Mi Abonyunk - Ágyékon szúrták az eladót
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

Zsolti - 2011.04.24. 12:54:01

A mai napon, a késő reggeli órákban, a Kécskei úti egyik kisbolt tulajdonos nőjét annak élettársa ágyékon szúrta, majd a tettes elmenekült a helyszínről. Hollétéről sem a rendőrségnek, sem másnak nincs tudomása. Annyit tudni, hogy egy Opel Combo tipusú személykocsival távozott a helyszínről. A sérültet az országos mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. /Képünk illusztráció!/

Közbiztonság:
 20 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
,,,,

majomka -

2011.04.25. 15:22:56

El kell törni az ilyen provokatőröknek az állát!

ennyi Vejjj!!!!

Ezek miatt nincs nyugalom Abonyba!!

Én bírom "őket"...

Truckman -

2011.04.25. 14:17:57

Mit érne a MIA nélkülük?!

Ők is kellenek!

KirĂĄly

 

Remélem az a kötöttrucis narancsárga Ügyész szabadon engedi őket is!

 

Járt már vki fácán neveldében?

Na, szóval ott is a sok kis pipit felnevelik, aztán meg elengedik, hogy vadásztársaságok letudják őket majd durrantani később szórakozásból!

Szabad véleménynyilvánítás?

tyb -

2011.04.25. 12:53:21

Egy kis történelem 1548! 

Már "Az ember és polgár jogainak" 1789-es francia Deklarációja is foglalkozott a vélemény kinyilvánításának szabadságával: "Gondolatainak és véleményének szabad kinyilvánítása az ember egyik legbecsesebb joga. Így tehát minden polgár szabadon nyilatkozhat szóban, írásban, nyomtatásban; de a törvényben megállapított minden esetben felelős azért, ha visszaél a szabadsággal."

Már 1878-ban a Csemegi Kódex miniszteri indokolása is felhívta a figyelmet a korlátlan szólásban rejlő veszélyekre: "Az eszmék szabad közlése, aminek legszebb vívmányait köszönheti az emberiség, éppoly ártalmassá válhatik, mint a tűz, mely világít és melegít, de mely ellenőrizetlenül és féktelenül csapongva, igen gyakran nagy szerencsétlenségnek, sok nyomornak és pusztulásnak lett már okozója.

"A magyar Alkotmány 61.§-ában: "(1) Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."

A sajtótörvény (1986. évi II. törvény 3.§) is konkrétan meghatározza a véleménynyilvánítás korlátait:

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével."

 

Ez csak egy kis ízelítő volt a hátteréről annak a felületes megközelítésnek, mely a véleménynyilvánítás szabadságáról szólt...

 

Ne csak nézz, láss is!

 

TYB  

provokatőr

veroniq -

2011.04.25. 12:31:16

feiticeiro egy provokatőr SzomorĂş

Nos, volt már ilyen... Volt aki azt írta a facebook -ján, hogy halál az összes tüntetőre. Azokra gondolt, akik az ügyészségnél némán tiltakoztak azért, mert kiengedték a bűnözőket, huszonkettedszerre is.

 

Nos, milyen különös, most épp ez az emberke került lakat alá, mégpedig az abonyi ruhás boltok kirablása miatt. Reméljük, jó sokáig hűvösön lesz! Erre minden esély megvan, hiszen nem a ceglédi ügyészségnél van az ügy..... Ărtatlan

 

Üdv: LŐVE

feiticeiro

Hooligan -

2011.04.25. 11:05:35

feiticeiro ha láttad és nem szóltál, bűnrészes vagy, úgyhogy szerintem ilyennel nem nagyon kellene szórakozni.

CIGÁNY volt láttam!!

majomka -

2011.04.25. 10:47:10

Kedves feiticeiro vagy mi a szar!

BIztos láttad akkor mért nem szóltál a zsaruknak?

Mért nem segítettél a boltban a sértetnek?

Hol láttad,hogy CIGÁNY volt az elkövető

Zsarú vagy tán és kiadod az infókat haver?

Mi van veled?Egyből cigányozól?nem félsz hogy valami bajod lesz ebböl a CIGÁNYOZÁSBÓL???

Ha én megtalállak leváglak!Mosoly

A humorom...

Truckman -

2011.04.25. 08:06:19

...nagyonis igazságos!KirĂĄly

biztos

feiticeiro -

2011.04.25. 02:53:41

cigány volt; láttam!

csak úgy

1548 -

2011.04.24. 22:32:35

iamfromjapan kolléga csak kérdezett ( idézve: ,,érdeklődöm") , nem értem miért kell egyből feljelentéssel támadni ... --> Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra; ez a jog magában foglalja mindenfajta adat és gondolat határokra való tekintet nélküli - szóban, írásban, nyomtatásban, művészi formában vagy bármilyen más tetszése szerinti módon történő - keresésének, megismerésének és terjesztésének a szabadságát is.

Humor ?????

Erika -

2011.04.24. 22:25:49

Kedves Truckman!

A humorod elég modortalan, és poppynak teljes mértékében igaza van: szánalmas.

Erika

Truckman!

poppy -

2011.04.24. 21:40:44

Látom, nagyon tájékozott vagy, hogy hol mi található! A tudásod ellenére a "humorod" gusztustalan és szánalmas!!!! Tanácsolom, vedd néha észre magad! Igaz, ez téged jellemez, téged ír le, nekem csak a szemem szúrja az idétlen megjegyzésed!!! De ez épp elég! Üdv.

 

Ágyékon szuri?

Truckman -

2011.04.24. 19:42:00

Az most akkor a puncit jelenti?!Öööö

Tudjátok?! A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk.Zavart

A szerelem pedig öl, legrosszabb esetben!KirĂĄly

FELADTA MAGÁT AZ ELKÖVETŐ!

tyb -

2011.04.24. 18:48:15

Információink szerint ma délután a kisboltos hölgy támadója feladta magát a rendőrségen! Talán nem is baj, hogy önként ment be, mert valószínűleg egy különleges egység foglya lett volna nagyon hamar! Az ügy további részleteiről remélhetőleg hamarosan beszámolhatunk.

 

TYB

marlboro!

tyb -

2011.04.24. 18:27:05

Mielőtt "vérre" mennél az igazadért a rendőrök "semmittevése" miatt, kérlek - BOB-hoz hasonlóan - , hogy tájékozódj, mielőtt nagy nyilvánosság előtt véleményt fogalmazol meg. Talán tudod, - talán nem - , hogy rendőreink az elmúlt időszakban erőn felül teljesítve cserkésztek be több betörőt is, akiket az ügyészség szélnek eresztett. Tehát, lehet, hogy nem velük és a bátorságukkal van elsősorban baj!

S,még valami...

Az indulati bűncselekményekre egyetlen rendőri szerv, vagy civil szolgáltató sem tud előre felkészülni. Olyan, mintha minden villámcsapás helyét és idejét előre kérnéd a meteorológiai szolgálattól.

Szóval, ebben az esetben szerintem " el a kezekkel" a rendőröktől.

TYB

iamfromjapan!

tyb -

2011.04.24. 18:15:38

Vállalkozásom nevében ezúton is felszólítom az ilyen és hasonló jellegű, az AboPOL KFT. távfelügyeleti szolgáltatásainak színvonalának téves, vagy elferdített tényállításokon alapuló, s nem utolsó sorban a kereskedelmi érdekeit sértő, nagy nyilvánosság előtti megnyilvánulásoktól való tartózkodásra. Ellenkező esetben kénytelenek leszünk a jóhírnév, valamint az üzleti érdekek súlyos és ismételt megsértése miatt polgárjogi eljárást kezdeményezni!

S, akkor a tényekről...

A mai napon 11.00 óra körüli időben a Kécskei úti egyik  kiskereskedelmi egységben megjelent az egyik ott dolgozó hölgy férfi ismerőse, aki a nála lévő késsel megszúrta őt. Szerencsére a szúrás létfontosságú szervet közvetlenül nem veszélyeztetett.

A hirtelen és sokkszerűen bekövetkezett támadást követően a sértett megpróbált vészjelzést leadni a távfelügyeleti központ felé, mely azonban vélhetően az aktuális pszichikai állapota miatt nem sikerült. A mentőket azonnal értesítették és a sérültet kórházba szállították.

Az AboPOL KFT. az eseményről történt tudomásszerzést követően azonnal - 3 percen belül!- a helyszínre ment,  ahol igyekezett közreműködni a helyszíni intézkedést megkezdő rendőrségi eljárásban. 

Tehát, mivel semmilyen jelzés nem érkezett az eseményt követően a távfelügyeleti központba, ezért nem jelent meg azonnal a távfelügyeleti járőrszolgálat a helyszínen!

A iamfromjapan nicknév mögé bújt felhasználóhoz hasonlóan, rosszindulatú,  nemtelen kritikákat megfogalmazó kommentelők ellenére, a lakosság bizalma töretlenül erősödik az AboPOL KFT. szolgáltatásait illetően, melyet igyekszünk megrendelőink igényeinek teljes körű kiszolgálásával megtartani a jövőben is.

"Őrizzük otthonát, védjük biztonságát!"

AboPOL - +36/70/369-2950

TYB

 

 

Dohánymentes övezet

marlboro -

2011.04.24. 15:53:40

Kedves BOB.Látom nem szimpatizálsz a nicknevemmel:)Szerinted "tudatlanul írkálok tényeknek tűnő dolgokat"Még szerencse,hogy te nem vagy tudatlan és mindent tudsz:):):) Lájkolnálak de sajnos ez nem a Fa..book:)                    "Have nice day"

Dohánymentes övezet

BOB -

2011.04.24. 15:22:15

Még jó hogy jönnek lassan a dohányzást megszüntető törvényjavaslatok. Ezt követően már cenzúrázva kell egy-két dologot is. :D  Még jönnek majd más dolgok is. Már a Forma-1 ről is eltűntél. Mik jöhetnek még ezután? Az már a jövő titka. Amúgy meg tudatlanul ne írj tényeknek tűnőeket, mert még a végén okosnak tűnsz, de nem biztos hogy ez takarja a valóságot (valóságodat) is.

Ezt a szényent!!!

marlboro -

2011.04.24. 14:30:31

Megdöbbentő,hogy mi folyik ebbe a városba!!!Sajnos a Rendőrség jelenléte illetve munkája is egyenlő a nullával (FÉLNEK INTÉZKEDNI)!!!!Csúnya ilyet írni de sajnos ez az igazság,ide is eljutottunk,hogy már emberölési kísérletek is megtörténnek!Mi jöhet ez után????\"Vehee\"

WTF

iamfromjapan -

2011.04.24. 13:49:22

"örző-védő" Kft. = AboPol Kft

WTF

iamfromjapan -

2011.04.24. 13:46:03

Sajnálatos eset. Részvétem mindenkinek. Érdekelne hogy: Az objektumot védő "örző-védő" Kft.  járőre hogyhogy a bűnügy után kb másfél órával érkezett ki? Eddig úgy hírlett ogy a kiérkezési idő 5- max 10 perc. Röpke másfél órát késett... Talán még a bűneset is megelőzhető lett volna. Akkor most WTF???


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok