szerintem ti most rám áltatok ,de nem foglalkozom innentől veletek mert  jelentéktelen személyek vagytok (tisztelet a kivételnek) mert csak a klaviatúrán vagytok erősek leírni ezeket a szavakat.

Szerintem ejtem a témát mer ugy látom ti majdnem mind fajgyűlölők vagytok  csak majd ha a lányaitok cigánytól esnek teherbe és az unokátok cigány lesz akkor nyíljon meg alattatok a föld:)

Lehet hogy a ti ereitekben is csorgásozik egy vonóval ki tudja:)

na ennyit rollatok ejtem a témát .

 

Báró úr!

taurus -

2011.05.20. 21:29:18

Tudod, egy magyar számtalanszor hajtott végre hőstettet, akár többszörös túlerővel szemben is. Ellentétben azokkal, akik védtelen öregeket is csak csürhében mernek megtámadni. Azt írod, hogy szégyenled, hogy Magyarországon élsz. Gondolom, akkor tudod , mi lenne a legkézenfekvőbb megoldás. Fajtatársaidat az egész világon tárt karokkal várják, kivéve azokat az országokat, akik már megismerték őket: Svédország, Kanada, az olaszok ledózerolták a putriaikat, Sarközy repülővel zsuppolta őket haza Romániába, a szlovákok a hadsereget vetették be ellenük, a csehek megkezdték a sterilizálásukat. Gondolom, ezekre is emlékszel. A magyar tudósok művészek, feltalálók viszont közutálatnak örvendenek a világban. Úgy-e így gondolod?

Viszont nem azon kellene agyalni, hogy hány cigány hány gárdistát vinne magával, hanem hozzá kellene szokni a tanuláshoz, a rendszeres munkához. Ebben mindenki támogatna benneteket, ha ti is így gondolnátok.

Kár ráugrani...

Süllő -

2011.05.20. 20:24:20

Vegyétek már észre, ez a "cigánybáró" (hihi) csupán egy senki.  Ne vegyétek komolyan!

Csupán provokáció a célja, de erre itt nincs szükség, mint ahogy máshol sem. Ma Magyarországon mindenki tudja, CIGÁNYBŰNÖZÉS VAN, de a kormány eddigi politikája miatt kinyílt a szemük. Nyugi. Ez a réteg nem az ország építéséből fog megélni... Király 

Ketila

cigánybáró -

2011.05.20. 19:56:41

Nagyon ari vagy.

Szomorúság tölt el

ketila -

2011.05.20. 19:51:46

hogy ez a ORK vezér minden olyan csoportosulást betilt akik a becsületes dolgos és munkában megfáradt idős embereket védik a hivatalos szervek helyett.

Azért hozzáteszem, legyen az "cigánybáró" vagy "gárdista" a helyesírásra hangsúlyt fektethetnének mert így az írásuk csak a maguk lejáratása.

Még annyit "cigánybáró"-nak, nem kellene a feszültséget keltő ilyen együgyű gyerekes és moderálást kívánó hozzászólást irkálni.

röviden pjt-nek valamint a gárdistáknak speciálba:

cigánybáró -

2011.05.20. 19:49:57

Jó kérdést tettél fel nekik.

gárdista te nem látod a fátol az erdöt ,te a cigányokra harakszol vagy a szinükre?

Szerintem sosem fog a jobbik hatalomra jutni,de ha hatalomra is jutna akkor magyarországnak befelegezne.vagyis ezis vagy romániáhozz tartozna vagy valamelyik szomszédos országhoz.

Szerintetek magyarország cigánysága hagyná hogy megalázzák?100 cigány tuti magával vinne 40 gárdistát ,neked ez megérné lehet hogy a te családod is köztük lenne ártatlanul mit se tudva vagy az enyém

vagy más országok hagynák?

aki lop csal hazudik öl annak börtönben a helye akár magyar akár cigány vagy sváb vagy zsidó vagy kinai meg sorolhatnám.Szerencsére az izraeliták melletünk vannak ...melletetek ki van?

már a világ ki utál tikteket mert nektek semmi nem jó.Már kezdem szégyelni hogy magyarországon és azonbelül Abonyban születtem.De várom az idöt amikor már nem magyarország lesz e hely neve.Szóval gárdista neked kivánok sok boldog és szebb jövöt neked és a családodnak met te bisztos szent ember vagy, de azis lehet te vagy más felhasználó a sorozatbetörö abonyban, és a cigányokra tereled a gyanut :)

visszatérve ,mi a célotok?

Tisztelt Pjt!

gárdista -

2011.05.20. 19:39:27

Nagyonn sajnálom,hogy nekedis csak ezek jutnak eszedbe róllunk,ettől fügetlenül tisztellek mert teis magyar vagy!Ha tényleg érdekelnek a céljaink,akkor nézd meg a honlapjainkat és választ kapsz minden kérdésedre.Szebb jövőt!

Kedves Gárdista!

pjt -

2011.05.20. 19:26:35

Nagyszerű dolog, hogy a bűnözést vissza akarjátok szorítani, és javítani akartok a közbiztonságon. De a megfélemlítésen, erőfitogtatáson kívül vannak értelmes céljaitok is?

Gárdista terror,az mi?

Vajk -

2011.05.20. 19:09:43

Szerintem ebben az országban inkább cigány terror van!!!

Mint tuddjuk nekik mindent szabad. Ráadásul drága

obi viki is őket védi a különbözö Btk. módositásaival.

Hiába a "felébredt oroszlánt már nem lehet vissza altani".

Az egyenruhás bűnözésröl még csak annyit,hogy

valóban létezik,de azok nem a polgárőrök.

Az országban sokkal nagyobb bajt

okoznak az öltönyös bűnözök!

Ide figyelj te cigánybáró!!

gárdista -

2011.05.20. 17:40:25

Nagyonn kinyílt a szemetek ti rettegők!Azt az eggyet vegyétek tudomásul hogy mi a bűnözők ellen vagyunk, mindegy hogy cigány vagy magyar aki retteg tőlünk annak biztos van rá oka,ha teis ezek közé tartozol az a te bajod.Mi megtaláltuk eddigis a kiskapukat, ezután is igy lessz ezt jegyezzétek meg jól!Küzdelmes 3év van még előttünk,de addigsem adjuk fel,nem foglyuk tétlenül nézni hogy megloptok,vagy lemészároltok bennünket!Azt ajánlom kezgyetek elgondolkozni a költözésen,mert se nektek   se a bűnöző Orsós galerinek nem lessz helye ebben az országbann,max az önfentartóbörtönökben!Ajánlom figyelmetekbe a barikád.hu mai írását a betyárseregről!Ha elolvasod lehet hogy rájössz nem jó a magyarokkal újjat húzni,ettől függetlenül bennem őksem keltenek félelmet,vajon miért??

na kezd már

cigánybáró -

2011.05.20. 15:12:48

Hála istennek befellegzi a gárdista teror:)

minek vannak? nincs semmi jogkörük!

Csak azért hogy a cigányokat félemlitsék?

De betelt a pohár ,s nektek már csak multatok van mert jövötök csak a cellában lessz ha felveszitek a fekete harci ruhát.

 

Adok egy jótanácsot a gárdistáknak mennyenek hitgyülekezetekbe és azt hirdessék és térjenek meg .M.....

 

Moderálva. Picit higgadtabban fogalmazz! Nem szeretném hozzászólási lehetőségedet megvonni, ha nem muszáj. Köszi.

 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok