Mi Abonyunk - Abonyi bűnözői csoportok garázdálkodnak Törtelen!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.03.23. 19:01:46

Megint egy Abonyra nézve nem túlságosan hízelgő hírről kell számot adnom. Godó János, Törtel község polgármestere ugyanis a szoljon.hu-nak olyan nyilatkoztatot tett, mely szerint abonyi bűnözők randalíroznak a településen. Ezt már nem bírják tovább és megoldást akarnak keresni minderre. Valószínű, hogy ők is bekamarázzák a falut, mert betelt a pohár. Szolnokról és Abonyból azért szoktak át a bűnözők, mert lakhelyükön már nagyon megszorították őket. Sajnos tehát exportáljuk a problémás elemeket. 

 

Már az üzlettulajdonsokat is megkereste a polgármester és tárgyal velük, hogy a kamerarendszer üzemeltetésében ők is vállaljanak részt saját biztonságuk érdekében. A törteli rendőrőrsön egyébként " kőkorszaki " állapotok uralkodtak, mert villanyradiátorral fűtöttek, ami havi kettőszázezer forintos terhet rótt az önkormányzatra. Ennek vége, mert sikerült beköttetni a gázt és internetvonalat is kaptak a törteli zsaruk. A helyi önkormányzat tehát minden tőle telhetőt megtesz a rendőrök eredményes működése érdekében. Ezen túl a polgármester kibékítette a polgárőröket és a zsarukat, akik eddig nem is beszéltek egymással. Így már közösen, vállvetve tudnak dolgozni a település közbiztonsága érdekében.

 

LŐVE

Közbiztonság:
Törtel   
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
1 mesém a macskáimról.

Truckman -

2011.03.24. 19:20:04

Van nekem, nekünk, 2 szép egészséges macskánk. 1 fehér, már 9 hónapos, és 1 Szürke, 2 éves ! A fehéret Picurr-nak, a szürkét, Csörszi-nek nevezem, nevezzük.

Még anno, történt az eset, sac 2 hója, hogy a szomszéd macskájából belement pár élősködő Csörszi-be! Tetű-bolha magyarán! Nosza vettem neki gyorsan az egyik állatorvostól bolhairtó övet. Rátetttem. A kis dög tetvek, viszont érezvén ezt, hogy van a macskán bolhairtó-riasztó öv, a farka vége felé menekültek ki, ésd ott tanyáztak, vészelték át, még hatásosnak volt mondható az öv "ereje"! Sőt! Átmentek a másik, fehér macskámra! Addig, amég a szürkén, rajta volt a  bolhairtó! No gondoltam egyet, és vettem a 6 hónapos Picurr-nak is egy ugyanolyan övet! Eleinte azthittem beválik a dolog, de aztán mikor jobban szemrevételeztem, átvizsgáltam a macskoszokat, láttam ám, hogy a tetvek, ugyanúgy ott vannak, csak megbújtak a hajlatokba, meg ott, hol a macskák nem tudják őket elérni!

Megelégeltem a dolgot, ét ledobtam róluk a bolhairtó öveket, s elmentem egy másik dokihoz, ki adott nekem egy sampont, hogy ezzel mosdassam meg mind a két macskám, mert ez a sampon, olyan szert tartalmaz, mitől "elégnek" az élősködők, viszont a macskák bőrét meg kíméli!

Idevele, mondtam a másik dokinak! Még olcsóbb is volta fél liter, mint a 2 minőségi bolhanyakörv.

Úgy is lett! Megfürdettem mindkettőt! A sampont még szinte rájuk sem öntöttem, már döglötten hulltak ki a macsákból! Korpástól. sertékestől, mindenestől!

Azóta arany tiszták, és egészségesek a macsáim, macskáink! Szőrük csillogó-villogó! Senki nem mondaná meg, hogy valaha tetvesek voltak!

Mi ebből a tanúság? Hát az, ha a macskád tetves, nembiztos hogy a legális bolhairtó-riasztó öv jó a tetvek távoltartására! Mihest lejár az öv ereje, máris folytatják a tetvek az inváziót, szerencsétleneken! Viszont más, olcsóbb megoldás, azaz  termék, elintézi a kis élőskődőket örökre!

 

Ez az igazi szégyen!

BATMAN -

2011.03.24. 14:44:02

Ez az igazi szégyen! Pár darab mocskos bűnözőről fogják megítélni Abony lakosságát! De a polgármester asszonynak kurvára ide kellett hozni még a szolnoki Motor utcai ........ is! Akivel már Szolnok sem bírt! Összefogással és türelemmel biztosan csapdába csalható lenne a lopós társaság összes tagja! Én visszaállítanám a visszaesők részére a kézlevágást vagy főtéren kalodába való zárást. Ott aztán mindenki leköphetné és megdobálhatná az ilyen mocskos lopós embereket! Legyen az magyar vagy cigány, egyre megy.....NEM KELL IDE EGY BŰNÖZŐ SEM!!!! 

 

Moderálva, bocsi: LŐVE

nyilván elkapták

veroniq -

2011.03.23. 20:05:09

De utána kiengedték őket..... Ilyenek a jogszabályok. KirĂĄly

jaj

kuci18 -

2011.03.23. 19:58:54

Ez tény hogy szomorú :( ezek szerint el is kapták őket ? mert ugye ha nem ,akkor honnan tudják hogy Abonyi ? vagy Szolnoki?  Sok sikert minden rendőrnek !


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok