Mi Abonyunk - Diszkóbaleset
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Truckman - 2011.01.16. 08:08:06

 

-Anyu, apu?! Elmehetek diszkóba?!

-MENJ CSAK, LEGALÁBB  ADDIG SEM VAGY ITTHON!

 

 

...nos hárman nem is mennek már haza soha többet!

 

 

Ügye ügye! Ön belengondol erre az eshetőségre is, mikor gyereke kilép a kapun, és elindul szórakozni, az éjszakába?

Kultúra:
 12 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Szép este volt: Abonyiak csodálatos szereplése a Szolnoki Szimfonikusok Újévi Koncertjén

Kivonulással fenyeget a SPAR

KIrály Izabella szerint kevés abonyi vevő a kultúrára

ESZENYI ENIKŐ: TAHI TÓTH LÁSZLÓ A LEGNAGYOBB MŰVÉSZEK KÖZÉ TARTOZOTT

Nótások találkoztak Abonyban

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere nyitotta meg az országos rendezvényt

Nagykőrös: Hiszem, hogy a Nagykőrösi Arany János Muzeális Gyűjtemény olyan érték, melyet minden magyar embernek látnia kell

Előkészületben a Nagyabonyi Színkör újabb előadása

Kedvenc abonyi rapperünk ismét beindult :)

Remek tanszaki hangverseny a Bihariban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
bár Truckman stílusa

fejesg -

2011.01.20. 15:28:18

kissé nyers, az esemény megítélésében teljesen igaza van! Miért járnak a 18 év alatti fiatalok éjszakai hőbörgésekre, szívják/nyelik a "gyenge kábítószereket", káromkodnak, berúgnak, dugnak mint a nyulak (utána meg irány anyucival a doktorbácsi meg a kaparás...)? Nincs otthonuk???? Nincs családjuk??? Nincs értékrendjük? Valami NAGY baj van az emberekkel. A szülők (főleg a módosabbak) agyonpénzelik a gyereket, mindent megengednek nekik, "nem érnek rájuk". Nem kell csodálkozni azon, hogy ilyen tragédiák történnek. Ott a Nyugatinál nagyon jól látszott, mennyire ALKALMATLANOK AZ ÖNÁLLÓ DÖNTÉSEKRE a mai fiatalok! A West balkán 300 ember befogadására alkalmas létesítmény; mégis több, mint 2.000-en zsúfolódtak bele!!! Miért? Mert a drága fiataloknak, akiket "ugye ki kell engedni a 4 fal közül", meg sem fordult a fejükben, hogy ne menjenek be a már így is nagy tömegbe! Drága Szülők. Tényleg hasznos volt őket elengedni erre a bulira, kiengedni a "4 fal közül" a "4 fal közé" - mármint a szobájukból a koporsóba ??? Sír

Szíkretsünök is nyomoznak már

Truckman -

2011.01.18. 08:31:45

Ahha! Tuti csak a korlátnak nyomódtak, a bigék! Vagy lehet, hogy áttévedtek a veszprémi horda tagok oda "bulizni"?

Mindenesetre, ha már a szíkretsünök is nyomoznak, ott már nem sima "diszkó a baleset"!

 

De jó ez! Mást sem mond a tv, csak a 15 perces híradóban, 9.5 perc "ez" a hír, csontrágása! A sok buzi, agymosott, meg lesi, bevési agyába az ott látottakat, hallottakat! Nyehehe! Új szakzsargont találtam ki, ők a: "TOMPIKÁK"!

A lejobban azt birom, hogy több 100an mennek megemlékezni a Nyugati térre! Dehogy vazze! Ez a katasztrófa túrizmus! :D

 

LESZ-E FELELŐSSÉGRE VONÁS?

Hogy lenne! Valaki megnézte már kik a tulajok????????

Muhahahahahaha!!!!!!!!!!!

diszkobaleset

frenegon -

2011.01.17. 21:28:29

...ez a hozzáállás felháboritó. De van aki már öregnek születik, és vannak akik nyolcvan évesen is fittek, imádják az életet.

Jah. Azzal is!

Truckman -

2011.01.17. 18:49:28

De látod FROST? "Csribí-csiribá"!Ártatlan

Gond van a gépemmel

Frost -

2011.01.17. 18:47:38

ezért küldte el ennyiszer a hozzászólást

Frost - 2011.01.17. 18:24:06

Truckman -

2011.01.17. 18:41:23

Te hülyébb vagy mint gondoltam öreg! Még csak a közelében vagy a dolgoknak, amit engem illet! Megmondod nekem őszintén hány éves vagy?!

Előzőhöz

Frost -

2011.01.17. 18:41:07

Ezzel persze nem azt mondom truckman, hogy neked nincsenek barátaid, és rossz ember vagy. Te is meg tudtad választani a baráti körödet, mert valószínű jó nevelést kaptál. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nevelés kérdése minden. Ha a gyerek jó nevelést kap és a szülőben megbízhat, akkor pozitívan fogja barátait megválasztani. és valóban azon a szórakozóhelyen lehetett volna mindenki józan. Ilyen az ha sok ember pánikba esik.

Osztom Jani hozzá szólását!!!

Frost -

2011.01.17. 18:24:06

Igen Truckman ez tényleg látszik rajtad. Az úgymond barátaid kihasználtak tréged. Volt egy looser, aki elvitte őket bulizni, legalább nem kellett foglalkozniuk a haza úttal, hisz ott vártad őket a kocsiba, míg ők jól érzik magukat. Most pedig minden cikkhez hozzászólsz, hisz ha nem dolgozol akkor a számítógéped előtt ülsz, és okosakat (legalábbis szerinted) írkálsz.

 

PJT-nek is igazat adok. A gyerek a négy fal mögött nem tanul semmit. Nem lesz mentálisan erős és nem tudja mire kell figyeljen, ha olyan helyzetbe kerül. Igen a gyereket félteni kell, de nem a szobába kell bent tartani, hogy inkább számítógépezzen, akkor úgy se lesz semmi baja. (Még a végén olyan lesz mint Truckman)

Szervezetlenség!

Thomas -

2011.01.16. 19:24:08

És felelőtlenség! Tragédia, visszafordíthatatlan, de legalább tanulni illene belőle, hogy ne legyenek ilyen videók a youtube-on:

http://www.youtube.com/watch?v=9WwMzSslVq4

Truki

jani -

2011.01.16. 16:53:35

Meg is látszik rajtad!

PéJéTé

Truckman -

2011.01.16. 16:29:41

Nem jártam. 2x ha voltam a Tavernába, meg 2x a Matrózba Szolnokon belül. Nem jött be! Maradtam hát sofőr már akkor is. Vittem hoztam a bulizni vágyó haverokat inkább! Amég ők ropták a táncot, éna kocsiba bóbiskoltam, vagy gyalogbékáztam a környékeken. Mehettem volna bármikor, költhettem volna bármennyit! De én nem az a fajta voltam, vagyok, és leszek, ki efféle "tömegrendezvényre" eljár! Ez a megbízható barát duma jó volt! Tetszett! Tudok rá pár példát mesélni neked, milyenek is a barátok! /nem az igaz barátokra értendő/ :)

Trucki!

pjt -

2011.01.16. 15:15:46

Te fiatal korodban nem jártál szórakozni? Tudod a szülők nagy többsége nem azért engedi el a gyerekét discoba, mert "addig sincs otthon", hanem mert ő is volt fiatal. És bizony végig is izgulja azt az időt, míg a gyerek oda van. De az az élet rendje, hogy elengedjük néha a kezüket. Mert hidd el az a gyerek, akit a széltől is óvnak és a négy fal közül nem engednek ki ,sokkal hamarabb kerül veszélybe annál, akinek egyfajta szabadságot biztosítanak. Nem könnyű helyes döntést hozni szülőként de a tiltás szerintem nem helyes. Kicsit nyugodtabb szívvel engedi el az ember őket, ha tudja megbízható barátokkal ment el,talán ezért ez a legjobb tanács amit szülő adhat a másiknak, és az, hogy a gyerek tisztában legyen vele milyen veszélyek fenyegetik. Egy ilyen tragédia okán szerintem a legrosszabb amit tehetünk, ha a gyereket, vagy a szülőt vádoljuk a tragédiáért, mert gondoljanak bele ha színjózan felnőttek lettek volna azon a szórakozóhelyen, akkor másként történik? Biztos vagyok benne, hogy nem, a tömeghisztéria már csak ilyen!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok