Mi Abonyunk - Te szedd!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.05.14. 15:10

Folytatódik Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciója- A belterületek megtisztítását tűzte ki célul idén a TeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért mozgalom. Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség.

A szervezők ebben az évben is várják a vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek, egyéni önkéntesek jelentkezését. Regisztrálni május 30-ig lehet a www.teszedd.hu honlapon. Az esemény kiemelt kommunikációs főtámogatója az MTVA Zrt.

Az országos hulladékgyűjtési akció célja, hogy széles összefogással a lehető legtöbb hulladéktól tisztítsuk meg az országot – mondta el a vidékfejlesztési miniszter a projektnyitó sajtótájékoztatón. Fazekas Sándor hangsúlyozta: Mindig is büszkék lehettünk történelmünkre és arra, hogy tiszta nép és ország vagyunk, a jövőben is ezt a karaktert kell erősítenünk. Éppen ezért mindazok jelentkezését várjuk, akik szeretnének tenni azért, hogy környezetük tisztább, rendezettebb legyen.

A közmédia majdnem húsz évvel ezelőtt már vállalkozott arra, hogy országos köztisztasági akciót indít – emlékeztetett rá a TeSzedd! kiemelt kommunikációs főtámogatói feladatait ellátó MTVA Zrt. vezérigazgató-helyettese. Gazsó L. Ferenc kijelentette: a klasszikus közmédia feladata, hogy nyomon kövesse ezt az eseményt, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az emberek tisztává varázsolják szűkebb környezetüket. A közszolgálati média 4 televízió- és 2 rádiócsatornája már a kedd esti híradóval kezdődően országszerte beszámol a TeSzedd! eseményeiről, és június 2-án este 90 perces összefoglalót ad az egész napos programról.

A kormányzás egyik legsikeresebb akciójának, „márkanevének” nevezte a TeSzedd! mozgalmat Rétvári Bence. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára úgy fogalmazott: az a 160 ezer ember, aki a tavalyi akcióban részt vett, megmutatta, hogy van értelme a közös cselekvésnek. Az államtitkár arra is felhívta a figyelmet, hogy az emberek hajlandók áldozni a szabadidejükből környezetük igényesebbé, szebbé tételére. Rétvári Bence emlékeztetett arra, hogy tavaly a 160 ezer önkéntes 1000 helyszínen több ezer tonna hulladékot gyűjtött össze. Az akcióba 165 vállalat, 403 civil szervezet, 551 közintézmény kapcsolódott be.

 

Folytatás ITT

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok