Mi Abonyunk - Bűncselekmények 2010.
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.23. 11:00:38

Mi történt az elmúlt évben?

 

Új sorozatot indítunk és röviden összefoglaljuk Önöknek a 2010-es esztendő történéseit, rövid hírek formájában. Most nézzük az első fél esztendő bűnügyi híreit. Meglehetősen változatosak: halálos közúti baleset, autó leöntése kromofággal, uzsorások verekedése, rendőrverés, felgyújtották a művelődési házat és egy betöréssorozat. Sajnos lesz még bőven! Nos, íme a tények és hamarosan a többi „ esemény „.

 

2010. január

 

Tarolt a halál

 

A szomorú tények:

 

A 4-es főúton január 19-én 16.00 óra körüli időben az Abony–Újszilvás összekötő út csomópontjánál halálos baleset történt. Abony felől haladt egy újszilvási fiatalember, aki három gyermekét vitte haza az iskolából, Abonyból. Egy Szolnok felől érkező Audi típusú személygépkocsival összeütközött és mindkét jármű az útárokba sodródott. A baleset következtében két gyermek a helyszínen életét veszítette, a harmadik és a gépkocsivezető súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

2010. február

 

Már semmi sem szent!

 

Tegnap délután öt óra és éjfél között, az Ipar Korcsmát üzemelt üzemeltető ifjabb Retkes Tamás ezüstszínű gépkocsiját ismeretlen tettes vagy tettesek kromofággal lelocsolták. A gépkocsi tulajdonosa arról számolt be lapunknak, hogy gyakorlatilag az autó minden oldalára jutott a le nem mosható festékből. A rongálás tényét Retkes Tamás csak reggel vette észre.

 

2010.március

 

Uzsorások Abonyban

 

A rendőrség munkatársa lapunknak adott tájékozatójában elmondta, hogy tudnak arról, hogy a közelmúltban roma családok verekedtek össze. Ennek kapcsán egyik fél sem akart feljelentést tenni. Az ügyben ennek ellenére hivatalos eljárás indult. Az abonyi rendőrség munkatársai a rendbontókat jól ismerik. Az atrocitás a Penny Market  parkolójában történt, az ügyet még hétfőn továbbította az Abonyi Rendőrőrs, a Ceglédi Rendőrkapitányság, bűnügyi osztályvezetőjének. Ő dönt az eset további sorsáról, elméletileg bírósági tárgyalás is lesz a későbbiekben.

 

2010. április

 

Rendőrt vertek Abonyban

 

Április 2-án éjjel 21 óra 30 perc környékén az abonyi rendőr járőrök észlelték, hogy a Szelei út és a Szemere út kereszteződésében lévő szelektív hulladékgyűjtőnél több személy zsákokba pakolászik és a közelükben egy piros színű Zsiguli várakozik. Jogsértésre gyanakodván intézkedés alá vonták az alkalmi gyűjtögetőket, akik addigra már több zsák üveg birtokában voltak. A három személy rátámadt az intézkedő rendőrökre és dulakodás tört ki közöttük.

 

A garázda személyek megfékezése közben azok gépkocsija nekigurult az abonyi rendőrök újonnan szolgálatba állított gépkocsijának. A helyszínre érkező másik abonyi rendőrautó sem maradt sértetlenül, ugyanis annak a visszapillantó tükör borítása szakadt le intézkedés során.

 

2010. május

 

Égett a művelődési ház Abonyban

 

Az biztos, hogy a villanyt és a gázt már korábban kikötötték az épületből és villámcsapás nyomai sem voltak láthatók a tetőszerkezeten. Nos, a tűzoltóság hivatalos álláspontja a tűz keletkezésével kapcsolatban még nem publikus, azonban a ceglédi rendőrség helyszínelői a tűzesetnél megjelentek... Nyilván nem véletlenül... A tűzoltók úgy jutottak be az ingatlanra, hogy le kellett vágniuk a bejárati kapu lakatját. Az értesítendő "épületfelelősre" vonatkozó kiírást valaki eltávolította.

 

Az épület bejárati ajtaja résnyire nyitva volt. Mint minden melléképületé... Ismeretlenek minden helyiséget feltörtek, sőt leromboltak. Néhány összekészített nyílászáróra is bukkantunk a volt oktatási épületben. Az abonyi rendőrök nem véletlenül nem voltak kint a helyszínen, sajnos komolyabb elfoglaltságuk adódott...

 

Szerencsére a tűz nem terjedt át a környező ingatlanok területére, mert a tűzoltók gyorsan lokalizálták a tüzet.

 

2010. június

 

Betöréssorozat

 

Lapunk információi szerint az elmúlt napokban négy- öt családi házba is behatoltak az Abonyi Lajos úton és onnan kisebb- nagyobb értékeket vittek el. Van olyan sértett, akinek épülő házának új ajtaját feszítették fel és tették tönkre. Innen gáztűzhelyt vittek el. A sértett nem tett feljelentést a rendőrségen, mert feleslegesnek ítéli meg, tekintettel arra, hogy harminc nap után szerinte úgyis eredmény nélkül lezárják a nyomozást. Több háztól birkákat is elvittek az éjszaka leple alatt.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ez sem semmi!

Xavér -

2010.12.23. 19:28:15

Tiszabőn a temetőben szétverik a síremlékeket, hogy a belőlük kiszedett betonvasat eladják! Cikk:Szóljon.hu
Tyb!

FIGURA7878 -

2010.12.23. 17:40:41

Ez mellett még ráadásul a Nyírfa úton lévő nénikét az idén legalább 5ször pakolták ki,ami hízót ,tyúkot,és egyéb dolgokat tartalmaz az utolsó sertés lopást egy hete akarták elkövetni ami temetéssel zárult sajnos.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok