Mi Abonyunk - TESCO-s élményeim
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

miabonyunk - 2010.01.14. 23:20:48

TESCO-s élményeim

 

Koldus, ahogyan megszokhattuk már… Kéreget a parkolóban. Kajára kéne neki. Tescos sapiban van… Bizonyára ő lehet a reklámember. Aki itt dolgozik, így jár, gondolom magamban. Párom felajánlja kefírjét, hátha tényleg éhes. Nem kéri… „ Kefirt egy alkoholistának?” Mondja elszörnyülködve. „ Igen, én az vagyok! „ A hajléktalan csöves cigit kunyiz tőlünk, kap egy szálat. Ekkor veszem észre, hogy nincs egyedül. Én nem láthattam az autó takarásában a kutyust. Gyönyörű jószág, ébenfeketén csillog a szőre, jól táplált, jó ápolt. „ Már három éve vagyunk együtt, ő vigyáz rám. „- mondja a gazdi. Pózolnak a fényképezőgépnek. Meghatódunk, de nem annyira, hogy pénzt is adjunk neki, mert ismét kér. Ez a mai magyar vérkomoly valóság. Budapesten történt.

 


                                               Kilopják a százasokat!

 

Először azt hittem, hogy rossz üzletet csináltam. Nem volt százasunk és nagyfiammal elkértük a  kocsit egy marék apróért mástól. Aztán mikor kijöttünk a multiból, gyermekem vigyorogva mondta, hogy marha jó bizniszt csináltam, mert nem volt benne a pénz. Pár hét telt el, megint elvetődtünk a CEGLÉDI ( ! ) Tescoba. Párom a kocsi visszatételekor vette észre, hogy nincs benne a pénz. „ Megesküdnék rá, hogy tettem bele… „- mondta. De az érmének hűlt helye volt. Valószínű, hogy százaslopásra szakosodott elemek mászkálnak az áruházban és egy pillanat alatt kilopják az aprót az őrizetlenül hagyott kocsikból. Csak azt nem értem, hogy a biztonsági személyzet és az ezer kamera ezt hogy nem veszi észre???? Vigyázzanak százasaikra a ceglédi Tescoban!

 

Elkaptak és bevittek a motozó-szobába

 

TESCO biztonságos…..

 

A minap gyanútlanul felkerestem az egyik városka TESCO áruházát. Vidáman beszélgetve mentünk gyermekeimmel a bejárat felé. Örömünk hamarosan rémületbe csapott át, mivel az áruvédelmi kapu riasztója éles sivítozásba és vad villódzásba kezdett, amikor belépni készültem rajta. Nem mentem tovább, igaz nem is tudtam volna, mert az áruház biztonsági őre korát és testalkatát meghazudtoló módon rakétaként száguldott felém. Na, nem is Te lennél az anya…. Kuncogtak a gyerekek, de közben ők is riadtan néztek szerte- szét. Nos, nem tepert le az őr, hanem azt mondta, hogy álljak meg és szépen várjam meg, míg elmegy a kulcsért, mert bizony be kell mennünk a „ motozó- szobába „. Kővé dermedten álltam ott és vártam a sorsom. Könyörgöm, csak be szerettem volna jutni. Elképzelni sem tudtam, hogy mi lehet a táskámban, ami vijjogásra gerjesztette a varázskaput. Viszont vagy százan elég gyanús pillantásokkal követték elfogásomat…. Majd elsüllyedtem szégyenemben.

 

A biztonsági őr közölte velem, hogy kép és hangfelvétel készül a történtekről. Megadóan bólintottam. Felszólított a rend bátor őre, hogy öntsem ki a táskám teljes tartalmát. Nos, az én ridikülöm is megér egy misét, épp, hogy döglött állatok nincsenek benne. A női táskák rejtelmei úgy gondolom mindenki előtt ismertek. Szóval valami halk és halovány káromkodás félét elengedtem, majd jobb híján engedelmesen kiszórtam a két kis zseb teljes tartalmát….. Kozmetikumok, tampon, „ pézsé „, némi apró…. Ilyenek tárultak az őr szeme elé. Aztán leesett a tantusz. Vidáman nyúltam bele a táskába és előkaptam az előző napon egy elektronikus áruházban vásárolt memóriakártyát, mely még gyári csomagolásban figyelt. A fémdetektor, mellyel a biztonsági személyzet pásztázott mindent, egyértelműen kimutatta, hogy ő a bűnös. Megkérdezték tőlem, hogy hol és mikor vettem, majd miután elmeséltem, az úr telefonált egyet és megmondta valakinek, hogy mi okozta a riasztást. Nem kértek tőlem semmiféle személyes adatot, közölték velem, hogy nem fontos megvárni a jegyzőkönyvet, holott ha jól rémlik, azt mondta az úr „ elfogásomkor „, hogy bizony jegyzőkönyv készül! Szinte sokkos állapotban hagytam el a kis szobát és mentem gyerekeimhez a „ szabadba „. Pár percnek el kellett telnie, mire képes voltam a vásárlásra koncentrálni. Az autóban üldögélő páromat telefonon értesítettem a törtékről. Nála, azonban elszakadt a cérna….

 

LŐVE

 

A fenti tárgykörben panaszlevelet küldtük a Tesco-nak, de választ nem kaptunk, másfél hónapja….

 

 

 

Citrom-díj:
   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok