Mi Abonyunk - 2 csapat, 4 meccs, 18 gól
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.11.07. 11:23

Továbbra is jól megy a bajnokságban való szereplés a KID FC Abony felnőtt és ifi csapatainak. A gyönyörű őszi időben múlt héten vendégül láttuk az Inárcs csapatát. Az ifi mérkőzés nehezen kezdődött, az első fél órában egy kapufájuk és egy úgy nevezett 100 %-os gólhelyzetük is volt a vendégeknek. A 33. percben egy szöglet után váratlanul Balog megszerezte a vezetést. Három perccel később Duka egy szép támadás után 2:0- ra módosította az eredményt. Még a félidő előtt Egedi Ágoston berúgta a megnyugtató harmadik gólt. A második félidőben végig irányítottuk a mérkőzést, és Herédi János, majd újra Egedi Ágoston, Balog Mihály és a csereként beállt Molnár Gábor kétszer talált a vendégek kapujába.

A felnőtt csapat pont fordítva csinálta. Már a második percben Molnár István megszerezte első gólunkat. Nem sokkal később Boros Zsolt fejelte a második gólt. Sajnos a következő időben rengeteget hibáztunk és nem bírtuk növelni az előnyt. Továbbra is mi is voltunk a jobb csapat, de a 60. percig várni kellet a harmadik gólra. Szilágyi Imre volt a gólszerző. Ettől kedzve jól passzoltunk és Gulyás Norbert és újra Szilágyi Imre 5:0-ra módosította az eredményt.

Múlt hétvégen rangadót játszottunk Táborfalván. A Táborfalva ifi csapata tavaly megnyerte a Megye II C – csoport bajnokságát, az Abonyi ifi viszont bajnok lett a B – csoportban. Nagyon jól kezdett a hazai csapat és az Abonyi utánpótlás nem találta az igazi játék ritmust. Pedig nem volt gólhelyzete a Táborfalvának sem. A 25. percben elvesztettük a középpályán a labdát és a hazaiak kontráztak, 1:0 lett az eredmény oda. A második félidőben átvettük az irányítást, és minél többet játszottunk, annál jobbak lettünk. Balog Misi rúgott egy szép támadás után egy gólt a 65. percben. 10 perccel később Herédi Jánosnak sikerült berúgnia a győztes gólt. Duka Sándor beadta a labdát és Jani szépen levitte a labdát és belőtte a bal sarokba. Tudtunk volna még 1-2 gólt rúgni, de nem volt szerencsénk és a játékvezető nem adott meg egy szabályos gólt.

A felnőttnél alig kezdődött el a meccs és már a 8. percben megkaptuk az első gólt. Egy perccel később Gulyás Norbert indította Molnár Istvánt, aki szépen belőtte a kapuba. Boros Zsolt és Gulyás Norbert még a félidő előtt emelték 3:1- re az eredményt. A második félidőben végig uraltuk a mérkőzést, majd Molnár István a második góljával befejezte ezen a napon a góllövéseket. Egy kiváló csapat teljesítményt produkáltunk ezen a napon és ez továbbra is egy dobogó helyen tart bennünket.

11 meccs után az ifi 30 ponttal az első helyen áll, a felnőtt 24 ponttal, egy ponttal lemaradva az elsőtől a hármadik helyen. Jövő héten szabad naposak vagyunk, az után az utolsó meccset Farmoson játszunk.

2011.11.06 Táborfalva U19 - KiD FC Abony U19 1 - 2 (1-0)

Csapat: Kovács - Matusinka Gy., Lendvai, Szabó , Varga (89. Dezső) - Molnár T., Egedi, Balog (89. Dezső), Jancsovics (65. Molnár G.), Duka - Herédi (87. Babcsán)

Gól: 1-1 Balog, 1-2 Herédi

2011.10.29 KiD FC Abony U19- Inárcs U19 7 - 0 (3-0)

Csapat: Kovács - Matusinka Gy., Lendvai, Szabó , Varga (75. Dezső) - Molnár T., Egedi, Balog, Jancsovics (60. Babcsán), Duka - Herédi (55. Molnár G.)

Gól: Herédi, Molnár G., Egedi (2), Duka, Balog (2)

2011.11.06 Táborfalva - KiD FC Abony 1- 4 (1-3)

Táborfalva 80 néző, Vezette:

Csapat: Gulyka - Krupincza (70. Földi A.), Kárteszi, Molnár G., Juhász - Molnár I , Nagy (65.Vincze), Gulyás, Boros, Debreczeni (55. Tóth) - Rimóczi (55. Szilágyi)

Gól: Molnár I.(2), Gulyás, Boros

2011.10.29 KiD FC Abony - Inárcs 5 - 0 (2-0)

Abony 200 néző, Vezette: Biró (Geleta, Kozma)

Csapat: Gulyka - Krupincza, Kárteszi, Molnár G., Juhász (75. Földi A.) - Molnár I (77. Bevíz), Nagy (52. Tóth), Gulyás, Boros, Debreczeni (65.Vincze) - Rimóczi (52. Szilágyi)

Gól: Molnár I., Gulyás, Boros, Szilágyi (2) 

 

szerző: Rieger Armin edző

Sport:
Abony   
Foci   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Gyere te is tiratlonozni!

A lakodalmakra, nagy rendezvényekre még várni kell

Tárt kapus program

Tárt kapus program

A KID FC nyerte az első Abony kupát

Gyere Te is tritalonozni!

Fergeteges program

Abonyi is indul a Nemzeti Vágtán

Új jegyzője van Városunknak!

Sakkozóinknak most nem sikerült a bravúr, de még így is jól állunk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok