Mi Abonyunk - A rendőrség a politikai hatalom eszköze!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

tyb - 2011.06.03. 16:04:45

Orbán biztonsága, közbiztonság?

 

Történt ugyanis, hogy a Király eszement és jogtipró elképzelései nyomán több rendvédelmi szakszervezet is megígérte, hogy a házánál fognak tüntetni. Orbán király fél! Hisz főhadnagyból tábornokká "fejlesztett" testőre és katonája, Hajdú  azonnal intézkedést adott ki a "védett személy" oltalmára.

Íme egy kép a választások első fordulója utáni nyugállományú főhadnagy Hajdúról, amint épp királyát óvja testőrként:

 

Konkrétan, az állam rendőrei, akik elvileg politakamentes szolálatot látnak el, mától megerősített erőkkel zárják a FIDESZ elnöke otthonának környékét.. Mire is használja dicső kormányunk a köz(!)biztonság fenntartása  - manapság inkább visszaszerzése - helyett a rendőrséget? Saját védelmére!  Nesze neked demokrácia...

 

De, azért fél, sőt retteg a király! A látszólag megdönthetetlen kétharmados hatalom birtokosaként is... Egyébként melyik az a birka társadalom, ahol a nép felhatalmazását, a hatalomtól megszédült politikusok következmények nélkül használhatják fel a nép ellen?  Seholsincs ország annak a helynek a neve!

 

Na, itt a cikk, melyben foglaltak a rendőrség hivatalos honlapján is megjelentek - alul a hivatkozás - :

"Pénteken elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének lezárását Hajdu János rendőr dandártábornok, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. A rendőrség honlapján megjelent intézkedés arról rendelkezik, hogy június 3. 13.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2011. július 2. 22.00 óráig lezárják a XII. kerületi Cinege utca kijelölt részét. hirdetés Az indoklás szerint a fenti időszakban a XII. kerület Cinege u. 5. épületében védett személy tartózkodik. "A védett objektum biztonságának, zavartalan működésének, a védett személyek szabad mozgásának, közlekedésének biztosítása a rendőrség kiemelt feladata, a rendelkező részben foglalt intézkedés meghozatala indokolt. Az elrendelt területzárás pontosan meghatározza a lezárt terület határait, így egyértelművé teszi, melyik az a terület, amely a gyülekezési jog gyakorlására és egyéb nyilvános rendezvények megtartására rendelkezésre áll. E személy- és létesítménybiztosítási intézkedéssel biztosítható a Cinege u. 5. épületének biztonsága, valamint a védett személy zavartalan közlekedése" – olvasható a rendőrség honlapján. A területlezárás előzménye, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TRMSZ) hétfőn a Kossuth téren demonstrált a rendvédelmi dolgozók nyugdíjkedvezményeinek visszaállításáért. A tüntetők a helyszínen közfelkiáltással megszavazták, hogy egy későbbi időpontban demonstráljanak Orbán Viktor lakhelyénél, és be is jelentették, hogy megszervezik a tüntetést. A területlezárás megakadályozza, hogy közvetlenül a miniszterelnök házánál lehessen tüntetni. Hajdu János a területlezárás elrendelése mellett felkérte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőjét, hogy "az intézkedést szükség szerint, további indokolt mértékű ideiglenes forgalomkorlátozási, közrendvédelmi és bűnmegelőzési intézkedésekkel egészítse ki".

 

Forrás : www.index.hu

A rendőrségi közlemény itt olvasható: www.police.hu/tlz

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Viszonvádak az abonyi nő ellen, aki 9 lakost jelentett fel

A PER: Nem tudta kizáratni a nyilvánosságot a vádlott

Ügyészségi közlemény- gyermekpornográfia

Bukott a banda: Hétszázmillió forint drogkereskedelemből

Vádemelés az abonyi sorozatbetörők ellen

A PER: Izsó Balázs nyilatkozott lapunknak

Nem kukkolhatod a szomszéd udvarát a térfigyelő kameráddal!

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Cegléden

9 ittas vezetőt állítottak bíróság elé Cegléden

Autóbalesetben meghalt egy abonyi férfi

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Gyurcsány is bevédte Orbánt

veroniq -

2011.06.04. 20:08:06

Az Orbán-család nyugalmának érdekében szólalt fel Gyurcsány Ferenc, aki pontosan tudja, milyen az, amikor valakinek a háza előtt feldühödött tömeg hőzöng. Legújabb Facebook-bejegyzésében azt írja: a miniszterlnök háza előtt tüntetést tervező rendvédelmiseknek Orbán Viktor miniszterelnökkel, nem pedig Orbán Viktor magánemberrel van bajuk, akinek családját nem lenne szabad belekeverni a politikai küzdelmekbe. A bejegyzést szó szerint közöljük: "Ültünk a nappaliban, és hallgattuk ahogy az ablakunk alatt összegyűlt pár száz fős feldühödött tömeg felajzva üvölti: hazaáruló, hazaáruló! Néztem gyerekeimet, vajon mennyit értenek abból, ami velünk történik. Addigra már a sokadik tüntetésen voltunk túl. Tudtam, hogy volt ennél szörnyűbb élményük is. 2006 őszén golyóálló mellényeket hoztak a gyerekeknek is, hátha szükség lesz rá. Az volt a mélypont. Börtönbe, börtönbe – váltottak új rigmusra odakint!

 

Forrás és részletek: http://nol.hu/belfold/gyurcsany__hagyjak_beken_az_orban-csaladot_

saját magukat cáfolják

veroniq -

2011.06.04. 09:34:20

Legújabb közleményük szerint csak megelőző személy- és létesítménybiztonsági intézkedéseket hozott a pénteken a Terrorelhárítási Központ Orbán Viktor házának környékén, de korábbi bejelentésükkel ellentétben nem zárták le az utcát. Korábban a rendvédelmi dolgozók kilátásba helyzeték, hogy a kormányfő házánál tüntetnének. A korábbi hírekkel ellentétben mégsem zárta le a rendőrség Orbán Viktor miniszterelnök fővárosi, a XII. kerületben lévő házának környékét - közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) pénteken délután az MTI-vel. A közlemény szerint "sem a rendőrség, sem a Terrorelhárítási Központ nem zárta le a Budapest XII., Cinege utcát". A TEK közleménye szerint pénteken csak egy úgynevezett személy- és létesítménybiztosítási intézkedést hoztak, amely egy előzetes, megelőző intézkedés. A rendőrség honlapja pénteken kora délután megjelentetett egy közleményt, amely szerint Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója elrendelte az Orbán Viktor lakóhelye körüli terület lezárását. Akkor azt írták, június 3-án 13.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb július 2-án 22.00 óráig lezárják a XII. kerületi Cinege út kijelölt részét. A rendőrség indoklása szerint a "fenti időszakban a XII. kerület Cinege u. 5. épületében védett személy tartózkodik". A honlapon még pénteken késő délután is olvasható közleményben Hajdu János azt írja: "elrendelem Budapest XII. kerület Cinege utca kijelölt részének lezárását", és részletezi is, pontosan mely szakaszokra vonatkozik az intézkedés.

dezertőr tűzoltók

veroniq -

2011.06.04. 09:30:52

" Úgy kell átalakítani a gazdasági és a nyugdíjrendszert, hogy minél többen és minél tovább akarjanak dolgozni. Nyugdíjat csak a nyugdíjkasszából lehet fizetni, és fordítva, a nyugdíjkasszából csak nyugdíjat fizethetnek, továbbá nyugdíjat akkor kaphat valaki, ha eléri az öregségi korhatárt - mondta Szijjártó. Orbán Viktor csütörtökön tárgyalt a rendvédelmi dolgozók képviselőivel a parlamentben, ahol nem jutottak eredményre. A miniszterelnök hét végéig adott határidőt a helyzet megoldására, állítólag Orbán dezertálásnak minősítette a rendvédelmi dolgozók korábbi tüntetésein történteket, például a tűzcsapok kinyitogatását. A tűzoltók már szervezik a korábbinál radikálisabbnak ígérkező újabb tüntetésüket." www.origo.hu - Szíjjártó Péter nyilatkozatából

Már írtam

Steve968 -

2011.06.04. 08:31:03

a kormányzati kommunikáció lényege a megosztás, az állandó harc valakivel, valaki ellen. Oszd meg és uralkodj. Ismerős ugye ?

 

A magán nyugdíjakkal kapcsolatban a mostani nyugdíjasokra támaszkodott, hogy anélkül összeomlik a nyugdíj-rendszer s nem lesz nyugdíja az idősembereknek - mert erre helyezték a hangsúlyt. Szembe állítva korosztályokat. Most a különböző kedvezményes nyugdíjakat fogják elvenni, mert elfogják, pénteken egyértelmüsődött a Nagyvezír ragaszkodik az elképzeléshez. Tehát ez már eldöntetett. A bizonyos nyugdíjak segéllyé való átalakítása pedig a záróra, mert a segély megvonható ...

 

Háborús állapotok vannak, így gyorsan lépkedhet elő az egyszerű baka is. Bár ilyen mértékű előremenetel II. világháborúban sem volt ...

 

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

Nesze civil lakosság!

tyb -

2011.06.04. 00:18:02

A rendvédelmi dolgozókkal folytatott egyeztetés kapcsán Orbán arról beszélt, hogy majdnem ott tartunk, mint Görögország, azaz az államcsőd szélén, és kemény megszorításokra van szükség.

 

A nyugdíjak kapcsán Orbán azt mondta, hogy a rendvédelem területén történő átalakítások minden más szakma esetében is irányadóak lesznek.

 

Tehát ahogy mondtuk, a rendvédelmisek jogosultságainak megnyirbálása csak az első lépés. Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Szövetségének elnöke, Kucsera Miklós szerint a kormányzati kommunikáció elérte, hogy a társadalmi szolidaritás csökken a rendvédelmisek törekvéseinek irányába, és sok negatív hangú levelet kapnak. Nos, pedig hamarosan mindenki besorolhat a tüntetők közé! Bánfalvi Béla – Jövőnk.info

Az ott 1 testőr?

Truckman -

2011.06.03. 17:45:51

Ne nevettesetek már!KirĂĄly Amúgy Orsós jó sok kesst áldozhatott a szakszervezetek "széthúzására"!

Végetek! Nem lesztek más, mint rabszolgák, néhány popsinyalóval a  bográcshoz közel!

 

Elqrtátok!


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok