Mi Abonyunk - Beindult az MSZP
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.17. 13:52:26

 

Az alábbi hírt az MSZP sajtósai juttatták el szerkesztőségünk címére:

 

Az elmúlt hetek megmutatták, hogy a Fidesz-kormány elindult a diktatúra felé vezető úton. Megpróbálnak a magyar jogállamból és demokráciából mindent kiiktatni, megszüntetni, ellehetetleníteni, ami hatalmukat korlátozhatná. A Fidesz-kormány jogszerűséget, tisztességet, emberi méltóságot sárba tipró politikája ellen minden magyar demokratának közös felelőssége és kötelessége tiltakozni.

 

 

A politikai diktatúrát megalapozó lépések elleni tiltakozásul a Magyar Szocialista Párt politikai demonstrációt, nagygyűlést szervez. Az MSZP Pest megyei Területi Szövetsége támogatja a rendezvényt.

 

A rendezvény elnevezése: BAJBAN VAN MAGYARORSZÁG - ITT A HELYED!

 

A rendezvény időpontja: 2010. november 27. (szombat), 11 óra

 

A rendezvény helyszíne: Budapest, Papp László Sportaréna (XIV. ker. Stefánia út 2.)

 

A rendezvény mindenki számára nyitott, aki veszélyesnek és elfogadhatatlannak tartja a Fidesz-kormány felelőtlen, jogszerűtlen, antidemokratikus intézkedéseit.

 

Tiltakozzunk együtt a nemzetrontó politika ellen!

 

Senkire és semmire nincsenek tekintettel:

- Jogszerűtlen, alkotmányellenes, visszamenőleges hatályú törvényekkel tartják félelemben és jogbizonytalanságban az embereket, vállalatokat, intézményeket

- Az ország középtávú jövőjét, a munkavállalók jövőbeli egzisztenciáját sodorják veszélybe rövid távú politikai érdekeik miatt

- Gátlástalanul építik és erősítik saját oligarchiáikat

- Uralmuk alá hajtják a közszolgálati és kereskedelmi médiát

- A független ellenőrző testületeket pártkatonáikkal töltik fel

- Az emberek erkölcsi, világnézeti, értékválasztó szabadságát korlátozva saját arcukra kívánják szabni az egész országot.

 

Reményeim szerint a rendezvény a kormányintézkedések elleni tiltakozás mellett a magyar demokrácia politikai ébredésének napja is lesz, amelyre még évek múlva is emlékezni fogunk.

 

A rendezvény sikeréhez kérem a demokráciát szerető, a demokráciát féltő Pest megyei polgárok jelenlétét, segítségét és támogatását. A demonstráció vállalás és üzenet is egyben.

Mutassuk meg, hogy a Fidesz által épített diktatúrának van alternatívája!

 

Számítunk Önre és Ön is számíthat ránk.

 

Kovács Barnabás

elnök

 

P.S.: Részletes információ, tájékoztatás az MSZP Pest megyei Területi Szövetségének megyei irodáján (tel: 06-1-210-0074; e-mail: pest@mszp.hu)

Politika:
   
 11 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Kedves S.Pataki...

Süllő -

2010.11.19. 18:07:52

Mivel kategorikusan kijelentette korábban, Önt ne tegezze senki (bár itt kissé nevetségesen hat...) így a "hová tartunk?" cikkét ha megengedi tisztelettel magázva ugyan, de mindössze egy "tudálékos zagyvaléknak" tudom értelmezni. Nyilván vannak nálam ebben és más téren sokkal okosabbak, akiknek véleményét szívesen látnám felhomályosodásom érdekében. Üdv Süllő
Hová tartunk?

S.pataki -

2010.11.19. 16:21:34

Az MSZP ?nek nehéz szembesülni azzal a ténnyel, hogy csúfos vereséget szenvedett a 2010. évi Parlamenti választás során. Vezető szerepét elvesztette, csak az ellenzéki szerep jut néki osztályrészül, annak minden hátrányával. Ebben a cipőben már, más is járt. ?Cak az a poén, hogy a mostani kórmány tagjai is ugyanezen az emlőn nevelkedett csak Ők időben kapcsoltak, hogy mint ellenzék hogyan tudnak ebből tőkét (ha nem is a Marxista tőkét) kovácsolni.? A társadalmi mozgás, minden államformára jellemző, úgy a monarchikus-királyság császárság-, mint köztársaságokra. Ennél fogva, nem lehet kizárni az adott államformák társadalmának egyikébe sem a másképp gondolkodást, a meggyőződés változását. Kategorikus kijelentéseknek nincs létjogosultsága, a jövőbe látoknak meg egyáltalán nincs. Az államformák sorában az államok többségében alkotmányos, működésük, demokratikusak. A diktatúrákra ez nem érvényes. ?haladunk nem az "Alkotmányos Monarhia" hanem a "Diktatúrikus Monarhia" felé.? Magyarország Államformája: KÖZTÁRSASÁG. Úgy nevezzük, hogy Magyar Köztársaság. Alkotmányos Működése, demokratikus alapelveken nyugszik. Államformát változtatni, csak puccsal volna lehetséges, aminek sem belpolitikai, sem külpolitikai feltételei, hosszútávra nem adottak. Átírni pediglen, nem esztétikus a logika híján.
Lassan eljön az idő

Steve968 -

2010.11.18. 10:19:10

mikor a Fideszesek is nehezen tudják majd magyarázni a történéseket. Még Navrasics is eltűnt néhány napra az Alkotmánybíróság körül zajló események alatt. Nehéz is tiszta lelkiismerettel nyilatkozni. Csaó-csaó: Steve968
Teljesen

FIGURA7878 -

2010.11.18. 09:16:56

mindegy ki van hatalmon mert mindegyik a saját zsebébe tömi tömte a pénzt,valamint mindig a kisemberrel fizetették meg az általuk elkúrt dolgokat.
Hát mit mondjak?

ketila -

2010.11.18. 09:13:37

Előre bocsájtom nem akarom védeni az MSZP, sok mindent elszúrtak, sok mindent a "magukévá tettek". Váltani kellett, de ma Magyarországon nincs egy olyan meghatározó politikai elit kik minden elkötelezettség nélkül csak az ország érdekeit tartanák szem előtt. Az úgynevezett JOBBIK-ban is belső viszály van a hatalomért. Ők sem különbek a többinél. A FIDESZ visszaél a meszerzett 20-30 %-nyi szavazattal (figyelembe véve a választásokon résztvettek arányát és az ezen belül elért eredményt) mellyel sajnos a mai választási cirkusz alapján a parlamentben 2/3-os többségre tett szert. Vannak kik fogalomzarba vannak, fogalmuk sincs mi mit jelent. "A Marxizmus-Leninizmus téziseire alapozva született meg a Dialektikus Materializmus, - szocialista filozófia- Dialektikus Materializmus emlőjén nevelkedő" Ez Jó! Cak az a poén, hogy a mostani kórmány tagjai is ugyanezen az emlőn nevelkedett csak Ők időben kapcsoltak, hogy mint ellenzék hogyan tudnak ebből tőkét (ha nem is a Marxista tőkét) kovácsolni. Sajnos haladunk nem az "Alkotmányos Monarhia" hanem a "Diktatúrikus Monarhia" felé. Ne legyen igazam de sajnos a tények ezt lászik igazolni. Remélem, hogy rövidesen észhez tér egy pár FIDESZES honatya és meg tudja akadályozni, hogy ez bekövetkezzen.
Hát ...

Steve968 -

2010.11.18. 00:02:56

... a Fidesz sem azt csinálja, amit igért. 10%-os járulékcsökkentés helyett 0,5%-os növelés. Például. Csaó-csaó: Steve968
Az MSZP arénázik.

S.pataki -

2010.11.17. 23:38:15

Kezdem azzal, hogy Engem mint, olvasót ne tegezzenek le, nem őriztünk együtt disznót, vagy akármit. Én a demokráciát nem féltem, és nem félti az a 3 326 524 szavazó sem, akik a FIDESZ- KDNP ? szövetségre adta le a voksát. FIDESZ- KDNP ? szövetség azzal lett megbízva, hogy az Önök által- nyolc év- tönkre tett Országunkat tegye rendbe, többek között gazdaságilag, erkölcsileg. A felhívás alapján nem csodálni való, hogy az MSZP-nek savanyú a szőlő. A Marxizmus-Leninizmus téziseire alapozva született meg a Dialektikus Materializmus, - szocialista filozófia- Dialektikus Materializmus emlőjén nevelkedő, majd felnőtté váló sajátos, vezető szerepet játszó társadalmuk számára, létszükségleté vált a tanok igazolása, megvédése. A dialektika a dialógus a érvelésrendszer, e-hármas, eszközként szolgálta/szolgálja a mindenkori verbális meg győzést. Ennek a hármasnak a segítségével professzionálisan folytatnak kommunikációt céljaik érdekében, akár dícsöitöt, akár lejárató, akár félrevezető hadjáratott. Bizonyítottak is nem egyszer, mint most is a felhívásukkal. El kell sajátítaniuk, hogy vádlottból,hogy lesz győztes, győztesből ,hogy lesz vádlott, továbbá hogy kell felelőséget áthárítani a vétlenre az ártatlant megjátszani. Csak nem mindég, jön be. Pl.: Amit igértek, bejelentettek annak mindég az ellenkezőjét kellet érteni. Pl.: Szociáldemokrata pártnak titulálják magukat, kisült, hogy népnyúzók. Pl.: A felhívásban kimerik ejteni a Nemzet és Polgár szavakat. Pl.: Ön is számíthat ránk, ugyan miben? Retorikájuk az MKP-MDP-MSZMP elődeiktől jussolt szótára épül, amit készen kapott az MSZP, amiből unalmas ismert fogalmakat ismételgetnek, nyakra-főre, meg tévesztöleg, eredménytelenül.
Érdekes!

tomsojer -

2010.11.17. 21:55:38

1. MSZP hiteltelen, bagoly mondja... 2. A jobbiknak kellene ízekre szedni a fideszt, de úgy látszik nem mar a saját húsába, amíg melegíti amibe beleült nem akar kiszállni!
:)

Flowers -

2010.11.17. 19:52:14

Amikor az MSZP re számítottunk ,akkor sem kaptunk semmit , jó lenne le lépnének végre ,vagy kevés a gázsijuk ? le vitték az országot a béka alá ,hogy nem szégyellik magukat? még mit akarnak???
Induljon

Nagyfehér -

2010.11.17. 16:26:54

Menjenek a p......!
8 év

Steve968 -

2010.11.17. 15:44:23

Volt 8 évük arra, hogy jól csinálják, azért kaptak a Fidesz és a KDNP olyan sok szvazatot, mert ők elqrták. Tetszettek volna jobban csinálni és akkor nem itt járnánk. 100 év múlva majd az lesz a történelemkönyvekben, hogy a Fidesz ámokfutásának az előzménye az MSzP kiábrándító kormányzása. Csaó-csaó: Steve968

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok