Mi Abonyunk - Cserbenhagyásos gázolót keresünk!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

kriszta - 2010.11.24. 17:36:00

Keresem azt, aki hétfő reggel látott valamit a Magyar Feri előtti gázolásról

Kislányomat hétfő reggel elgázolta a Magyar Feri boltja előtt egy fekete Opel.  Kérem, aki látott valamit az segítsen, mert szeretném tudni hogy ki volt, mert szépen otthagyta a gázoló, segítség nyújtásban sem részesitete   tel 0620-617-9889   kösszönöm

Közbiztonság:
Blogok   
Baleset   
 14 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
lényeg

Rozália -

2010.11.28. 18:11:53

nem teljesen a lényeget ragadtátok ki a sztoribol ,ez nem a Veronikárol szólt.Valószínűleg a többség ezt tette volna. Sziszkónak pedig annyit hogy ez nem egészen egy elkoborolt kutyárol szól,itt egy elgázolt gyerek és egy rágalmazásos rendőrségi ügyről van szó.
Nem én írtam

veroniq -

2010.11.28. 10:57:56

Tényleg nem tisztem magánnyomozni az ügyben, a rendőrség feladata ennek a kivizsgálása. Nos, az írást saját kezűleg Kriszta nevű olvasónk küldte be blogbejegyzésként. Erről ennyit. Üdv: LŐVE
Az utánna járásról!

Sziszkó -

2010.11.28. 10:46:07

Kedves Rozália! Abszolút igazad van, amikor azt mondod, hogy felbosszant ha egy gyereket bántanak. Én is és szerintem sokan mások is így vannak ezzel! Azonban engem fel tud piszkálni még néhány dolog. Veronika sem nem rendőr, sem nem magánzó nyomozó. Ő egy honlap szerkesztője, és azt is mondhatjuk újságíró. Nem tiszte minden hozzá beküldött anyagnak a valóságtartalmát vizsgálni. Egy anya kéréssel fordult hozzá, gondolom én, hogy tegye fel a honlapra az általa írt közleményt. Megtette. Ő és a honlap ennyit tudott tenni. Mint ahogyan annak sem jár utána, már bocsánat a hasonlatért, hogy ha valakinek elvész a kutyusa, és megkéri a Verát vagy Tybet,hogy fényképpel vagy anélkül de felhívással fordulna az olvasókhoz. Hidd el jó szándékkal meg írják, és felteszik. A fent említett személyek, hidd el nem fognak oda menni a szomszédokat, vagy az állatorvost faggatni, hogy tényleg övéké e kutya, vagy hogy tényleg beteg volt e. Ezt ugye megérted? Most is azt tudom mondani amit mindig, az életben soha semmi sem fehér vagy fekete, az éremnek mindig két oldala van.
igaz

Rozália -

2010.11.27. 21:48:09

teljesen igazad van Tárgyilagos!Azt kihagytam a hozzászólásból hogy ez megtörtént.Rendőrségre került az ügy!De sajnos csak későn,csak az anya beírása után.
Annyiban téves

Steve968 -

2010.11.27. 21:40:13

hogy mindenképpen ki kellett volna hívni a rendőröket. Másrészt ne adj isten egy belső sérülést nem lehet észrevenni, így célszerű a mentőket is kihívni. Annyiban mindenképpen hibát követtek el, hogy ezeket nem ejtették meg. A KRESZ-ben egyébként is benne van, hogy személyi sérülés esetén minden esetben értesíteni kell a rendőrséget. Üdv.: Steve968
minden esetre

Tárgyilagos -

2010.11.27. 21:39:35

Minden esetre megvan a törvény és a szabály.Bármi történik azt tudni kell hogy sérülés történt-e vagy sem.Ha nem történt akkor megegyezés után lehet tovább menni.Ha sérült van akkor minimum egy rendőrt elő kell venni,és az dönt hogy mi legyen tovább.Ha ez így lett volna akkor nem volna utózöngés,késői erőlködés.
utánnajárás

Rozália -

2010.11.27. 20:40:50

Nemtudom ki hogy van vele de engem egy ilyen hír eléggé fel tud bosszantani,amikor gyerekeket bántanak.Ebből is kiindulva kicsit utánnajártam az ügynek.Hozzáteszem nem kellett sokat nyomoznom.Tanácsolnám is kedves Veronikának hogy igazán vehetne erről példát,hiszen ez nem teljesen igy volt mint ahogy ez eddig fel volt tüntetve.Talán többen is észrevették hogy sántít pár dolog ebben a dologban.Az elsö ami feltűnt hogy hogyan adhatott ki valaki ilyen részletes személyleírást azokrol az emberekről akik "cserbenhagyták" a kislányt.Ugyanis ha engem elütne valaki éstovábbhajtana nembiztos hogy látnák akármilyen anyajegyet az arcán.Tehát a sztori igazábol:A szóbanforgó opel teljesen szabályosan közlekedett az utcán.5 kislány mentek az ut mellett biciklivel,nem teljesen szabályosan.Ezt látva a soffőr lassítani kezdett.Mire az 5 kislánybol 4 átszaladt az uton a biciklit tolva,az 5.(az "elgázolt")kislány pedig nem tudta hogy menjen-e.Mire az auto odaért akkor jutott eszébe a kislánynak hogy átszalad.Soffőr fékezett.A biciklinek a hátso kerekét lökte meg az auto orra.Elborult a kislány a biciklivel.A soffőr és a szóban forgó hölgy kiszállt az autóból és odarohant a kislányhoz hogy mi történt vele.Felsegitették és megkérdezték mi történt,felajánlották hogy orvoshoz viszik.akislány azt mondta hogy csak a térde meg a csukloja horzsolodott fel.Mire egy másik auto megállt kiszállt belőle egy szemüveges hölgy és mondta hogy ismeri a kislányt és felhivja az anyukáját hogy jöjjön el érte.A hölgy elég hangosan beszélt így elég sokan hallották az ottlakók közül.Azt mondta a hölgy hogy az anyuka üzeni hogy most erre ő nem ér rá,mert két kisgyerekre kell vigyáznia.Így a hölgy is elhajtottt.A kislányok eltekertek és az auto is lassan követte őket egy darabig hogy minden rendben van-e.A telefonos lebukásrol meg annyit,hogy ha valaki direkt hagyta ott a kislányt az nem hivja fel utánna szülőket.És egy hétfői gázolás után nem szerdán jelentek fel valakit meg nem akkor jut eszembe orvoshoz vinni a gyereket.Vagy akkor sem ért rá ilyenekkel foglalkozni az anya? Na azt hiszem hogy én befejeztem ezzel.Azt pedig komolyan mondtam a szerkesztőknek hogy mielött egy ilyen hírt közölnek jo volna utánnajárni .
Igényled?

Zsolti -

2010.11.25. 17:53:45

Igényled a helyesírás javító szolgáltatásunkat? Üdv.
kőszőnőm

kriszta -

2010.11.25. 17:48:05

köszönöm szépen azoknak akik probáltak segiteni és akik megérteték a gondomat .de hála az istenek kiderült a gázolo neve cime telefonszáma .saját magát buktata le mert felhivot és hála istenek ki irta a telefonom a számukat és onét megtutuk a cimet és nevet .remélem megkapják büntetésüket.. mégetszer kőszőnöm mindenkinek aki probált segiteni
hmmm

Keta -

2010.11.24. 23:34:24

előbb utobb úgyis felbukkan és meg lesz a bűnös.Majd figyelek az úton hátha előbukkan és lecsap rá akinek kell:)Kislánynak jobbulást
Süllő

Truckman -

2010.11.24. 18:58:48

Mit értesz büdösön? Ez nagyon is hófehér, sztori, és család! Ha érted te Hal! Ismerem a történetet. Már jó párszor meg is jegyeztem itt-ott, de senki nem reagált! Gyógyulást! ...és mielőbbi előtalálást, amit a gázolót illeti.
Ez nem vicces...

Süllő -

2010.11.24. 18:36:51

Ilyen témában nem szeretem a viccet... De Kriszta a "cserbehagyásos gázolot keresünk" 2 és fél soros hozzászólásában szerény számítás szerinti 18 helyesírási hiba nekem büdös... Vagy direkt?
cserbehagyásos gázolot keresünk

kriszta -

2010.11.24. 17:19:56

kislány édesanya vagyok és sajnos nem sok mindent tudunk szeméjek leirása 40 es hőlgy vőrős rővid haju ,szemüveges,arcán egy anya jegy vagy szemőlcs van testalkata molet.az ur akki vele volt molet testalkatu öszös feje tetején kopasz .
:S

Keta -

2010.11.24. 11:44:47

Kicsit több infót lehet kérni rolla h mégis milyen fekete Opel volt?Mert van Kadett,Corsa,Astra...csapott hátuljú vagy lépcsős hátú...vagy esetleg vmi rendszám részlet.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok