Mi Abonyunk - Több, mint szépség
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7596, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.02.22. 11:25

Ez a szlogenje a High Care Center szépségstúdiónak. Ott jártunk, fotósunkkal, Polyák Attilával és elképedtünk, volt, hogy a próbababa én magam voltam. Mintha valamilyen másik dimenzióba cseppentünk volna bele. Meglehetősen szkeptikus vagyok ugyanis azokkal szemben, akik gyors szépülést, fogyást ígérnek a szolgáltatásokat igénybe vevőknek. Rengeteg a hiszékeny paciens is, aki mindent megtesz, illetve mindent megfizet annak érdekében, hogy mozgás nélkül, a táplálkozás megváltoztatása nélkül szebb, csinosabb, fittebb legyen. A kor és az életmód nem múlik el nyomtalanul az idővel. Ezt mi, hölgyek mindannyian tudjuk. Viszont itt engem itt meggyőztek, nem csoda, csak csúcstechnológia, ahol a szépülni vágyó hölgyeknek, ne adj isten Uraknak is tenniük kell azért egy picit, hogy hatékonyan látványos változás álljon be, ami a testet illeti.

Nagyításhoz katt a képekre!

 

 

A szép testben pedig boldog lélek lakozik. Én ezt vallom. Aki el tudja önmagát fogadni, egészen más életet lesz majd képes élni a mindennapokban. Hogy mennyit kell tennie mindezért annak, aki a High Care Center szolgáltatásait igénybe veszi? „ Mi adjuk, illetve a gépeink a 70 %-ot, a vendégnek 30 %-ot kell csupán teljesítenie. „- mondja a szalon vezetője, tulajdonosa Polgár Erika, aki maga is szakmabeli, hiszen kozmetikus. Mosolyog és látszik, hogy szereti munkáját és főként hisz abban, amit tesz. Elvileg nem csodát, de mégis azt, hiszen teljes átváltozás az, ami velük, náluk elérhető.

A High Care Center egy franchise rendszerben működő vállalkozás, a világ 10 országában vannak jelen. Szolnokon van hozzánk a legközelebb ilyen üzlet, illetve szépségstúdió. „ Fogyasztani nagyon sokan tudnak, de narancsbőrt ennyire hatékonyan kezelni, azt hiszem senki sem. Igen, léteznek „ sarlatánok „, ahogyan kérdezted, sok negatív tapasztalatunk is van sajnos olyan vendégektől, akik máshol nem azt kapták, amit ígértek nekik. Nem elég ugyanis, ha a zsírsejteket lebontjuk, annak ki is kell jutnia a nyirokrendszeren keresztül a szervezetből. Ha ez nem történik meg, akkor a zsírsejtek máshová vándorolnak…. Ehhez azonban speciális gépekre is szükség van. Mi valóban kijuttatjuk a szervezetből a lebontott zsírt. Jön a tavasz. Jönnek a merészebb ruhák. Sokan úgy érzik, hogy ideje megszabadulniuk a feleslegtől. Hamarosan nálunk is beindul az ilyen jellegű „ nagyüzem „, rengeteg visszatérő vendégünk van. Ha egy intenzív kúrát megcsináltunk és sikerül a látványos fogyást, illetve az átalakulást a bőr feszességének megtartása mellett elérnünk, akkor havi egy fenntartó kezelés is elég lesz már. „- mondta Polgár Erika, akivel a következő hetekben sok érdekes témáról beszélgetünk majd.

Többek között arról, hogy a pasik, férfiak járnak-e és hogyan járnak kozmetikushoz, arról, hogy mit tud a varázslatos ananász és persze arról is, hogy náluk a számítógépes állapotfelmérés ingyenes, tehát igazán nem is tudnak hibázni, mert az okos gép megmondja, hogy milyen kezelésekre van szükség. Hamarosan nyílt nap is lesz náluk, de ez egy hétig fog tartani, mert a korábbi évek tapasztalatai szerint ekkora az érdeklődés.

Ha érdeklik Önöket a részletek, látogassanak el hozzájuk személyesen Szolnokra, a Szántó körút 16/A alá, egyeztessenek velük időpontot, nézzék meg, elérhetőségeiket, illetve azt, hogy mire képesek ITT.

LŐVE
 

Reklám:
Szolnok   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Munkavédelemben a legjobb! FERRUM! Cipők, védőruhák

A PURINA Takarmányáruház ABONY Önöket is várja!

Utánfutó kölcsönző Abonyban

NAPOSCSIBE ELŐJEGYEZHETŐ!

Védjünk meg minden értéket, amit elődeink hoztak létre!

Csakis a KLB Kontír Könyvelőiroda

PEZE házhozszállítás

Rendelj Te is a Mészárostól!

Építsünk erős helyi gazdaságot!

Tekerj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
?

Nanuska61 -

2012.02.22. 18:28:22

Ez biztosan jó, és kellemes, de a szépség belülről jön, és úgy hívják, hogy kisugárzás. A képeket nézve,- szerintem- rengeteg az elektrosmog. Inkább napozzunk és élvezzük a barátaink társaságát!


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok