Mi Abonyunk - Még hogy nincs cigánybűnözés!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

bobi - 2011.02.07. 10:35:36

Tegnap kora délután történt meg a fiammal, hogy Szolnokra ment vonattal. Mikor leért az állomáson az aluljáróba, négy ruhásszekrény nagyságú ...... körbevette, pénz követeltek tőle. Elszaladni, segítséget kérni esélye nem volt, így jobbnak látta, ha ad nekik pár száz forintot. Még szerencse, hogy a telefonját, és a papírpénzét nem vették el, és hogy jól meg nem verték. Szerintetek mi tévő legyek, így utólag van-e értelme a rendőrségre menni? Eggyel több indok, hogy be legyen kamerázva a vasútállomás, most lenne bizonyíték. Persze akkor lehet hogy nem mernék zaklatni az embereket, ez a semmirekellő fajta. Az lenne a legjobb. Nem tudom, hogy a járőrözés alkalmával tiszteletüket teszik-e a rendőrök a vasúton?

Közbiztonság:
Blogok   
 20 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Vikesz? Vikesz, Vikesz, hmm...

Truckman -

2011.02.10. 18:24:18

...nem tudom ki vagy 100%-osan.. A 8. áltálanos már lassan 20 éve volt. Azóta sokminden megváltozott. Én pláne! Vikesz!

Amúgy a motorosra visszatérve, azért megáltam az akcijó után. Ki is szálltam. Tudod mit bírtam a legjobban? A többi  mögötte, vagy 200 méterre megállt, és csak zümmögött!

 Én sosem kerültem. Ilyenbe nem, hogy "kiraboljanak"! Vagyis nem az lett, a  végkifeljet!

 

"Nem akart kórházba kerülni". Hm... Mondtam, FÉLELEM nélkül!

 

Te VIKESZ?

 

Mi lenne ha bemutatkoznál? Nagyjából bemértelek itt és most, de tudod legyünk Úriemberek!

(Elég a Kereszt+Vezetékneved kezdőbetűje is, ha FÉLSZ!)

Szép napot!

Üdv, Nagy Laci.

 

JÓ LENNE MÁR  EGY 8 ÁLTALÁNOS OSZTÁLYTALI NEM? ANNO, MI VOLT A KOSSUTH-BA MÁR RÉG VOLT! Igaz Vikesz? 

40 tonnával könnyű...

vikesz -

2011.02.09. 08:51:33

... egy motoros ellen.

Az a baj Truckman, hogy te a kamionoddal "takarózol", nem a testi erőddel, pláne nem a józan eszeddel. Az a srác, ott a vasútállomáson csupán nem akart a kórházba kerülni, s mivel túlerőben voltak, bölcsen döntött. Te valószínűleg még sosem kerültél ilyen helyzetbe, én viszont már igen. 10 éves voltam.

Te talán erősködtél volna? Nem hiszem. Nem úgy ismerlek. Vagy ennyit változtál volna általános suli óta?

Üdv! vikesz

Na én akkor...

Truckman -

2011.02.08. 20:45:41

...ezt befejeztem! Mármint ennek a cikknek a csontig lerágását!

 

Egyet mondok!

 

Mindenki a saját életének a kovácsa!

 

Király

Mit tudott volna tenni a srác?

Truckman -

2011.02.08. 20:40:05

Ezt tőle kérdezd meg, mit nem tett! A másik...

ÉN SENKIT NEM SÉRTEGETEK! Az, hogy fáj az, hogy semmit sem tesz valaki, aztán meg sír a végkifejleten, ezt nem tudom osztályozni!

A középsulis fiadhoz annyit, jó is a kockahas, meg 45ös kar! Már 1 visszatartó látvány! Mondjuk olyannal is hozott már össze a sors, ki baszottul szteroidoktól duzzadó testtel volt megáldva, de nyúl lelke volt, semmi szürkeállománnyal, mikor szó szerint ráhúztam a 41esen! :)

 

Én nem mesélek. A mese, ez a történet többek közt, itt fent!

a primitívség....

haha59 -

2011.02.08. 19:51:23

lehet, hogy primitív vagyok, Te márcsak tudod! De valóban be........tam volna, amit - ha a diszlexiád nem zavarna meg - ki is olvashattál volna a soraimból. Szerinted mit tudott volna tenni a srác? Nekem is van egy középsulis fiam aki kondiban nem kispályás, de nem szeretném ha hasonló helyzetbe kerülne!!!  Igazán nem kenyerem a személyeskedés, de szerintem a meséiddel szórakoztatsz minket, amivel nincs is baj egészen addig amig másokat nem sértegetsz. Kicsit elgondolkodhatnál rajta!!

Bobi?

Truckman -

2011.02.08. 15:16:33

Igazad van!

 

Nédde:

 

http://www.youtube.com/watch?v=crzycKiweB4&feature=related

 

 

Még BrúszLí is megmondta a frankót, a cigányokról!Nevetős

 

Nem vagyok császár, csak 1 olyan, ki nem beszari!

Apropó! Ha nem volt senki, csak a falak,  ejj, de csóri a fiad, önvédelemből...  Még tanú sem lett volna.

 

Adok 1 TIPPet:

Írasd be a K. Jancsihoz a gyereked! Különben, önbizalom, + önvédelem híján, élőhalott ember lesz a jövőbéli közelgő világban!

Truckmannak

bobi -

2011.02.08. 15:02:48

Valószínű te egy terminátor vagy. Más jelzőt nem írok ide, mert úgy is moderálva lenne. Egyébként az üres állomáson maximum a falaktól tudott volna segítséget kérni a fiam. Egyébként már régóta figyelem a hozzászólásaidat, és az a megállapításom, hogy te nem ezen a világon élsz, valószínű egy inkubátorban, ahol te vagy a "császár".

A lentebbieknek...

Truckman -

2011.02.08. 13:31:01

...anno volt már dolgom, motorosokkal keleten, kik láncfűrészláncokkal, meg csapágygolyókkal akartak ilyeszgetni, meg volt dolgom ROmán kollégával is, egy kietlen parkolóban, kinek tetszett volna a titokszállítmányom! És mind a mai napig akár egyedül is elalszom úgy, 1 T.I.R. parkolóban az ország-világ bármely részén, úgy hogy nem félek! Nem konvojban haladok, és nekem nem kell Magyar kolléga ki mellém horgonyozzon le esténként a hosszúra, stb.!

Szóval maradjunk annyiban, hogy az én meglátásom az ebbe a mai világba, hogy igenis, az eféle emberek, kik oda adják értékeiket, és meg sem próbálnak ellenálni, tenni valamit értékeikért, és magukért, másokért, az 1...

BESZARI ALAK! Dehát ezért is lett ilyen az ország, és lesz még rosszabb majd!

 

Tudjátok, most csak az "értékeit" követelték! Aztán lehet, hogy legközelebb azt mondják neki majd, "na told le a gatyád, megqrunk!"

Szerintem azt is fogja engedni!Bleeee

 

Sajnos nemigen fogtátok fel, hogy pont ez az, mit kihasználnak, a FÉLELMET! Ha nem félsz, és felkészült vagy minden eshetőségre, nem tudnak mit kihasználni!

...de így hogy kussolsz, és csak sírsz?!Király

 

Ez a töbszörös túlerő tetszik Vikesz! Mi a töbszörös túlerő? Magasabb, örgebb, fiatalabb erősebb, fegyverzettebb alakok csoporortja? Hm?

Ahogy én anno emlékszem, az a kawás ott anno, egy tetkós, kigyúrt alak volt, a seggrakétán, többed magával! De behugyozott az akcijója végére, a ribije mögötte meg remegett! Pedig, csak ráijesztettem, nem pedig meg!Tutkó

Mondjuk, 2 éve hallottam hírét, hogy sorsa utólérte! Azaz nem is a sorsa, hanem 1 zetorkerék! Vele már nincs gond többé, mint őrölt motoros!

 

Az idő, mindent megold. Ez 1 nagyon jó mondás!

 

Tudjátok, van a videómegosztókon jópár videó! Támadásokról. Például, mikor egy villamosmegállóban, egy 1.80 magas gyerekre, rátámad (hecceli) egy neki tökéig érő cigány! Az meg csak görbe háttal, ott ott, viszamagyaráz neki, még a kis mitugrász puja, ezt látva, hogy fölénye van, elkezdi ütögetni, rugdosni. Persze hogy a kicsi nyert!Bleeee

 

Egy tacskó is  felmér, meg ugat, meg vicsorog! És ha látja rajtad hogy félsz, azaz "megérzi", te annak a 30 centis vakaréknak többé nem vagy ura! Na, ugyanez a helyzet az emberekkel is!Király

 

Be-fe-jez-tem!

Mindenki tegyen belátása szerint!

Ahogy én is...

 

 

 

 

Télapunak

vikesz -

2011.02.08. 13:22:35

Nem vagyok "AZ".

Csak józan ésszel az ember nem megy neki többszörös túlerőnek.

 

Oda

FIGURA7878 -

2011.02.08. 13:00:03

van írva,hogy négyen támadtak egy emberre szerintem az nem beszariság ha az ember inkább az értékeit adja át mint össze vereti magát a túlerővel.

Bátorság

télapu -

2011.02.08. 12:53:29

Truckman remélem,hogy a szavaidat tettek követik.Mindenesetre én veled vagyok.nyilván vikesz szereti őket vagy ő maga is az.

Truckman...

vikesz -

2011.02.08. 12:48:54

...nagyon kemény vagy. Te is beszartál volna, szerintem...

A hozzászólásod elég nagy primitívségről tesz tanúbizonyságot.

a beszariság.......

haha59 -

2011.02.08. 11:00:52

??? hát ez nagy hülyeség! Mit tud tenni? A gúnyolódásod szinte felháborító! És ha kiabál akkor mi van? Valjuk be felünk tőlük, mint a tűztől! Aprópó tűz! Gratula az abonyi rendőröknek, de meglepő is lett volna ha nem így történik! A férjem kerékpárját 2 hónapja, a fiam kerékpárjáról a nyerget lopták el a vasútállomásról. Mikor szóltam a rendőröknek mosolyogtak, azt meg sem kérdezték akarok-e feljelentést tenni. Aztán a kamera említésekor meg rávágták: "az a polgármesteri hívatal feladata". Marad minden a régiben! Mi a fenének akkor az új kerékpártároló?

Nem afrikából

Steve968 -

2011.02.07. 18:41:45

származnak, így nem lehet afro-magyar. Erre találták ki a roma kifejezést. De ha már mindenképpen másként akarod hívni, akkor lehet indiai-magyar, ez inkább közelebb áll a valósághoz. Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

Ez nem gyávaság, ez a BASZARISÁG!

Truckman -

2011.02.07. 17:48:27

Nem jött ki a torkán az az 1 szó, hogy : SEGÍTSSÉÉÉÉG?Bleeee

Itt Cegléden is, azaz MONOR-ABONY közötti szakaszokon is 1re elterjettebb ezen rabálsok! Sőt! Már a SZABADSÁG TERÉN is, itt Cegléden! Adja a sors, hogy én legyek az "áldozat" rosszabb esetben! Vagy adja a sors, hogy én, csak meglássam a látóteremben azt, hogy gyerekeket, időseket, egyáltalán akár 1 állatot is közrefogjon, fogjanak valaki, vagy valakik! De sosem jön össze! Pedig még láttatok is ezt-azt, "csaliként"! Mégsem! Pedig élvezném! Ő(k), szerintem már nem! Aztán, a későbbiekben lehet hogy én sem, de én a pillanatnak élek!

 

Itt jön az igaz állandó dolog:

Mindenki félti a saját irháját, azért nem mer tenni semmit, és inkább behódol!Zavart

 

És itt jövök én:

Én már nem!Király

 

 

Virág?

 

Add át gratulációm a fiadnak! Sosem lesz férfi!Zavart

Mond neki, nézze a National G.-t, mikor a megtorpant, gyenge Antilopot, megmarja az éhes Oroszlán! Majd megöli, és elfogyasztja! Mond neki majd, hogy ő az Antliop!

Meg kell hagyni, vannak olyan Antilop fajták is, kik cik-cakkolnak futás közben, meg rugdalnak, szarvalnak! Az Oroszlán meg kénytelen feladni, és éhen marad, és elkezd keresni valami mást!

 

Vége a mesémnek!

 

Felmerül bennem  1 kérdés:

Lehet, hogy nem is fiad van, hanem pujád? Mert az merőben "más"!Király

 

Nyehehe!

 

Ha tévednék, elnézést!Nevetős

MAGYAR, CIGÁNY, MINDEGY!

virág -

2011.02.07. 17:24:53

az én fiamat pl magyar gyerek verték meg világos nappal a város központjába és senki nem szólt bele nem szedték szét a felnőttek!!!!!!! mindenki ment a dolgára ENNYIT A CIGÁNYOKRÓL

AZ A CIGÁNY

virág -

2011.02.07. 17:19:43

nem szégyen ha valaki annak született de nem is viseli a homlokán a C betűt AZ A CIGÁNY AKI UGY IS ÉL!!!!!!!!!!!!

Süllő!

gab79 -

2011.02.07. 13:18:31

Mit szólnátok az afromagyar kifejezéshez?

viktor

gab79 -

2011.02.07. 13:15:58

is megmondta,hogy azért mert a bűncselekmények nagyrészét egy bizonyos népcsoport követi el azért még nem beszélhetünk cigánybűnözésről!Én is védeném a fajtámat.

Fölösleges rendörökhöz fordulni, mert ha tettenérték volna sem csináltak volna semmit,mert nagyobbak voltak mint ők.

No komment...

Süllő -

2011.02.07. 10:46:05

Ez hihetetlen... De az lesz a vége úgyis, hogy a fenti cikk rasszista, mert kiírta, hogy cigány. De mi a kutya úristenit írjon ki ha egyszer az? VejjjSzomorú


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 1-es választókerületben?
   
 Kovács László VFE 
 Raffai László Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok