Mi Abonyunk - Sajnos megint nem szereztünk pontot
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.11.17. 18:26

 

Az NB II-s bajnokságunk 8. fordulójában, mondhatjuk, hogy fordulópontjához érkeztünk a szezonnak. Az elmúlt mérkőzések során a tabella éllovasaival és nálunk, egyelőre, valóban erősebb csapataival mérkőztünk meg. Játékunk folyamatosan fejlődött, de ebben az erős mezőnyben, sajnos még pontszerzésre nem értett meg. Legutóbbi mérkőzésen is jól játszott már csapatunk Tököl otthonában, de pontot ott sem tudtunk még szerezni (24:20). Most már valóban a verhető csapatok jönnek! A bajnoki tabellán most is látszik, hogy 1-1 pontokkal követik egymást a csapatok. Így minden pont sokat fog jelenteni az évad végén. Mindenképp pontszerzés reményében is utaztunk 2015. november 14-én, szombaton a 4. helyezett MAFC ASI otthonába, ugyanis a hátralévő mérkőzéseken bezsebelt pontokkal, akár 2-3 helyett is feljöhetünk félévkor

Nagy Attila edző véleménye a mérkőzésről:
„A bajnokság jelenlegi állása alapján nem a mi csapatunk volt az esélyes a győzelemre. Sajnos a 2 pontot most sem sikerült megszerezni, de a mérkőzésen mutatott játék, lendület, csapategység és győzni akarás alapján közel álltunk a pontszerzéshez.
A mérkőzést nem kezdtük jól, de felébredt a játékunk és elsősorban a jól működő védekezésünknek köszönhetően felzárkózhattunk. Az egységesen működő védekezésünkkel együtt a kapusteljesítmény is jó volt. Az ellenfél távolról nem igazán tudta bevenni a kapunkat, góljaikat indításokból, és végigjátszott mozgásokból lőtték.
A lőtt góljaink megoszlottak, átlövőink sokszor eredményesek voltak távolról. Egyszerű játékokból tudtunk gólt, vagy büntetőt elérni. A beállónkat sokszor jól játszottuk meg. Talán a szélső posztokon nem sikerült igazán eredményesnek lenni, sok ziccerünk kimaradt.
Többször sikerült felállnunk 4-5 gólos hátrányból, de egyenlítésig nem jutottunk el. A mérkőzés végjátékában maximálisan mi uraltuk a játékot. Remek kapusteljesítményünknek köszönhetően a MAFC játékosai elbizonytalanodtak és a megszerzett labdákat rendre gólra váltottuk. Az utolsó percben a hazai csapat támadt (30:29), mely során gólt nem szereztek, azonban már nem tudtunk támadást vezetni kapujuk felé. Összességében a csapatunk mutatott játékával elégedett vagyok, sajnos a sok apró hibáinknak köszönhetően a hazai csapat 30:29-es (15:13) végeredménnyel győzött.”

Játékosok: Almási A.(7), Csőke R.(5), Duka K. (1), Gulyás P., Gulyás Zs., Juhász I., Mádi Cs. (2), Mészáros L. (9), Nagy A., Újhelyi T.(3), Vígh J.(2),
Kapusok: Medgyes G., Pallér P., Bugyi G.
A junior mérkőzés sem úgy alakult , ahogy azt terveztük. A MAFC junior csapata kezdetben kissé meglepődötten kezdte a mérkőzést, hiszen a mi fiataljaink erős ellenállást tanúsítottak. Azonban sok hibát vétettünk és a hazai csapat ezt ki is használva, gyorsan több gólos előnyt szerzett. Ez megtörte csapatunkat és hagytuk érvényesülni a hazaiak akaratát. Sajnos a jó kapus teljesítmény sem ösztönözte a mezőnyjátékosokat. Félidőben 15:6-ra vezetett már a MAFC, majd a 2. félidőben tovább játszva gyors, ötletes játékukat 31:16-ra megnyerték a mérkőzést.

Játékosok: Bagi N.(1), Duka K. (2), Komáromi Z.(5), Kovács A.(1), Majoros L. (1), Prunner A. (1), Szabó K., Újhelyi T. (4), Varga A.(1), Varga M.
Kapus: Bugyi G., Pintér L.
Ezúttal szurkolótáborunk is elkísért minket, akik igazi hazai hangulatot teremtettek. Nagy örömet szereztek nekünk ezzel, és reméljük, hogy a következő hétvégén mi okozunk örömet nekik. Ebben a mezőnyben biztosan példátlanok vagyunk szurkolótáborunkat tekintve.
Köszönjük Abonyi Ultras!
Vasárnap újabb hazai mérkőzést játszunk. Ellenfelünk a 10. helyezet Szigetszentmiklósi KSK II. csapat lesz. Most már végképp elnézhetetlen sem a rossz játék, sem pedig az elvesztett bajnoki pontok. Minden erőt meg kell mozgatni és a hátralévő 3 mérkőzést meg kell nyerni, ahhoz hogy a bajnokság végére ott tudjunk lenni a bajnoki tabellán, ahol csapatainknak lenni kell.
Várunk mindenkit november 22-én 12 és 14 órakor a Varga István Városi Sportcsarnokban!
Hajrá Abony!
 

Sport:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Új jegyzője van Városunknak!

Sakkozóinknak most nem sikerült a bravúr, de még így is jól állunk!

Szakmai egyeztetés az abonyi új birkózócsarnok ügyében: Sok éves álom válhatna valóra

Ők kapták az abonyi foci gálán a díjakat! Szeretettel gratuláunk!

Szurkoljunk az Imperiálnak! jelenleg mini EB-n vannak!

A KID FC nyerte az első Abony kupát

Abonyi lányok szárnyalnak az Euronovex kézilabda csapatában

Az abonyi Nagy Gergely a görög élvonalban játszó csapathoz igazolt

Pető Zsolt polgármester az abonyi KID FC -ről is tárgyalt a szövetség vezetőivel

Ezért nem indítanak ebben a szezonban a kézilabdások felnőtt női csapatot- Lányainknak idén nem szurkolhatunk sajnos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok