Mi Abonyunk - Szeméthegyek Abony határában(képekkel!)
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.16. 17:59:21

   A képek megtekintéséhez kattintson ide!

Kérlek Vera tedd közzé ezt a pár a fotót amit ma séta közben készítettünk az abonyi Nagy járás Kerektó dűlőben és a nagy erdőben! Milyen jó lenne, ha az autószerelők nem az eldugott helyekre szállítanák ki a hulladékaikat ami a szerelés után keletkezik és a tönkre ment mosógépet sem ide dobnák ki. Emberek amennyi üzemanyag kellett abba a traktorba amivel a szántásra kiszállították a szemetet annyi pénzből akár Ceglédre a szemét lerakó helyre is ellehetett volna vinni! Felháborító, hogy ahol egykor emberek sokasága élt  ma arra használják egyesek, hogy a megunt dolgaikat kidobják!

 

Felhívom a figyelmét minden kedves szemetelőnek, hogy a Nagy járást figyelni fogjuk és akit esetleg rajta kapunk ezen tetteinek elkövetésén lefotózzuk és jogi útra fogjuk terelni az ügyet, rendőri segítséget is kérünk ha szükség lesz rá! Felháborító, hogy az erdőben a fákat milyen vandál módon vagdossák ki! Mi lenne, ha mindenki ilyen módom próbálna meg meleget csinálni otthonában, hogy az erdőből akár 60 éves fákat kivágna. Ez az erdő mindig híres volt madarairól és régen még itt tartották a majálist is. Most nagyon nehéz lenne, mert a fák hiányoznak és egy nagy szeméttelep az egész! Ha valaki tudja ki a gazdája a nagy erdőnek szívesen venném ha tájékoztatna felőle! A szemét összenyom, a szemét elveszi az energiát! Ha valaki felismeri a saját szemetét az most még mindenféle jogi herce-hurca nélkül elszállíthatja!

 

Szebb és Tisztább Jövőt Abonynak!

 

Szeremi Anikó

Jobbik

Citrom-díj:
 28 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Valamit elfejtetek

Truckman -

2011.01.20. 18:24:55

Azt hogy mindjájan 1 földet taposunk!Ártatlan

Az tény

Steve968 -

2011.01.20. 15:43:59

hogy a közmunkásokkal sok dolgot meg tudtak volna oldani, ha valamilyen jól felépített koncepció alapján foglalkoztatták volna őket. Tisztaság, belvíz elvezető árkok tisztítása, stb. Csaó-csaó: Steve968

Kedves Szeremi Anikó!

FIGURA7878 -

2011.01.20. 15:37:53

Én megkiséreltem önt telefonon elérni de sikertelenül.Szemétszedésről meg csak annyit,hogy én a más szemetét szarát nem fogom fogdosni mivel nem vagyok senki csicskája sem.Ha a kapum előtt elvan dobva azt felveszem de a többit tüntesse el az önkörmányzat ha már megszüntette a szeméttelepet.

Szemétszedés!

Szeremi Anik -

2011.01.19. 20:17:50

Rövidesen meghirdetjük a szemétszedési akciót és szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának hozzánk. Remélem, hogy lesz aki segít is és nem csak a hibáinkat keresi és ott abba is beleszólhat, hogy a szemetet melyik irányból közelítsük meg! Sajnos úgy látom, hogy bármit tesz vagy tenne az ember fia mindenben csak a hibát keresik egyesek! Van mit csinálni, de ne felejtse el senki, hogy nem 1-2 embernek a kötelessége, hanem csapat munka és mindig azt a segítő kezet kell megragadni amely felénk nyúl! Sajnálom, hogy kedves Figura úgy érzi, hogy csak nekem kellene őt megkeresnem. Nem így van! Külömböző problémák ról számolt be itt a lapon nekem, de ezeket csak akkor tudnánk átgondolni, ha személyesen tenné! Összefogásra hívtunk mindenkit és nem a piszkálódásra!

Ez teccik!

Truckman -

2011.01.18. 08:44:43

Adjon az Isten, meg Szebb jövőt!

 

A saját véleményem: MINDKETTŐ HÜLYESÉG! Az  a mesehős tuti hogy nem fog adni semmit, a másik fele, meg szebb jövő-ről ne álmodjatok ebbe a qrva országban!

 

Őszintén megmondom, miért halt meg bennem a Jobbik!

Az indokom egyszerű! VISZI AZ ÁR MAGÁVAL OTT FENT, A TÖBBI HORDALÉKKAL EGYÜTT!

 

De én megbocsájtok! :)

 

Kedves Anikó!

FIGURA7878 -

2011.01.17. 20:32:10

Pontosan mi mellék nem állt senki egyik pártból sem csak a civilek abból is a CÖT és  TYB valamint LŐVE.Ha visszanézi a miabonyunk.hut akkor látja,hogy mennyi cikket ill.fotót küldtem be ill.csináltunk a szerkesztőkkel ráadásul nyílt levelet írtunk az önkörmányzatnak amit a környék beli lakók is aláírtak de az illetékesek még válaszra sem méltattak.Itt szeretném azért megkérdezni öntől,hogy mondjuk karácsony és újév között miért nem jött ki fotózni?Talán azért mert akkor szebesült volna azzal,hogy mi még azért is megküzdünk,hogy kenyérért eljussunk.De a többit személyesen ha úgy gondolja de nem a JOBBIK szinében.Baráti Üdv Figura.

Kedves Figura7878!

Szeremi Anik -

2011.01.17. 20:17:49

Adjon az Isten!

Számomra igen megtisztelő, hogy ön azt gondolja rólam, hogy én polgi akarok lenni, de el kell, hogy szomorítsam, mert nem akarok az lenni!!!! A fotel forradalmárkodásról csak annyit, hogy valószínű azért nem reagáltam arra amit feltett a lapra, mert éppen nem volt alattam a fotel amiből tudtam volna forradalmat csinálni! Mint láthatja igen keveset írok, de ez nem jelenti azt,hogy nem próbálok meg tenni valamit! Mint ön is biztosan tudja, hogy egy fecske nem csinál nyarat éppen ezért én is csak egy vagyok és nem tudom megváltani a világot! Higgye el Kedves, hogy ha valaki kötődik e vidékhez én igen, mert ott születtem és onnan jártam iskolába is, de ezt TYB tudja, mert ő is e földi. Kérem önt, hogy a sértegetések helyett inkább álljon mellénk és dolgozzon velünk az ügyön. A Veronikától kérje el a telefonszámomat, ha gondolja és keresen meg!Örülnék neki, ha félre tenné rossz gondolatait, megismerné jobban a csapatunkat és tudnánk együtt dolgozni!

Tisztelettel: Mészárosné Anikó

 

                                              Szebb Jövőt!

Óh.

Truckman -

2011.01.17. 18:59:19

Szóval benned is meghalt a remény! Esküdni mertem volna, hogy csak "bennem"!

Truckman

FIGURA7878 -

2011.01.17. 18:44:20

Hidd el nekem ez a nő is vagyha nem ő de valamelyik társa a poli helyére teper.Meg is értem őket végül is csak egy zsíros melóról van szó.Üdv Figura aki volt Jobbikos

Hehheehehehehehe

Truckman -

2011.01.17. 18:39:20

AZ ÉV VICCE VOLT! Azt ugyan ki nem lövitek a polgármesteri székből! Előbb a vitorlát szokták leengedni, mielőtt kiköt a hajó!

Kedves Anikó csak nem poli akar lenni?!!!!!!!!!!

FIGURA7878 -

2011.01.17. 17:04:49

Mikor mi ezt megfotóztuk,megírtuk maga hol volt?Kérdem én.Maga mint nagy JOBBIKOS mit tett idáig értünk hol volt mikor nem tudtunk kimenni a dülőből mert a hó nem volt eltakarítva nem volt közvill. nem volt stb.de azt is kérdézhetném,hogy miért nem reagált sem ön sem más az önkormányzatnak címzet levelünkre se itt se a hivatalos abonyi honlapon.Tudom én is,hogy mi folyik itt mivel itt élek.Ön meg csak a foteljából csinálja a forradalmat mert tudja,hogy...................csere lessz abonyba és most próbálja a saját gesztenyájét kikaparni.De ha megtette utánna maga is leszarja a válsztókat mint eddig mindegyik jelölt.Nekem mind össze ennyi a véleményem ha beszélni akar velem akkor kérje el TYBtől a számom.Üdv Figura.

Lefotóztam

ellike51 -

2011.01.17. 08:18:13

egy ilyen városszéli illegális szemétrakás tartalmát érdekes személy címzett leveleivel, csekkekkel és tettem bejelentést is a szabálysértési ügyek osztályára, de egy óra múlva már a kapumon dörömbölt az illető, (aki akkor még nem ismertem) hogy én vagyok a szemét és miért nem neki szóltam. ugyanis ő pénzért kivitette (az akkor még működő) szeméttelepre a telep összes szemetét a sittekkel együtt egy lovaskocsissal, aki útban hazafelé egyszerűbbnek látta, ha a hozzá közelebb eső határba viszi ki. Természetesen elvitették a lovaskocsissal a szemetet, de utána meg figyelmeztetett, hogy messze kerüljem el az utcáját.

Anikóék jól teszik, ha a tettenérést ! fényképezik és intézkednek mindannyiunk érdekében.

Lemaradt

Nagyfehér -

2011.01.17. 05:22:19

Az előző hozzászólásomból lemaradt, hogy mindez díjmentesen történik.

Nem kell Ceglédre menni

Nagyfehér -

2011.01.17. 05:18:52

A veszélyes hulladékot (műszaki cikkek, gumiabroncsok, gyógyszerek, stb...) Abonyban is átveszik a Mátyás király úti veszélyes hulladék lerakó telepen!

Hogyan oldjuk meg?

Xavér -

2011.01.16. 20:50:58

Egy vicces téma a cikkel kapcsolatosan, avagy  hogyan oldotta meg a férj a feleslegessé vált hűtőszekrény elvitelét.

A család új hűtőszekrényt vásárolt a régi rossz, elavult helyett.

Mit kezdjenek a régivel?

A férj kitette az utcára és rátett egy felíratot: Ingyen elvihető!

Senkinek sem kellett!

Megunta a férj és kicserélte a felíratot: 20.000 Ft-ért eladó.

Másnap reggelre ellopták!

Kivagyok a....

Truckman -

2011.01.16. 20:19:49

Tessék:

 

PRO-BIO KFT.

 

Cím:

2700 Cegléd, Csákány u. 25.

Telefon:

53/610-083

Telefax:

53/610-083

 

 

 

 

Vezető:

Kozákné Szendrei Gina ügyvezető

 

...de ne "banda ruhába" merészkedjetek oda becsöngetni!Király

Szebb jövöt

Flowers -

2011.01.16. 20:19:19

De most szó szerint is :(nem szép ilyet látni Szomorú ha nem változunk gyökeresen,sajna ezt nézhetjük továbbra is Tutkó

Szem előtt is lerakják!

koma -

2011.01.16. 19:43:29

Nemcsak eldugott helyekre hordják egyesek a hulladékot. Több esetben az Újszászi- Attila út torkolatában egy villanykaró mellé is lepakoltak. Volt ott autó hátsó ülés, műanyag vödör, vascső. Szikszai Sanyi ma reggel takarította el az utolsó darabot. Nem bírta már nézni. Köszönjük Neki!

Köszi!

Szeremi Anik -

2011.01.16. 19:37:04

Ez már segítség!

Van, de fizetős

Truckman -

2011.01.16. 19:29:18

Cegléd-Nagykőrös közt az ADR lerakó! De nehogymá összeszedd! Inkább gyújtsd fel! IGEN! Gyújtsuk fel-gyúújtsuuuk feeel-gyúúújtsuuuk feeeel!Király

Van olyan

Szeremi Anik -

2011.01.16. 19:15:35

hely ahol a gumit le lehet rakni? Ha tud valaki valamilyen információt meg köszönnénk a segítséget, hogy minél előbb tudjunk lépni.

Fémgyűjtés kontra Orkok?

Truckman -

2011.01.16. 19:07:10

Áhh! Feri neeem! Az Orkok a gumit is elégetik a kályhában (is)! Ezúttal, mellé "ástál"! (nízd csak meg a kék csöves kípet! Sárgaríz csatlakozó a végén! Az Orkok harapdálnák egymást, azért a durva 10 gram rízbiszniszért!) Ez Magyar műve sajnos!

Igen!

Szeremi Anik -

2011.01.16. 19:02:09

Az egészben az a fura, hogy vannak autó motorháztetőtől a hátsó üvegezett csomagtértetőn át a fotelon keresztül minden! Telefon kábelek kibontva.

Szeméthegy

Markó Ferenc -

2011.01.16. 18:54:43

Térjünk vissza a szemét ügyre!

Szerintem ez nem gumiüzemből való. A felnik ki vannak vagdosva a kerekekből.

Csupa olyan műanyag amit a MÉH. telepek nem vesznek át. Ez fémgyűjtési melléktermék!

Kedves Truckman!

Szeremi Anik -

2011.01.16. 18:40:23

Mostanában úgy veszem észre, hogy sűrűn főzöl olajjal, mert igen csúszósak a mondani valóid!

Nem múlunk el!

Remélem is, hogy nem

Truckman -

2011.01.16. 18:37:17

Csak 1 a bibi bennem! Meghalt a remény, már 9 hónapja!

Kedves Truckman!

Szeremi Anik -

2011.01.16. 18:31:10

Mostanában úgy veszem észre, hogy sűrűn főzöl olajjal, mert igen csúszósak a mondani valóid!

Nem múlunk el!

Hehehehehe

Truckman -

2011.01.16. 18:06:39

Kirí róluk, hogy valamelyik gumisműhely!!!!!!!!Király Sőt! Ha látnám a gumikat, azt is megmondanám, hogy melyik az! Bleeee De nem árulok el kollégákat, mivel magam is 8 évig autószerelő voltam. Így csak megvetem őket magamban! Basszus télleg! De szép idők voltak azon idők, mikor ott nyársaltunk, mulattunk, számháborúztunk! Osztályok-osztályok ellen! Elmúltak azon idők,és azon emberek elmúlóban vannak, kik ott voltakSĂ­r! Ahogyan elmúlóban vagytok "ti" is Szeremi Anikó!

 

Ps: HOL A TÖBBI KÉP?


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok