Mi Abonyunk - Abony szégyene
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.09. 17:55:27

Beszéljenek az undorító képek! Katt ide!

Ismét szemétanalízist végeztem, bár nem volt számomra felemelő. Most, kivételesen nem találtam állati tetemeket, mint ahogyan más fényképezésem alkalmával igen. Ez azonban csak sovány vigasz, mert a Penny parkolójában „ gyermeki ürülékkel szennyezett „ pelenkát viszont igen. Én nem tudom, hogy ott, a flaszteron meddig éktelenkedik majd a kutyák martalékává vált szeretetcsomag, de az biztos, hogy undorító. Az is, aki mindezt ide hozta és az is, hogy ezen a helyzeten ne tud úrrá lenni a város.

 

Tehetetlenül szemléli a városvezetés azt, amit bizony más településeken nem igazán látni. Nem csupán a Penny parkolójában éktelenkedik mindez, hanem az összes szelektív gyűjtő így fest ma a városban. Igaz, mindenhol más és más rémséges „ csemegét „ kaphattam volna lencsevégre. Na, nekem ebből elég is volt. A város vezetőinek mikor lesz elég? Sose?

 

Mellesleg jegyzem meg, hogy a gyűjtők szinte üresek. Az új módi a melléhajigálás.

 

LŐVE

Citrom-díj:
 14 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Sztív a világmegmentő Öko gondnok

Truckman -

2011.01.11. 17:40:11

Csak kár hogy szinte egyedül vagy öreg! :(
Na az sem

Steve968 -

2011.01.11. 17:14:19

fizet szemétdíjat. Csaó-csaó: Steve968
Zsák

Markó Ferenc -

2011.01.11. 17:05:00

A zsákról jutott eszembe! Abony-Szolnok kötött az abonyi szakaszon rendszerint ki van dobva zsákos szemét az útárok szélére. Egy-két nap múlva kivágva a zsák és kiöntve a tartalma. Gyerek pelenkák és tartós tejes dobozok. Szép látvány! Egy pár napja megint ott van!
Akkor nem kettőt, hanem hármat

Steve968 -

2011.01.11. 16:58:43

nem ? hiszen a kommunális hulladéknak is kell, annak ott van a jelenlegi. A lent már írtam erről, de pjt is írt a zsákos megoldásról. Valószínűleg ezek jobb megoldás, mint ami most van, mert ott mindenféle egyéb hulladék is megtalálható, az is valószínű, hogy olyanok hordják oda, akik egyébként nem fizetnek szemétdíjat. Én fizetek azért, hogy 3 hetente tegyem ki a kukát, mert csak addigra telik meg, mert az üveget, a flakonokat és a papírt külön gyűjtöm is viszem a szelektív "szigetekre". Csaó-csaó: Steve968
Áprilisba vehettek majd...

Truckman -

2011.01.11. 16:49:36

...az ABOKOMtól +2 kukát majd! :D Ahogy mi is! Ugyanis a szarkák ott fenn a fán azt kárrogták nekem, hogy a parlament, 1-2 hónap alatt megszavazza a szelektív hulladékgyűjtés törvényt, házon belül is! Azaz 3 kukát kell kitenni majd mibe papír, fém, ill. műa. dobozok lehetnek majd! Ezt a helyi önkormányzatoknak kell majd üríteni, alkalmanként! Nemhiszitek? Nyehehe!Únijós elvárás, és tudjátok, mivel mi vagyunk most a sárkány feje... ...így nyalni kell, nyalni kell, mert külömben elküldenek a halál faxára!
Értelmetlen!

la65 -

2011.01.11. 14:42:04

Veszi családom a fáradságot és a műanyagflakon ill.üveghulladékot, papírt,külön gyűjtjük. Amikor szeretném elhelyezni ezeket a hulladékokat sokszor szembesülök azzal a szomorú ténnyel ,hogy nem tudom hová tenni mert tele vannak a tároló edények.Tíz tizenöt kilométer autózás után találok szabad tárolót, vagy hazaviszem . Összenyomni,összetaposni sokkal kisebb helyet foglal.Megfontolandó a zsákos megoldás lehet hogy eredményesebb lenne,a két három hetente elszállítás ház elől jelölt zsákban.Mindehhez pénz kell de azt már kidobtuk a hulladékszigetekre.
A Szivárvány óvoda előtt is

Tibi -

2011.01.11. 12:27:13

Sajnos a Szivárvány óvoda előtt is ez a kép tűnik fel. A gyerekek ebből sok szépet tanulhatnak és szagolhatnak!
Ma én is láttam :(

Flowers -

2011.01.09. 21:58:08

Undorító !!, hogy viszi oda? ? DE !!jöhetne hetente házhoz is a kukás autó ,minden szelektív hulladékot ugyan abba a kukás autóba teszik bele mind a házi szemetet , vagy nem? ezt nem hinném így kéne! akkor mért gyűjtik külön? Mikor Japánban voltam ,azt láttam hogy igen minden héten el vitték a papírt , WC papírt , papír zsebkendőt tettek cserébe az ajtóba .
itt nálunk

pjt -

2011.01.09. 20:15:35

Kállósemjénben nincsenek ilyen szelektív gyűjtő szigetek, mert így nevezik. Itt különböző színű zsákokat kapunk,pl. sárgát a műanyagnak, kéket a papírnak és szürkét a növényi hulladéknak. Ezeket egy hónapban egy meghatározott napon szállítják el, és az elvitt zsák helyett adnak üreset. Az üveget pedig egy évben kétszer konténerbe gyűjtik, a konténer 2-3napig van a piactéren, és aztán elszállítják. Többé kevésbé problémamentesen működik ez a megoldás, lehet nálatok is beválna.
Sajnos

Nagymaci -

2011.01.09. 19:52:46

ez a gusztustalan képek nem csak Abonyra jellemző!
Az is megoldás lehetne

Steve968 -

2011.01.09. 19:50:02

ha házhoz jönne a szelektív gyűjtős autó. Pl. havonta vagy negyedévente (biztos ki lehet számolni) egy alkalommal jönne az olyan edénybe kirakott üvegért, papírért, flakonért, stb. Több szelektív gyűjtő odahaza, más-más színben, időszakos meghatározott időpont, ugyanúgy kitolod a ház elé. Csaó-csaó: Steve968
sajnos nem szentségtörés

veroniq -

2011.01.09. 19:14:45

Mármint amit Nagyfehér és Süllőke mond. Ez a valóság! A gusztustalan valóság! Szerintetek mennyien látták ezt ott éktelenkedni a piackapuban??? Még jó, hogy nincs nyár, mert szaga is lenne rendesen. Meg a legyek! Én nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megoldani valahogy.
Egyetértek...

Süllő -

2011.01.09. 19:11:50

Ilyet én sem tűrnék a lakókörnyezetemben, vagy környékén. Undorító, de leginkább szállítói felelőtlenség. Ha szükség van rá, naponta el kéne vinni, hiszen egyenlőre még mindössze ott tartunk, hogy a lakosságot kellene a szelektív hulladékgyűjtésre nevelni, de ezen állapotok azt sugallják: ember oda ne vidd a szétválogatott szemetedet, mert behánysz, ha meglátod! Ezzel a felfogással sosem fogjuk szelektíven gyűjteni a szemetet... Ez igen. Ez megint Abony....
Ne legyen!

Nagyfehér -

2011.01.09. 18:40:31

Lehet, hogy szentségtörésnek hangzik amit most mondok. Meg kell szüntetni a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket! Ennek így az égvilágon semmi értelme nincs, undorító! Nem akarok tippet adni senkinek, de ha az én portám előtt ilyen állapotok uralkodnának már régen felgyújtottam volna az egészet, kukástól szemetestől együtt. Az ilyen állatoknak nem való a szelektív hulladék gyűjtés!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok