Mi Abonyunk - Itthon tartották a négy pontot a csajok- BRAVÚROS
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.03.14. 12:05

 

Képgaléria IDE kattintva.- Az elmúlt hét végén győztek hazai pályán mind az ifik, mind a felnőttek, így otthon tartották a négy pontot, az elvileg erősebb ellenféállel szemben. Sok szeretettel gartulálunk nekik és kívánunk még sok sikert! A makói csapatott fogatták kézis lányaink vasárnap délután hazai pályán.Nehéz mérkőzésnek igérkezett hiszen a tabella 4. helyén álló együttessel kellett megküzdeni.
Szó szerint igazi küzdelem folyt a pályán a meccs elejétől a végéig.Fej fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben,nagyon sok volt a technikai hiba mind a két csapatnál,A védekezés szintén csak helyenként működött jól.
Hozzá kell tenni,hogy fizikálisan a makói csapat az abonyi lányok felett volt,de dicséretükre legyen mondva,küzdöttek és nem ismertek lehetetlent a lányaink. A félidőben 10-11-et mutatott az eredményjelző,a második játékrészben sokat fordult a kocka,sokkal egységsebbé vált a védekezés és ebből tudtunk erőt meríteni,és többször átvenni a vezetést..De továbbra is fej fej mellett haladt a két csapat.A félidő utolsó 10 perce komoly izgalmakat hozott.A Makó két góllal is ellépet de lányaink nem adták fel egy percig sem.A védekezésünk határozott volt és kemény,ez nem annyira tetszett a makói csapatnak,majd az 59-dik percben sikerült kiegyenlíteni.de itt még nem értek véget az izgalmak,a Makó egy buta hibát követett el többen voltak eggyel a pályán ami kiállítást és a javunkra szabaddobást eredményezett.Majd egy nagyon jó helyzetfelismeréssel ziccerbe kerültünk igaz nem lőtük be de 7-méteres következett.Amit sikerült értékesíteni.A Makónak már nem volt ideje a szépítésre.Így alakult ki a végeredmény 22-21.

Kerett:Bakosné Zana Nikoletta,Szabó Diana Réka,Molnár Krisztina 9,Vlaszák Borbála,MErtlik Edina 9,Varjú Krisztina,Patkós Gabriella,CSáki Edina 5,
CSizmás Dorottya 1,Pászti Edina,Bajtek Beáta,Tamasi Orsolya,Batta Fruzsina,Tóth Mónika,Bíró Hajnalka 2,Bokor Cyntia.

A közönség szempontjából nagyon jó és izgalmas mérkőzés volt.Nem játszottunk jól ezt le kell szögezni,nagyon sok volt ismét a technikai hiba,amin muszály javítanunk.Védekezésünk kezd alakulni de még mindíg van rajta mit javítani.A küzdeni akarás segített bennünket a győzelemhez,jó volt látni ahogy a lányok küzdöttek egymásért,ahogy a kispad is együtt élt a játékkal,valamint ahogy örültek a végén,ennek a nagyon fontos két pontnak.

IFI:
Ifi csapatunk számára sem mutatkozott sétagaloppnak ez a mérkőzés,ősszel 1 góllal kaptak ki fiataljaink,ezért a revans is tüzelte a lányokat.Sajnos a mérkőzés elejébe belealudtak a fiatalok és a Makó egy komolyabb előnyt ki tudott építeni.Az első félidő felére érkeztünk meg a mérkőzésbe,ahol már a védekezés és a támadás is jól működött. így a félidőt 16-16 egalizálták a fiataljaink.A második félidő közepéig szoros volt a mérkőzés,majd egy kis frissítésel sikerült ellépni 3-góllal a Makótól és ezt tartani is a meccs végéig,hozzá kell tenni,ha meccs hajrájában 3-om hétméterest is sikerült hárítanunk.Az akarat ismét nem hiányzott a lányokból remélem továbbra is él fiataljainkban is ez a tűz és lelkesedés ami eddig minden meccsen jellemző volt a csapatra.

Keret:
Szabó Diana Réka,Tóth Mónika 6,Batta Fruzsina 2,Tamasi Orsolya 3,Bajtek Beáta 3,Mertlik Edina 14,Balogh Edina 5,Rieger Melanie 1,Patai Laura,Habony Evelin,Molnár Csenge,Bokor Fruzsina,Hamar Renáta,Duka Vanessza.

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Új jegyzője van Városunknak!

Sakkozóinknak most nem sikerült a bravúr, de még így is jól állunk!

Szakmai egyeztetés az abonyi új birkózócsarnok ügyében: Sok éves álom válhatna valóra

Ők kapták az abonyi foci gálán a díjakat! Szeretettel gratuláunk!

Szurkoljunk az Imperiálnak! jelenleg mini EB-n vannak!

A KID FC nyerte az első Abony kupát

Abonyi lányok szárnyalnak az Euronovex kézilabda csapatában

Az abonyi Nagy Gergely a görög élvonalban játszó csapathoz igazolt

Pető Zsolt polgármester az abonyi KID FC -ről is tárgyalt a szövetség vezetőivel

Ezért nem indítanak ebben a szezonban a kézilabdások felnőtt női csapatot- Lányainknak idén nem szurkolhatunk sajnos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok