Mi Abonyunk - Pornó a sulinál
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.20. 17:39:13

Az előző közmeghallgatáson egy nyugdíjas pedagógus felállt és elmondta, hogy közérdekű bejelentést szeretne tenni. Hozzászólásában nemtetszésének adott hangot, mely szerint tűrhetetlen állapot, hogy a Somogyi iskola szomszédságában, az újságos pavilonban szexújságokat árusítanak. A törvény megfelelő passzusát és a jogszabály számát is bemondta a felszólaló.

 

„ … A kormányrendelet szerint nevelési és oktatási intézmény 200 méteres körzetében nem lehet szexuális terméket árusítani. Ezek az újságok lassan pornó jelleget is öltenek! Letakarva, pult alatt kellene ezeket tartani, nem pedig a kirakatba kitenni, hiszen ezeket közszemlére kitenni tilos! „- mondta a nyugdíjas pedagógus.

 

LŐVE

Közélet:
Pornó   
 3 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ezt nem írtam le, igaz....

Truckman -

2010.11.21. 18:21:03

...nyilvánvaló, ahogyan ezt kifejtette Figura is, az egyéb hozzájutási lehetőségekhez, a pornó tartalmakhoz! Ezen fajta "tanárok" még a múltban élnek. Fél éve, 1 asztali PC "javítására" hívtak házhoz. A számítógépet, az apja vette a 8 éves kisfiának, hogy játsszon vele lövöldözős játékokat, meg NETezzen. A gép, egy elég szép tróját nyelt be. Miközben kotortam a gépben a dolgokat, a cookie fájlokban leltem jópárezer KByte-nyi pornóképet, URL-t. Kérdi a haver tőlem: -NA MEGVAN MITŐL LEHETETT VÍRUSOS? -Van itt minden. Te használtad a gépet, mióta megvetted? ...kérdeztem. -NEM, A FIAM CSAK. NEKI VETTEM, Ő JÁTSZIK RAJTA. Közben kiment, kávéjért! Odajön a kisfia, és ennyit mondott odabújva, suttogva, miközben meghúzta a polóm: -LÉCCI NE MOND MEG APUNAK, MERT MEGVER! Nyehehe! A kisember pornózik a NET lehetőségével. Egy harmadik osztályt járó csöppség?! xD Bejött az apja, s megnyugtattam, a gép tiszta. + hogy feltelepítettem neki egy "MS szülői felügyelet progit", hogy a gyerek ne járjon lövöldözős gyilkolós oldalakon. :D Persze nem árultam be a gyereket a havernak. Sőt! Oda adtam neki, a kódot is, mivel elérhetővé tudja tenni az oldalakat! Hehehe! Nagyon túlfejlettek a maiak.:s ILYENEK EZEK AZ IFJÚ TITÁNOK! Semmit sem tudtok róluk ti szülők, mit is csinálnak valójában! :P
A mai

FIGURA7878 -

2010.11.21. 16:36:52

tizenéves gyerekek nem olvassák hanem a maguk módján csinálják.Szerintem ők ilyen újságot nem vesznek mert a neten ingyen filmeket tudnak nézni.Azért lehetne egy felmérést készíteni kik vesznek,olvasnak drága pénzért pornó magazint.Lehet,hogy pont a tanárnő korosztálya?:)
Szégyenlős tanááárnéééni!

Truckman -

2010.11.20. 17:57:04

Az volna a javaslatom a tanárnéninek, hogy ahelyett, hogy "lefolytaná" a szexet, mi a valóságban szerintem egy természetes dolog, mondhatnám a sex, az berotika a mindennapok része, inkább oktassa ki a fiatalokat! Mit, és hogy kell! Azzal, hogy pad alá tetteti az efféle újságokat, a dolog még nagyon is létezik! És mivel a mai generáció olyan eszes, vagy inkább tudatlan, hogy azt hiszik a szex, az erotika azon fán terem, mit mi ezen "megalázó" szexmagazinok bemutatnak, és azt követik! Aztán ebből a szexmagazinok által nyújtott tudásból, hogy így fogalmazzak, hamar kiderül, hogy nem jó az úgy, mit ott mutogat a bácsi a kukijával, a néni meg a nunijával. 100 mondatomnak is egy lesz a vége... TANÍTSA A FIATALOKAT A NEMI ÉLETRE! NEM PEDIG PRŰDEN "LÁZADNI" A SEX ELLEN! Mert tudja, mit én anno biosz órán elmutogatott nekünk a tanárnő 7.-ben, petefészek, megherék, emlők, stb., az már a mai fiatalságnak avas!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok