Mi Abonyunk - Abonyi bűnözői csoportok garázdálkodnak Törtelen!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.03.23. 19:01:46

Megint egy Abonyra nézve nem túlságosan hízelgő hírről kell számot adnom. Godó János, Törtel község polgármestere ugyanis a szoljon.hu-nak olyan nyilatkoztatot tett, mely szerint abonyi bűnözők randalíroznak a településen. Ezt már nem bírják tovább és megoldást akarnak keresni minderre. Valószínű, hogy ők is bekamarázzák a falut, mert betelt a pohár. Szolnokról és Abonyból azért szoktak át a bűnözők, mert lakhelyükön már nagyon megszorították őket. Sajnos tehát exportáljuk a problémás elemeket. 

 

Már az üzlettulajdonsokat is megkereste a polgármester és tárgyal velük, hogy a kamerarendszer üzemeltetésében ők is vállaljanak részt saját biztonságuk érdekében. A törteli rendőrőrsön egyébként " kőkorszaki " állapotok uralkodtak, mert villanyradiátorral fűtöttek, ami havi kettőszázezer forintos terhet rótt az önkormányzatra. Ennek vége, mert sikerült beköttetni a gázt és internetvonalat is kaptak a törteli zsaruk. A helyi önkormányzat tehát minden tőle telhetőt megtesz a rendőrök eredményes működése érdekében. Ezen túl a polgármester kibékítette a polgárőröket és a zsarukat, akik eddig nem is beszéltek egymással. Így már közösen, vállvetve tudnak dolgozni a település közbiztonsága érdekében.

 

LŐVE

Közbiztonság:
Törtel   
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Szolnok: Az autó eleje nélkül, részegen indult útnak gyerekeivel az apa

Fiatal nő vesztette életét balesetben Szolnoknál

3 évet kapott a száguldozó, aki halálra gázolt Cegléden egy lányt

Halottlátónak, jósnőnek adta ki magát a csaló nő

Szörnyű baleset volt a közelben

Késelés volt Ceglédbercelen

Elgázoltak egy nőt Szolnokon, szemtanúkat keres a rendőrség

Eltűnt egy 13 éves kislány, a rendőrség segítséget kér

Vádemelés a nagykőrösi rablók ellen, akik még egy mozgáskorlátozott nőhöz is bemásztak

Brutális emberkereskedelem, prostitúció Abonyban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
1 mesém a macskáimról.

Truckman -

2011.03.24. 19:20:04

Van nekem, nekünk, 2 szép egészséges macskánk. 1 fehér, már 9 hónapos, és 1 Szürke, 2 éves ! A fehéret Picurr-nak, a szürkét, Csörszi-nek nevezem, nevezzük.

Még anno, történt az eset, sac 2 hója, hogy a szomszéd macskájából belement pár élősködő Csörszi-be! Tetű-bolha magyarán! Nosza vettem neki gyorsan az egyik állatorvostól bolhairtó övet. Rátetttem. A kis dög tetvek, viszont érezvén ezt, hogy van a macskán bolhairtó-riasztó öv, a farka vége felé menekültek ki, ésd ott tanyáztak, vészelték át, még hatásosnak volt mondható az öv "ereje"! Sőt! Átmentek a másik, fehér macskámra! Addig, amég a szürkén, rajta volt a  bolhairtó! No gondoltam egyet, és vettem a 6 hónapos Picurr-nak is egy ugyanolyan övet! Eleinte azthittem beválik a dolog, de aztán mikor jobban szemrevételeztem, átvizsgáltam a macskoszokat, láttam ám, hogy a tetvek, ugyanúgy ott vannak, csak megbújtak a hajlatokba, meg ott, hol a macskák nem tudják őket elérni!

Megelégeltem a dolgot, ét ledobtam róluk a bolhairtó öveket, s elmentem egy másik dokihoz, ki adott nekem egy sampont, hogy ezzel mosdassam meg mind a két macskám, mert ez a sampon, olyan szert tartalmaz, mitől "elégnek" az élősködők, viszont a macskák bőrét meg kíméli!

Idevele, mondtam a másik dokinak! Még olcsóbb is volta fél liter, mint a 2 minőségi bolhanyakörv.

Úgy is lett! Megfürdettem mindkettőt! A sampont még szinte rájuk sem öntöttem, már döglötten hulltak ki a macsákból! Korpástól. sertékestől, mindenestől!

Azóta arany tiszták, és egészségesek a macsáim, macskáink! Szőrük csillogó-villogó! Senki nem mondaná meg, hogy valaha tetvesek voltak!

Mi ebből a tanúság? Hát az, ha a macskád tetves, nembiztos hogy a legális bolhairtó-riasztó öv jó a tetvek távoltartására! Mihest lejár az öv ereje, máris folytatják a tetvek az inváziót, szerencsétleneken! Viszont más, olcsóbb megoldás, azaz  termék, elintézi a kis élőskődőket örökre!

 

Ez az igazi szégyen!

BATMAN -

2011.03.24. 14:44:02

Ez az igazi szégyen! Pár darab mocskos bűnözőről fogják megítélni Abony lakosságát! De a polgármester asszonynak kurvára ide kellett hozni még a szolnoki Motor utcai ........ is! Akivel már Szolnok sem bírt! Összefogással és türelemmel biztosan csapdába csalható lenne a lopós társaság összes tagja! Én visszaállítanám a visszaesők részére a kézlevágást vagy főtéren kalodába való zárást. Ott aztán mindenki leköphetné és megdobálhatná az ilyen mocskos lopós embereket! Legyen az magyar vagy cigány, egyre megy.....NEM KELL IDE EGY BŰNÖZŐ SEM!!!! 

 

Moderálva, bocsi: LŐVE

nyilván elkapták

veroniq -

2011.03.23. 20:05:09

De utána kiengedték őket..... Ilyenek a jogszabályok. KirĂĄly

jaj

kuci18 -

2011.03.23. 19:58:54

Ez tény hogy szomorú :( ezek szerint el is kapták őket ? mert ugye ha nem ,akkor honnan tudják hogy Abonyi ? vagy Szolnoki?  Sok sikert minden rendőrnek !


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok