Mi Abonyunk - Mikuláscsomagokat loptak a betörők az óvodásoktól
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.07. 23:39:18

 

Mikulás reggelre arra érkeztek a Szivárvány Óvodába a dolgozók, gyermekek és szülők, hogy az intézmény egyik csoportszobájának ablakát felfeszítették, valamint két raktárajtót is. A raktárakból nem vittel el semmit, de mintegy tízezer forint értékben a gyerekeknek szánt mikuláscsomagokat igen. Kalászné Vámos Katalin, az intézmény igazgatója lapunknak elmondta, hogy ezt szülők segítségével sikerült pótolniuk, a kicsik nem maradtak ajándékok nélkül. Valószínű, hogy a betörők készpénzt kerestek, de nem találtak. A külső raktárakban csak műanyag játékokat tároltak. A rendőrség helyszínelő munkatársai jártak kint az eset helyszínén, folyik a nyomozás.

 

LŐVE

Közbiztonság:
 19 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
James ...

kandis -

2010.12.09. 09:09:45

bond, valahol igazad van, de azért akadnak értelmes dolgai is a kamionos -nak, csak az szokta kicsit sérteni a szememet (fülemet) ha valaki, nem azt mondja hogy "véleményem szerint...." vagy ennek valami megfelelőjével kezdve, hanem mint valami tényt megállapítva, mert ő valamilyen szakértő. Jó, tény és való a választékos beszéd nagyban függ az iskolázottságtól, de ahogy tárgyilqagos is mondja, vannak értelmes, és kommunikációban szerény önmaguk korlátaival tisztában levő földművelők. Az ilyenekkel ugyanolyan jót lehet beszélgetni mint egy sokdiplomással, viszont az értelmiségiek között is akadnak amolyan taj.(földmívelők).ok, akikkel nemhogy kommunikálni, de még látni sem szeretném.
jamesbond

Zsolti -

2010.12.08. 18:28:39

Inkább valahogy írd körbe h mi a véleményed, ez semmi jóra nem vezet ha ilyet írsz.
érettségi

Tárgyilagos -

2010.12.08. 18:24:31

Az érettségi meg efféle oskolai végzettségek munkakörök ellátásához alkalmasak,az emberi kapcsolatokhoz nem feltétlenül szükségesek és nem is ez a mérce.A parasztnak is van több sztereotípiája,itt gondolom a másodlagos jelentésre utalsz jamesbond.(Ettől még igazad lehet....)
truck

jamesbond -

2010.12.08. 18:11:44

te egy fajtiszta (moderálva!!!) vagy!még érettségid sincs és akkor még te osztod itt az észt!?nevetséges vagy!!!
oké, nem azé ...

kandis -

2010.12.07. 17:33:40

bár ha így nézzük, akkor a kamionos kollegák nem igen röhögnének, főként ha megállítanád őket, és az összes zsebpénzüket oda kellene adniuk neked, mert pl. nem viseltek láthatósági mellényt ;) :D Tudod a rendőrvizsgán még régebben szerepelt az a feladat, hogy "Büntessen meg egy villanyoszlopot. - amire a helyes megoldás az volt hogy - erre a rendőr odament, és kérdezte : Álldogálunk, álldogálunk, bomlasztjuk a rendet?"
Nem nemazé!

Truckman -

2010.12.07. 17:17:14

Mert nincs éreccségim! Hehe! De még lehet! Énnekem a vezetés a hobbim! Viszont!Azért nem leszek, mert: 1. Abból a fizuból, még a tőlünk elnyelt "zsebpénzükkel" is éhen halnék! 2. Rajtam röhögne minden kamionos kolléga! 3. A láthatósági mellényemről folyna a turha mindég, és annak állagát nem szeretem! 4. Énnekem a vezetés a hobbim! Minél rosszabbak a mindenkori útviszonyok, a fel/lerakók, az annál jobban ösztönöz, annál jobban szeretem! Akkor ezt is megbeszéltük.
Truckman?

kandis -

2010.12.07. 11:56:25

Érdekes helyen laksz :) Felénk a rendőrről inkább a bunkó, orra alatt (hülyeségeket) motyogó sztereotípiákat mondják. Mondjuk, még nem láttam egyik változatot sem. Az a baj, ha nekem kellene rendőrnek mennem ahhoz az eszemmel tényleg nincs gond, de testileg alkalmatlan vagyok. Tudod nekem nőtt gerincem, és az ilyen rendőrök általában csak megszívják a berkeken belül. Bár van még egy hely ahol ez a szerv eléggé hátrányos. :D Gondolom neked is csak ezzel lehetett bajod, hogy inkább kamionosnak mentél :D .
Kandis?

Truckman -

2010.12.07. 09:47:26

Ha-ha-ha! Jajaja! Jól megnevettettél! Tudod mifelénk járja egy csúnya megszólás, mikor valaki felhozza a rendőröket! -MIÉRT NEM MÉSZ RENDŐRNEK AKKOR? AZ ESZED MEGVAN HOZZÁ! Te is az vagy mi? Mármint RENDŐR! Csak azok tudnak ilyen nyelvesen fogalmazni. :P
A kamionosok ...

kandis -

2010.12.07. 09:11:02

tudhatják csak az igazat. Miért nem ők a rend őrei? Lehet hogy még oda sem vették fel őket?! :) Természetesen az ilyen jellegű bűnöket az esetek nagyobb számában egy bizonyos csoport -hoz társítjuk magyarországon. Nagy valószínűséggel rájuk is gyanakszunk, de nem mi vagyunk a hatóság. Az ő dolguk eldönteni ki volt. Az hogy ezt milyen intenzitással teszik az az ő hibájuk/erényük lehet, de hogy milyen büntetést kapnak az elkövetők, az már a kormány feladata. Sajnos azokban a berkekben, ahol az ilyen bűntettek előfordulnak, a börtön/fogda amolyan kitüntetés féle. Aki már megjárta a sittet attól félnek, bár lehet hogy benn éppen kislányok voltak. :) Bár mondjuk amíg a börtöneink mintegy velnessz szállók működnek, az otthonaikhoz képest, addig ne csodálkozzunk.
Tucki.

Zsolti -

2010.12.07. 08:00:40

Én moderáltalak, nem a LŐVE.
LŐVE?

Truckman -

2010.12.07. 07:57:39

Félsz az új MÉDIA TÖRVÉNYTŐL? Ha igen, elérték a céljaikat ott fent, veled is! Kár! A baj az, attól, hogy moderálod az *igazságot*, még nagyon is LÉTEZIK! ...kár érted! Érted is! Sokakkal egyetemben. :(
Embernek?

Truckman -

2010.12.07. 06:43:43

Dedurrrva! "Embernek!!!" Én, már rég nem nézem HUMANOIDNEK azokat. Vissza vettem magamból! De csak Zsótika kevéjért, mert megért a csetfalon rá! Remélem így már tetszik! Attól, hogy még más nem meri kimondani a frankót, mit gondol, stb. még attól úgy érez! Csak az ilyen emberek, kik nem merik kimondani mit éreznek,nem cselekednek, csak fojtogatják magukban, azok GYENGÉK-GYÁVÁK! Ennek az országnak 70%-a az!
A Rohadt.......

doki7238 -

2010.12.07. 06:34:45

Mocskos fajtáját az ilyen embernek!!! Ez már nagyon durva!!!!
Ejnye, ejnye

Nagyfehér -

2010.12.07. 05:40:37

Már megint az előítélet......
Magyarországon NINCS *moderálva*BŰNÖZÉS!

Truckman -

2010.12.07. 05:31:18

Nincs hát!
rohadt *moderálva*

torpe -

2010.12.07. 01:23:00

nem akarom megbantani a mocskos *moderálva* tolvaj bandajat , de egy gyerektol lopni azert ez mar sok .Szaradjon le a keze , nem is, inkabb keruljon bortonbe es ott legyen egy utso csicska , akit mindenki csak rugdos, es szexualisan molesztal, verjek ki a fogat es benitsak le ,
Tavaly

Xavér -

2010.12.06. 18:42:53

Ez időtájt X óvoda páncélszekrényéből lopták el a gyerekek karácsonyi ajándékára kapott pénzt. Időközben itt a riasztórendszer kiépítése megtörtént. Azóta "ezt Ők is tudják" és kerülik ezt a helyet.
Sziszkó

III.István -

2010.12.06. 18:19:13

Lehet hogy egyszer téged is ellopnak,főleg ha egyedül vagy...(és tele vagy pénzzel)
Igazi BAROM,

Sziszkó -

2010.12.06. 18:11:05

lehetett az elkövető, vagy elkövetők!!!!! Mit gondolt az idiótája, hogy tele van az ovi pénzel? Ej ej!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok