Mi Abonyunk - Parádés évet zártak ismét birkózóink
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.02.12. 08:47

 

 

A 2015. 01.30.-án Abonyban a Lilaakác étteremben került megrendezésre az Abonyi Birkózó Club évzáró ünnepsége.  A rendezvényt megtisztelte Komáromi Tibor, az  MBSZ alelnöke, háromszoros Világbajnok birkózó és Varga János Olimpiai , Világ ,Európa Bajnok Abony város díszpolgára.  Lőrinczy László a club elnöke és Lőrinczy Attila vezetőedző értékelte a 2015-es évet, kiemelve, hogy a Magyar Birkózó Szövetség 118 szakosztályának rangsorában 397 olimpiai ponttal az összesített eredményeket figyelembe véve 23. helyen végzetek. A versenyzőik több mint 30 versenyen indultak el, illetve számos edzőtáborban vettek részt. Molnár Nikoletta kadet Európa Bajnokságon elért III. helyezésével sporttörténeti sikert ért el és ezzel a város legeredményesebb sportolónak járó külön díjat is elnyerte. Sikeresen került megrendezésre a Skultéti Sándor Nemzetközi Emlékverseny, Városi Grundbirkózó Bajnokság valamint közel 200 helyi óvodás részvételével birkózó sportnap . Öt magyar bajnoki címmel és rengeteg helyezéssel lett gazdagabb a Club. A felnőtt és kadet korcsoportban Európa-és Világ Bajnokságokra, illetve egyéb nemzetközi versenyekre is kijutottak versenyzőink. A serdülő csapatbajnokságon 8.helyezést értük el.

 

 


2015. év legeredményesebb birkózónk Molnár Nikoletta lett, kadet EB III. Magyar Bajnoki első helyezésével. Továbbá Németországban, Svédországban és számos megrendezésre kerülő nemzetközi versenyeken ért el helyezést, illetve állhatott dobogóra.
Molnár József hatodik alkalommal védte meg felnőtt magyar bajnoki címét,illetve U23 korcsoportban is aranyérmet szerzett. Bakui Európai Játékokon és a Las Vegasi VB - on vett részt és számos nemzetközi versenyen ért el kiváló helyezését.

 


Molnár László junior és U23 OB -on mind két fogás nemben III. helyezést ért el.
Horváth György, Veterán Magyar Bajnokságon szabadfogásban aranyérmet, kötöttfogásban ezüstérmet nyert. Földi Imre, Csizmadia István, id. Csizmadia István, Kolozsvári József , Nedbalek Ferenc kötött és szabadfogásban is érmet szereztek.
A diák I. korosztály legeredményesebb versenyzője Kovács Viktória lett, aki diákolimpiai bajnok lett. Komáromi Viktor, a diák II.-es korosztály legjobbja, aki szabadfogású magyar bajnokságon III. ,diákolimpián I. helyezést ért el.


Sikeres szereplőink voltak még a diák korosztályban Sári Gabriella,Terék Fruzsina,Kovács Attila,Baksa Bence,Kovács Alex akik számos érmet, értékes helyezést értek el az országos bajnokságokon és a diákolimpián.
Egyetemi Bajnokságon sikeresen szerepelt Lőrinczy Fanni és Pap Attila, akik bronzérmet nyertek.
Clubunk 2016.évre is nagy terveket dédelget, szeretné a diák és serdülő korcsoportban erősíteni a pozícióját a magyar birkózás palettáján. Molnár József olimpiai kvalifikációs versenyeken, míg testvére Molnár Nikoletta kadet válogatottként szeretne további jó eredményeket elérni. Szeretnénk a sportágunkat tovább népszerűsíteni és minél több fiatallal megszerettetni ezt a csodálatos sportágat. Az edzői teendőket Lőrinczy Attila, ifj.Pap Attila , Lőrinczy Bence, Nagy Tamás,Molnár László látták el.

Képek:

https://www.facebook.com/nemethnyiba.sandorprivat/posts/989659127748112
 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok